lørdag den 31. december 2011

Godt Nytår...

Tusind tak for i år. Det har været et turbulent år både i livet og på bloggen. 2011 har både budt på nogle helt fantastiske oplevelser og nogle rigtig svære udfordringer. Jeg håber 2012 har mere af det gode med i godteposen.

Kransekagen er bagt og klar til at samle så den kan være med til at fejre årets afslutning i aften.

Jeg ville egentlig ha' skrevet en status over året som jeg gjorde sidste år - men kan mærke at det skal jeg ikke. Det vil blive alt for følelsesmæssigt et rod til at jeg magter at skrive det - og I magter at læse det. Sad allerede og halvtudede mens jeg skrev de første sætninger - og det er ikke sådan jeg vil slutte det her år. Jeg vil være glad:

Glad for at Max og jeg opløste vores hjem og flyttede hvert til sit for at redde parforholdet på den lange bane. Glad for at vi på trods af de mest uoverskuelige forhindringer, kronisk sygdom og følelsesmæssigt kaos har fået det til at virke. Glad for at vi i år kunne fejre vores "kobberbryllup". For selv om vi er på vej til at blive skilt var det stadig en vigtig milepæl.

Glad for tiden tilbragt med min elskede lillesøster som er min klippe.....min dyrebare.

Glad for alle de gode oplevelser som året også har budt på. Glad og taknemmelig for de veninder og kagedåser jeg har i mit liv og alle de stunder vi har delt - både IRL og i telefonen. Glad for at ha' fået en bedsteveninde som jeg kun kunne ha' drømt om - og som fik mig til at flyve....bogstavelig talt.


Glad over alle de spændende mennesker jeg har mødt igennem bloggen og Twitter. Jeg havde ALDRIG troet at et 'lille' socialt medie med en kommunikationsform på blot 140 tegn skulle komme til at berige mit liv i sådan grad. Og på Twitter kan jeg både slå gækken løs og være mig selv 100% med alt hvad det indebærer - det er det ultimative åndehul. Det er en daglig glæde at være i kontakt med alle de kloge, interessante og skrupskøre tweeps. Det kan både være som at deltage til en forelæsning eller som at se Mandrilaftalen på syre - og alle trin der i mellem. Jeg har allerede mødt mange af dem i levende live og har aftaler om at skulle møde mange flere i det nye år. Det glæder jeg mig meget til.

Glad over alt den fantastiske mad jeg har fået lov til at smage. I år har jeg smagt noget af det bedste nogensinde. Glad og taknemmelig for de invitationer jeg har fået og de muligheder der har åbenbaret sig gastronomisk.


Glad for at jer der læser med her kan lide det jeg laver og kan finde inspiration her. Glad for alle de dejlige mails og kommentarer (som jeg læser igen og igen). Jeg håber at 2012 bliver året hvor jeg finder flere kræfter til at få skrevet tilbage og svaret sådan som I fortjener. Tak for alt den støtte og hjælp I har ydet i årets svære stunder. Tak ❤

Og nu har jeg været så glad at jeg næsten har brug for en grapetonic til at give lidt bittert modspil.

2012 kan sgu bare komme an. Jeg har overlevet 2011 og er klar til nye udfordringer. Jeg vil grine mere af mine begrænsninger og prøve at lade være med at lade mig slå ud af dem. Det behøver ikke være så kompliceret. For Talk Talk har jo fat i den lange ende når de synger "Life's what you make it". Nå ja, og når vi nu alligevel er ved de corny citater skal vi da også lige ha' Dr. Frank-N-Furter fra Rocky Horror Picture Show med: "Don't dream it - be it". Jeg er ikke et offer for min egen skæbne - jeg er i gang med at få det bedste ud af resten. *Cue the violins*

En af mine skønne tweeps, Andrea Bak, har lige delt det her billede på Twitter. Det gik rent ind. Det er i sandhed ord at leve efter.

GODT NYTÅR til alle der kommer her forbi15 kommentarer:

 1. Rigtig godt nytår og tak for en skøn blog!

  SvarSlet
 2. Et forsinket rigtig godt nytår til dig - og tak for nogle voldsomt inspirerende indlæg og opskrifter. Du er en evig kilde til inspiration, og ikke mindst er det fedt med stop-spild-af-mad tendensen :-)
  Håber at vi får lejlighed til at mødes igen i 2012 - måske på en sushi-date med Hanne K.?
  :-)

  SvarSlet
 3. Kære Malou.
  Takker og bukker for dine indlæg i 2011 og glæder mig til dem du uden tvivl vil diske op med i 2012. God mad, mod og humor kombineret med tanker om livets op- og nedture... det giver tilsammen en læseværdig og inspirerende blog som jeg nyder at følge med i.
  Må du få et år med masser af dejlige oplevelser på alle fronter. Godt nytår :o)

  SvarSlet
 4. Også rigtig godt nytår til dig. Gid at det bliver fyldt med skøn mad, dejlige oplevelser og glade mennesker. Skønt at læse med og vide, at man altid ender med et smil på læben over dine skønne ord. Det har været sjovt at møde dig i slutningen af 2011. Håber, at vi ses i 2012. Kh Camilla

  SvarSlet
 5. Signe Ulletved Vinther29. januar 2012 kl. 18.28

  Godt nytår til dig også, søde Malou. Jeg håber at vi kan finde tid til at være meget mere sammen i 2012. Dit bekendtskab beriger mig :-)

  SvarSlet
 6. Godt nytår! 2011 var året hvor jeg for alvor begyndte at følge din blog og det er jeg meget glad for. Den er hurtigt blevet til en af mine yndlings. Tak fordi du skriver og deler, det er jeg virkelig glad for. Må 2012 blive et strålende år for dig!

  SvarSlet
 7. Rigtig godt Nytår !

  Jeg er så glad for at have fundet din blog, for her finder jeg rigtig meget inspiration :-) Men derudover kan jeg også rigtig godt lide at læse dine indlæg, som næsten får mig til at føle at jeg kender dig :-) Jeg glæder mig rigtig meget til fortsat at følge med her på bloggen.

  Er i øvrigt vild med citatet, der virkelig får sat gang i nogle tanker....

  SvarSlet
 8. Godt nytår smukke og må 2012 blive året hvor vi får lov at spise et måltid sammen.. ;-)
  Knuuuus

  SvarSlet
 9. Kære Malou, det var meget smukt at læse! Glædeligt nytår til dig! Klem ❤

  SvarSlet
 10. Sikke nogle pæne kransekageringe du har bagt!

  Godt nytår

  SvarSlet
 11. Og et rigtig godt og lykkebringende nytår og 2012 ♥

  SvarSlet
 12. Jeg er så glad for, at du virkelig prøver at være autentisk på din blog - for livet består jo ikke kun af syrede eksperimenter på et vaffeljern - men det lysner at lege med maden i det mørkeste stunder.
  Når vi ikke kan gøre ret meget - så kan mad gøre meget! Det giver stof til eftertanke at læse din blog, og man kan ikke lade være med at blive imponeret over det mod du udviser. Courage is to keep on going even if life is bitch-slapping you like a crazy madwoman.

  Et rigtig dejligt og festligt nytår til dig, din lille kikært ;-)

  SvarSlet
 13. Lige over - må 2012 blive et skæppeskønt år med flere solskinstimer - både fysisk og mentalt - og med flødeskum og cocktailbær på toppen! Rigtig godt nytår :-)

  SvarSlet
 14. Godt nytår, din gamle krage. Næste år får vi dig ud at flyve igen.

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...