tirsdag den 30. april 2013

Arrivederci...

I morgen ved daggry hopper jeg på 888'eren og drager mod hovedstaden. Jeg blev nødt til at vælge bussen denne gang, for med mit hosteri kan jeg ikke forsvaret at sidde i togets stillezone. Af helbredsmæssige årsager er turen barberet helt ned til et minimum: i morgen Søsterboble, torsdag leg i MasterChef køkkenet, fredag Mad+Medier prisen 2013 og så hjem igen lørdag. Lige nu kan jeg ikke helt overskue programmet, men det må gå sin skæve gang.

Kattene får som sædvanligt en in-house sitter - så behøver jeg slet ikke bekymre mig om kræ eller hybel. Lige nu er jeg ved at pakke kuffert og lave sen aftensmad - en alt-i-en ret med bla gris, æble og perlebyg. Så er der lidt til mig i aften og resten til kattesitteren i morgen.

Jeg lavede også lige en hurtig oprydning i grøntsagsskuffen, så jeg ikke kom hjem til noget træls på lørdag.

Det blev til en hurtig wedge salad - syrlig og god til den milde og søde æblegris.

Jeg lader computeren blive hjemme, så der kommer ikke nyt på bloggen før tidligst søndag. Det bliver dejligt med en lille pause. De sidste dage har budt på mange følelser og jeg trænger til at komme lidt væk fra det hele. Det er SÅ irriterende at jeg ikke bare kan ryste de negative mails af mig som jeg har modtaget her på det sidste. Jeg vidste godt at det var at blotte mig meget at dele de videoer fra mit oplæg - men at der skulle komme så grove personangreb var jeg slet ikke forberedt på. Hvis man syntes at jeg er så ulækker og klam at se på er man mere end velkommen til kigge væk! Og i sammen spor: nej, jeg faker mig ikke ekstra syg for at få mere opmærksomhed og fiske medfølelse fra mine læsere. Enhver er velkommen til at tænke sit, men jeg må indrømme at jeg efter 4 år i blogland stadig undres over at man har brug for at nedgøre andre på den måde.

Tusind tak for alle de helt fantastiske kommentarer der er kommet på bloggens Facebookside. Jeg sætter virkelig pris på de venlige ord. Lige nu er der desværre ikke kræfter til at svare hver enkelt, men det skal nok komme.

Og nu vil jeg pakke det sidste og forberede mig mentalt på at skulle på tur. Vi ses på den anden side...


9 kommentarer:

 1. Har du fået hademails? What? Folk er da syge i hovedet!.. Ih. Kæmpekram til dig. Og husk at det siger så meget mere om dem end om dig. Ihh. Nu kan jeg da nok ikke sove af hidsighed. Og du er da så sød at se på, så de kan da pakke sammen!!! God tur til Kbh.

  SvarSlet
 2. Jeg synes du ser skøn ud, men det ved du, og også at jeg er en stor fan!

  Jeg forstår ikke de folk der langer ud efter en, bare fordi de sidder bag en skærm. Det ville de aldrig gøre hvis de stod face to face. Jeg er en af dem der slet ikke vil tolerere at folk disser mig eller andre på fb, og jeg sletter da og så vidt det er muligt alle nedladende kommentarer.

  Min blog handler om min psykiske sygdom, og der er også mange der tror at jeg gør det fordi jeg vil have medlidenhed, og jeg har sågar været ude for at at jeg fik at vide det seksuelle misbrug jeg var udsat for som barn var en stor løgnehistorie, så jeg kunne fake mig til en visitation af fleksjob.

  MEN - jeg ved hvad der er rigtigt, og jeg gør det ikke for at få medlidenhed. Jeg gør det fordi det er nemmere for mig at forklare folk, bl.a. min familie hvorfor jeg er som jeg er, og hvorfor jeg er fleksjobber.

  Desuden er det mit åndehul og min ventil, og jeg skriver om alt jeg synes der er nødvendigt. Med alt det her vil jeg gerne bare sige at det er DIN blog, din PERSONLIGE blog, og ja - du er syg, men det er en del af den du er, og at du er overvægtig - pfff - det er vi så mange der er, så du skal ikke høre på alle de haters der er derude. De ved ikke hvad det vil sige at have empati over for andre mennesker!!

  Assholes!! :-P

  SvarSlet
 3. Kære du
  Jeg har vist ikke skrevet her før, men jeg vil bare lige sende thumbs up til dig. Du har masser af 'fans' her på den anden side af skærmen, og vi er så mange der beundrer din holdning til mad, de inspirerende retter du fremstiller og jeg synes - med den sygdom du også må kæmpe med - at du formår atholde 'hovedet højt' og stadig gøre en forskel (for det er jo det du gør!).
  Selv er vores madforbrug/madspild reduceret så meget, at det kan ses på madbudgettet, der er faldet en fjerdedel. Det gør mig helt pinlig at skrive, men vi smed ALT for meget ud en gang. Nu gemmer jeg, fryser jeg, finder på nye retter med udgangspunkt i de rester jeg har osv. Alt sammen er faktisk takke være din blog!
  Så glem lige alle de der mennesker, der har for ondt selv til at glæde sig over dig. Det er et fåtal! :-)

  SvarSlet
 4. Jeg undrer mig...Gad nok vide, hvad det er der provokerer folk til at reagere så negativt - og derefter formulere det i mails og rent faktisk trykke send? (er det ikke bare dårlig stil?)
  Du har en interessant blog med personlighed og klare holdninger. Det er da fedt! Jeg følger i hvert fald med og føler mig ikke det mindste provokeret - tvært imod glædes jeg over du gerne deler tips og opskrifter omkring madlavning;-) Tak for det:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er ikke kun dårlig stil men meget små og meget bitre mennesker, der kan finde på sådan noget.

   Slet
 5. Jeg har lige set den første video og synes, du gør det rigtig, rigtig godt. Der er mange gode ideer og dit engagement skinner tydeligt igennem. Godt gået, selv om du kæmper med hosten!
  Hvor er det usselt at sende anonyme hade-mails. Jeg forstår det ikke.
  Bare bliv ved med det, du gør på din måde. Du er inspirerende!

  SvarSlet
 6. ...jeg popper op som så mange andre: Du er gods værd, Malou, og sådan fortsætter du bare, yes :-D

  SvarSlet
 7. De der hade-dutter, dem gider jeg slet ikke bruge krudt på. Jeg synes, du gør det rigtig godt.

  Når det er sagt, så tror jeg måske, du skal være bedre til at passe på dig. Du lød som en der klart skulle være blevet i sin seng.

  Jeg håber, du får slappet af på den her tur også, og at du har det meget bedre! Men desværre lyder det ikke sådan.

  SvarSlet
 8. Rigtig god tur, lille kukært, og lad være med at tænke på de sure løg, der skriver hademails. Det er livet for kort til - og vi er mange flere, der holder rigtig meget af dig :-)

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...