søndag den 14. april 2013

Nerver af overkogt pasta...

Det der med at ha' nerver af stål - det har jeg måtte pakke væk i dag. I stedet er det erstattet af konceptet nerver af overkogt pasta. Der er nemlig kun ganske få timer til jeg skal stille mig op offentligt for første gang og sige (forhåbentligt) kloge ting. Og ikke alene har jeg influenza, astmatisk bronkitis og forkølelse (igen, igen, igen - latterlige immunforsvar) - jeg er også nervøs i en sådan grad så jeg nærmest føler mig lammet. Men jeg vil og jeg skal

Jeg kan heldigvis læne mig op af mit materiale. Stop Spild Af Mad, økologi og bæredygtig forbrugeradfærd er jo stof jeg er godt hjemme i - og jeg har 31 nøje udvalgte billeder med til at tale ud fra.

Argh, jeg må hellere komme i bad og komme af sted. Der skal nemlig også lige være tid til at kigge rundt på resten af Aarhus Sustainability Festival. Og inden jeg selv skal på er der er en debat med temaet "Er økologi bæredygtigt". Den har jeg tænkt mig at deltage i, for så kan jeg jo starte med at tale om de ting derfra som passer ind i mit materiale.  

Skulle du få lyst til at kigge forbi og høre med, så foregår det på Godsbanen kl 16:30 i 'Kedlen'.

Vi ses på den anden side...

12 kommentarer:

 1. Ro på.....hørte dig i radien dengang med hestebøfferne, og det var da totalt cool - og din humor skinnede også igennem på den mest charmerende måde :-) ....tror altså ikke, at du skal være så bekymret. Kan nu alligvel godt forstå, at dit helbred irriterer dig i dag, men det er langt fra sikkert, at andre overhovedet opdager, at du ikke er på toppen- føler mig ret sikker på, at du godt kan brænde igennem alligevel! Ønsker dig alt det bedste her fra "Udkantsdanmark" :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak :-)

   Uha, det er noget ganske andet at sidde i mit eget hjem og tale i en telefon - og så stille sig op 'live' foran folk. Har lidt af voldsom social fobi, så det er virkelig grænseoverskridende.

   Oh yes, jeg har lidt humor med i godteposen - det er godt i en snæver vending. Så håber jeg bare ikke at jeg skal hoste mig igennem.

   *Bukker* mange tak :-)

   Slet
  2. Med din viden og fantasi omkring mad, er jeg sikker på du klare den til 100% . :-)

   Slet
 2. Jeg hepper på dig - hjemme fra Odense! Var jeg i nærheden, kom jeg absolut! Må nøjes med at se dig i Masterchef :-)
  Kærlig hilsen
  Michella

  SvarSlet
  Svar
  1. Aww, tusind tak - tanken tæller bestemt :-)

   Du får mig altså ikke at se i Masterchef. Jeg skal ikke være med i programmet - men over og prøve kræfter med udfordringen i køkkenet. Men der skal nok komme noget her på bloggen om det ;-)

   Slet
  2. Nå for pokker, øv! :-)
   Men vil glæde mig til at høre mere om det.

   Slet
 3. Hej Klidmoster
  Du har en dejlig blog med et meget vigtigt fokus - nemlig at bruge sine rester! Ville ønske at alle (ink mig selv) var ligeså dygtige til at anvende rester i madlavningen!!! Keep up the good work :) Kh
  Katrine

  SvarSlet
 4. Jeg synes det er meget inspirerende hvordan du kan trylle lækre retter ud af rester og det har faktisk påvirket min måde at tænke mad og indkøb på. Tak for det! Og håber det gik rigtig godt i dag :-)

  SvarSlet
 5. Du er super!!! Har du overvejet at købe en juicepresser og på den måde få boostet det immunforsvar lidt ;-)

  SvarSlet
 6. Jeg er sikker på at du gjorte det fantastisk, Malou! Af hjertet tak på vegne af alle os fra Stop Spild Af Mad :-)

  KH
  Selina

  SvarSlet
 7. Tak for et rigtig godt oplæg, meget interessant og lærerigt. Desuden vil jeg gerne rose den gode og sikre måde oplægget blev gennemført på, og den passion som du har inden for dette område.

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...