tirsdag den 16. april 2013

Orv, jeg er sørme dobblet nomineret til mad+medier prisen 2013...

Wow, det har været nogle begivenhedsfulde dage. Først fik jeg min ilddåb som foredragsholder - og nu er jeg sørme nomineret som madkommunikatør i hele 2 kategorier til mad+medier prisen 2013.

Det er første gang mad+medier uddeler prisen. Du kan læse om udvælgelsesprocessen her og se alle de nominerede i alle kategorierne her.

Tusind tak til jer derude der har nomineret mig. Jeg er meget glad og taknemmelig

Den første kategori jeg er nomineret i er Mad på sociale medier:

Det er en stor ære at være nomineret sammen med Louisa Lorang og Signe Wenneberg - 2 kanondygtige kvinder som jeg selv ser op til og følger på flere sociale medier. Begge super inspirerende og gæve kvinder med masser af gode idéer som jeg suger til mig.

Og ja, jeg boltrer mig på flere af de sociale medier. På bloggens Facebookside deler jeg alt hvad der sker her + billeder, tips og idéer. På Instagram deler jeg alle de ting i billedform som måske ikke når bloggen - men som stadig er sjove at dele ud af. Er man ikke til katte, skal man ikke følge mig der - for dem er der masser af billeder af. Og så er der Twitter......og der må jeg komme med en advarsel: det er ikke for sarte sjæle. Det er det eneste sted jeg ikke lægger fingrene imellem. Det er mit digitale frirum. Det bliver derfor til en pose sære blandede bolcher. Jeg giver den fuld pedal som 'mad-orakel' (tak for den betegnelse Tine) og hjælper hjertens gerne med gastronomiske problemstillinger i alle sværhedsgrader - og dyrker samtidig den virkelig grovkornede (og til tider latrinære) humor for fuld pedal. For uden humor ingen Kmoztar!

Den anden kategori jeg er nomineret i er Opskriftsudvikling: 


Wow, igen er jeg meget beæret over at være nomineret sammen med 2 så erfarne og knivskarpe kokkeprofiler som Carsten Kyster og Christine Bille Nielsen. Og får virkelig en klump i halsen når jeg læser begrundelsen. Det er den bedste kategori jeg overhovedet kunne blive nomineret i - det er jo mit elskede håndværk. Skæbnen spillede mig et puds og fratog mig muligheden for at udøve mit erhverv - så det er en daglig nydelse at kunne få afløb for min skabertrang på bloggen med mine hjemmelavede opskrifter.

Jeg glæder mig til prisfesten d. 3/5. Selv om jeg ikke skulle hive en pris med hjem, skal det nok blive et brag af en fest. Og det forholder sig heldigvis sådan at jeg er i Kjøwenhavnstrup i forvejen - for det er d. 2/5 jeg skal ud i MasterChef køkkenet og prøve kræfter med det. Så skal jeg bare lige ha' det pokkers helbred til at makke ret.

Men det er godt nok op af bakke med det. På 6. uge har jeg influenza, er forkølet og hoster fælt (astmatisk bronkitis). Det er aldrig blevet helt godt efter flytningen, som var meget fysisk udmarvende. Men sådan er det med fibromyalgi og et defekt immunsystem. Jeg NÆGTER at lade helbredet diktere hvad jeg skal og ikke skal. Så i søndags gennemførte jeg mit planlagte foredrag på Aarhus Sustainability Festival 2013.

Foto: Lotte Degn
Hånden på hjertet: jeg kan ikke huske et pip af hvad jeg sagde. Og jeg har ladet mig fortælle at det er et godt tegn. Ud fra 31 medbragte billeder fortalte jeg om min helt personlige vinkel og indgangsvinkel på/til Stop Spild Af Mad og flettede det sammen med min interesse for bæredygtig forbrugeradfærd og økologi. Det blev til 1½ time incl den efterfølgende debat. Det er træls at jeg var så syg, for det forhindrede mig i at være ordentligt til stede i oplevelsen. Men jeg fik min ilddåb som offentlig taler - og det var fedt!

Foto: Lotte Degn
KLIDMOSTERCHOCKTILBUD: Jow, fin sofa - men det var også en glad og træt Klidmoster - billigt til salg.

Det var meningen at Lotte og jeg skulle ud og ha' en bid tatar bagefter - men jeg klappede fuldstændig sammen og var nødt til at cykle direkte hjem.

Hold da op, jeg er vildt overvældet over hvor godt det går for min bette blog. Det er helt fantastisk så mange døre den har åbnet og så mange oplevelser den har kastet af sig. Det er voldsomt motiverende og giver mig lyst at kaste mig ud i en masse nye projekter.

Men nu skal jeg lige ha' samlet nogle kræfter først. Endnu engang TAK til alle jer som støtter, nominerer og giver en hjælpende hånd når det brænder på - I gør virkelig en forskel ❤


15 kommentarer:

 1. Du fortjener ALT godt, der kommer din vej Mus! :)

  SvarSlet
 2. Det lyder godt at foredraget gik godt i søndags! Du er super dygtig. Forvent flere forespørgsler fra nu af ;))

  Og STORT tillykke med mad+medier prisen! Hvor ER det bare velfortjent! Vi se stil prisfesten den 3. maj.

  KH
  Selina

  SvarSlet
 3. Det har du fortjent. Tillykke.

  SvarSlet
 4. Hej Malou !

  Tilykke med dine nomineringer :-)

  SvarSlet
 5. Tillykke med det hele. Det er så velfortjent. Du er utrolig dygtig til dit metier - både til at få retterne til at se godt ud (nu har jeg desværre aldrig smagt din mad :-)) og til at udvikle nye opskrifter.
  Kh Kathe

  SvarSlet
 6. Stort tillykke. Jeg læste også begrundelsen og må sige, at den var rammende i sin beskrivelse og du kun kan være stolt af den:-)

  SvarSlet
 7. Kære Klidmoster, Kæreste Malou,

  Det er så skønt at du kaster dig ud i at gå nye veje - og hånden på hjertet: var det ikke fedt at være foredragsholder? Ærgerligt at dit helbred ikke var så godt den dag, men lur mig om ikke du fik tilvejebragt dit budskab med et glimt i øjet og den sædvanlige skønne skæve Kmoztar humor?

  Er vild med din kommentar til nomineringen i kategorien sociale medier, det er sådan jeg kender dig bedst.
  Og det er STORT, men også fuldt fortjent. Nyd det, sol dig i de fine ord og fortvivl ikke hvis ikke du vinder - du ER nomineret. Og det er så flot.

  Hip hip.

  Glæder mig til festlighederne, og isærdeleshed til at feste med dig!

  Kærligst La Cucina NADA

  SvarSlet
 8. Hvor spændende - og flot! Tillykke med de fine nomineringer :D Bliver spændende at følge med!

  - Anne

  SvarSlet
 9. et stort og velfortjent tillykke med nomineringerne. Det er velfortjent og jeg hepper på dig. Gad så godt at have hørt dit foredrag - måske er det næste skridt i din elektroniske udvikling. Små videooptagelser om stop spild af mad?
  kh SS

  SvarSlet
 10. Mega mange gange tillykke :D du fortjener det virkeligt! jeg synes virkelig du er en af de mest inspirerende madbloggere. du er ikke bange for at prøve noget nyt og blande ting sammen, man ellers ikke lige ville turde at mixe og stadigvæk formår du at få det til at se mega lækkert ud :)
  desuden skal du have fuld respekt for dit fokus på madspild!
  Mange gange held og lykke med priserne!

  SvarSlet
 11. Ved du hvad Malou? Det er *simpelthen* så velfortjent at du er blevet nomineret og at det går så godt for din blog. Og at du nu kan klare dig som offentlig taler!

  Alene dine med-nominerede vidner jo om at du hører til blandt toppen, men som fast læser er det jo ikke en nyhed. Personligt er det noget af det, jeg elsker allermest ved din blog: at opskrifterne er originale, at jeg får ekstra bonusviden undervejs, og at din viden skinner igennem fra start til slut. Du er en stjerne!

  Glæder mig til at følge med i hvad fremtiden bringer :D

  KÆMPE tillykke-knus fra

  Kristina.

  SvarSlet
 12. Wauh, tillykke med det hele! Du gør det utroligt godt, fuld fortjent!!
  Nyd det og fredagen :-)

  Hjertelig hilsen
  Nola

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...