søndag den 5. maj 2013

At sætte pris på en pris...

Sikke en tosset tur til København det har været. Jeg er helt smadret, men SÅ glad. Det har været så overvældende med alt den medgang. Skal lige hvile mig før jeg begynder at skrive om det hele. Kan dog ikke nære mig for straks at vise det her frem:

Klik på billedet og læs juryens motivation.
For ud over at vinde Ramlösas opskriftskonkurrence onsdag og nuppe sejren i MasterChef (en dyst i studiet som ikke kommer på tv) torsdag, vandt jeg sørme mad+medier prisen 2013 i kategorien for 'Mad på sociale medier' til den store prisfest fredag. What a rush! Det er meget at rumme på en gang. Har fået så meget ros at jeg er helt rundt på gulvet - og i overhængende fare for at udvikle et akut anfald af selvfedme. Er dog mest overrasket, kisteglad og pivstolt. Jeg forsøger stadig at vikle hovedet om det hele, fordøje turen og efterbehandle de mange oplevelser. Der er billeder og ord klar til indlæg inden længe.

Den glade vinder, knipset af Nada.
Men det er ikke kun en pris der er vundet - for nu er der en pris der skal betales. Helbredet har jeg forsøgt at sætte på pause fordi jeg så gerne ville det hele. Og det hævner sig nu. Men denne gang er det lidt nemmere at ligge fuldstændig smadret på langs, for selv om kroppen er totalskadet efter strabadserne er sindet lyst og humøret højt. 

Tusind tak til jer der har nomineret, stemt, støttet og givet feedback, søde ord og et skulderklap med på vejen. Jeg er dybt taknemmelig over alt den kærlighed der flyder ud over mig og min bette blog. For selv om den startede op som et hobbyprojekt er den blevet til så meget mere. Det livsindhold, netværk og muligheder den har givet er ubetalelige. Så tak fordi I har lyst til at læse med her ❤

Pragtfuld søndag til jer der kommer forbi her...

20 kommentarer:

 1. Tillykke med priserne! Det lyder virkelig som et ar krævende dage, så sørg nu for at få hvilet godt ud, inden du kaster dig over det næste :-)

  SvarSlet
 2. Ja sikke en weekend, og sikke en flot fest!
  Endnu engang: tillykke med både det ene og det andet, Malou. Men mest af alt, tillykke med anerkendelsen som du fortjener fuldt ud.

  - Og for at du lod champagnen stå her ... ;-)

  Pas på dig, og nyd en Mindful stund!

  SvarSlet
 3. Endnu en gang stort tillykke. Det er så velfortjent. Du er den dygtigste og mest kreative madblogger, jeg kender :-)
  Kh Kathe

  SvarSlet
 4. Tillykke! sikke et skønt billede, glæden lyser ud af dig. Pas godt på dig selv, så du kommer godt over det.

  SvarSlet
 5. Forstår sandelig godt at du føler dig noget "rundt på gulvet", selv uden indtagelse af champusse. TILLYKKE og fortsæt det gode arbejde :)

  SvarSlet
 6. Du gør det så godt og vi er så stolte af dig!
  Nyd kærligheden og lad den trænge helt ind i kroppens små kroge, lad den fylde dig op og synke til bunds så du kan bære den med dig altid!

  SvarSlet
 7. Godt gået,- det fortjener du!!! du er bestemt ikke kommet sovende til dine priser...<3

  SvarSlet
 8. Det er dig i den grad vel undt :)
  Og pas nu på dig selv

  SvarSlet
 9. YES hvor er det en dejlig nyhed! Stort tillykke - det er simpelthen så velfortjent med al den ros, kærlighed og anderkendelse :)

  /Kristina.

  SvarSlet
 10. Det var så brandskønt at se dig igen, og se dig vinde en fortjent pris! Under dynen med dig og pas på dig selv.

  SvarSlet
 11. Endnu en gang tillykke, rockstar-kukært :-D

  Håber du får nydt de næste dage i ro og mag, så helbredet kan følge med igen. Der må være nogle små pelsklumper, der kan yde moralsk støtte i afslapningen ;-)

  SvarSlet
 12. Af hjertet endnu engang tillykke! Det er SÅ velfortjent!

  KH
  Selina

  SvarSlet
 13. Et stort tillykke med det hele. Det har du ærligt fortjent.

  venlig hilsen
  Inge V.

  SvarSlet
 14. Flot, flot, flot. Du har STOR grund til at være stolt!

  SvarSlet
 15. Rundt på gulvet eller ej..... stort TILLYKKE .... Du har al mulig grund til at være stolt. Sikken en uge !!! Med venlig hilsen Ingelise Thomsen.

  SvarSlet
 16. KyskysTILLYKKE!

  SvarSlet
 17. Kæmpe og velfortjent TILLYKKE - jeg elsker at læse med

  SvarSlet
 18. Tillykke med alle priserne :-) Kirsten

  SvarSlet
 19. Stort tillykke! Det må godt nok være overvældende.

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...