mandag den 13. maj 2013

Fyrre, kornfed og langt fra færdig...

Nå, men så er det i dag jeg træder ind i de voksnes rækker eller hvad? Hæ, og når så latterkramperne har fortaget sig kan vi tørt konstatere at det der voksen nok lader vente mindst endnu en dekade eller 2 på sig. Om ikke andet er jeg i hvert fald nu fuldgyldigt medlem af 'Klub 40'. Og det gør faktisk kun ganske lidt ondt...well, alt er jo relativt når man har en kroniske smertesygdom....but you know what I mean, right?

Skønne Chokolade-Stine (som også bager fødselsdagskage til den store fest på fredag) har sendt lyserøde gerbera som jeg bare knuselsker ❤

Piskeriset har sendt en pakke, efter eget udsagn, fyldt med fjol. Men se lige: ud over mints med smag af stegte løgringe, en vingummihotter, en baconlovermagnet og en plade chokolade - 2, T-O dejskrabere. Aww ❤

Og sørme om Hanne K ikke har sendt mig en pakke til stor nydning. Te, chokolade og A-lakridser. Det er et pletskud ❤

Min søde kæreste har begavet mig med en ny bærbar. Noget jeg virkelig har manglet ❤

Og sørme om han ikke også trakterede mig til månedens menuRestaurant Miró i lørdags. 6 fantastiske timer hvor Toni forkælede igennem. Og kammuslingen blev skiftet ud med et lille stykke laks så jeg ikke blev dåååårlig. Smukt ❤

Og i dag? Jeg skal da selvfølgelig ind og spise på Memphis Roadhouse sammen med søde Anne. Og jeg lader cyklen stå så jeg ikke risikerer at høre spritkørsel. Jeg glæder mig SÅ meget til at spise og hygge. Fødselsdag på den afslappede og ustressede måde ❤

17 kommentarer:

 1. Øj, nogle lækre gaver - det er skønt at blive forkælet, og hold op nogle søde venner du har dig i blogverdenen! Og stort tillykke iøvrigt :D !

  - Anne

  SvarSlet
 2. Tillykke med dagen. Det er da fuldt fortjent at du bliver så begavet.

  SvarSlet
 3. Jamen tillykke og velkommen til de der voksnes række. Det gør nu hverken ondt eller noget at være der. Kun tanken om at det hedder 50 ved næste runde. Har selv været der nogle år nu (altså de voksnes række), men har heldigvis stadig nogle år til de 50! ;0)

  Rigtig god dag og stort tillykke!
  Knus

  SvarSlet
 4. Skønne sager til en skøn kvinde :-)
  Det bliver et brag af en tøset kage til tosserne på fredag! Kan ikke vente :-D

  SvarSlet
 5. Lyder rigtigt laekkert. Velkommen i klubben og tillykke med dig.

  SvarSlet
 6. Stort tillykke med dagen. Håber, du bliver fejret med maner :-)

  SvarSlet
 7. Rigtig hjertelig til lykke!!! Godt at høre, at du bliver fejret på passende vis og forkælet i rigelige mængder. Og selvfølgelig gør det ikke ondt at blive 40 år - og bare rolig, det gør heller ikke ondt, når der kommer et 5-tal foran nullet, så bare fortsæt :-)

  SvarSlet
 8. Så dem i NY og tænkte straks på dig ♥
  Hav en festlig fødselsdagsuge :-D

  SvarSlet
 9. Tillykke med fødselsdagen. Dejligt du bliver fejret :)

  SvarSlet
 10. Stort og hjerteligt tillykke med den runde fødselsdag. Jeg kan kun sige at mine år fra 40-45 var nogle af de allerbedste i mit liv:-) nå ja og så ser det ud til at her fra 50 og frem blir endnu lykkeligere:-)

  SvarSlet
 11. Tillykke med fødselsdagen :D

  SvarSlet
 12. HURRA - HURRA - HURRA - HURRAaaaaaa!!!!
  Klub 40 er nu ikke så ringe endda - jeg nåede at blive gift med verdens dejligste mand, få to skønne børn i løbet af de næste to år - så fyrre, "frisk" og fremadrettet er bare sagen. Al held og lykke med de næste 10 skønne år.

  SvarSlet
 13. Helt igennem fantastiske gaver - stort STORT tillykke med dagen :)

  /Kristina.

  SvarSlet
 14. Det lyder som en dejlig dag du havde der
  Tilykke med fødselsdagen, sådan lidt på bagkant.
  Kan afsløre at de næste 3 heller ikke gør ondt, derefter har jeg ingen erfaring at øse af :-)
  /Randi

  SvarSlet
 15. KÆMPE tillykke med fødselsdagen Malou - og TAK for alt det fantastiske arbejde du gør!

  KH
  Selina

  SvarSlet
 16. Tusind tak for alle de søde hilsner <3

  Det var en pragtfuld fødselsdag - og den fortsætter på fredag med et brag af en fest :-)

  SvarSlet
 17. Stort stort tillykke med din store dag:)
  Lækre gaver og blomster du har fået,god til dig:)

  Knus og kram herfra

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...