onsdag den 22. maj 2013

Pizzatærte med bacon og broccoli...

Det her er på ingen måde stor madkunst eller et fornuftigt måltid - men det er hvad kræfterne tillod i dag. En hybrid mellem en pizza og en tærte med fyld af 2 slags ost og broccoli - holdt sammen af gastronomisk gaffatape aka bacon. For vi ved jo alle at #AEBMB

Jeg må indrømme at jeg vil lave den igen - og servere den i små stykker til et glas koldt øl på altanen.

Det er en underdrivelse at sige at jeg er smadret - det nærmer sig totalskadet. Så jeg havde grebet et par nemme løsninger sidst jeg handlede. Sådan en færdig dej kan meget nemt hoppe over i vognen. Convenience trumfer smerter til enhver tid. Planen var en tærte med hytteost og broccoli. Og så gik det jo ikke være eller bedre end det var pizza jeg havde lyst til i dag. Well, det hænger så også sammen med at jeg ikke gad lave tærte. Bare det at slå æg ud virkede pludselig over et uoverskueligt projekt. Det er sådan en dag!

Jeg har før haft succes med at bruge en tærtebund til at lave pizza med - så det gjorde jeg da bare igen. Kanten blev bare lige bukket ind over og så var den klar.

Og så syntes jeg jo selv at jeg var så snu. For i stedet for at bakse med tomatsauce eller noget inden der kom ost på, brugte jeg bare hytteost med grillede peberfrugter. Ost + smag i et. Ta-dah!

Der var lidt cheddar til rest fra min mac 'n cheese med fennikel og bacon som sang på sidste vers - så det rev jeg og kom over. Det skader aldrig at få lidt Stop Spild Af Mad ind over.

6 skiver bacon blev lagt tilrette. Og så manglede der kun lidt grønt.

½ hoved broccoli blev delt i små buketter - og overhældt med kogende vand. Efter ca 1 minut blev de drænet i en si og duppet let i et stykke køkkenrulle.

De små buketter blev fordelt jævnt overalt hvor der var plads.

Det lignede et landskab. Flot ikke?

Pizzatærten blev bagt i ca 30 minutter ved 180°C. Og se så: ved at behandle broccolien sådan først branker den ikke i ovnen. Der var naturligvis lidt brunt hist og her, men intet tørt eller 'vissent'.

Og huske så lige at det er nemmere at klippe end at skære.

Uhm, sprød og lækker. Som sagt, ikke det sundeste måltid - men jeg spiste resten af broccolien dampet til. Men prøv at komme hytteost på pizza - det er et hit!

Og nu skal jeg på langs. For i morgen formiddag skal jeg til tandlæge. Æv.

Har du husket at deltage i min give-away? Der er 2 valgfri Mano fade fra Kähler på højkant.


5 kommentarer:

 1. Uhmm- den ser da god ud- og ja jeg skal da prøve hytteost(som jeg i det hele taget er blevet ret glad for) på en pizza;-) idéen er hermed solgt til mig-Tak!
  Kh Sara

  SvarSlet
 2. "gastronomisk gaffatape aka bacon" - WIN!

  SvarSlet
 3. Yum, det ser godt ud - broccoli/bacon er jo en af mine favoritfyld i tærte, så det er sikkert virkelig godt på en pizza også :D Og så med ost, mmh <3

  - Anne

  SvarSlet
 4. Lyder som en ide, der skal "stjæles" - og usundt? den kan jo altid laves på alm. pizza dej, eller en pæleo bund af blomkål.

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...