tirsdag den 9. oktober 2012

Hjælp mit stjerneskud til tops...

Tusind tak til alle der stemte på mig til 'DM i hverdagsmad'. Jeg er nu videre med mine små sprøde tundeller. Der er endnu en af mine retter med i en anden kategori, men den bliver først sat til afstemning senere. I mellemtiden deltager jeg så i en anden konkurrence - denne gang er der sild og snaps på spil. 

Frokostbogen har i samarbejde med Linje Akvavit en fotokonkurrence kørende på Facebook hvor man kan vinde både sild og snaps til sin julefrokost. Og da kagedåsernes årlige juletamtam nærmer sig med hastige skridt - ja, så har jeg valgt at deltage.

Jeg deltager med mit luksus stjerneskud - og vil blive meget glad hvis du vil kaste en stemme efter det ved at følge linket HER. Af en eller anden grund er det ikke på forsiden - men hvis du klikker i end lille runde knap hvor der står 'flest stemmer' er det der.

Bær over med mig, stem hvis du har lyst - og har du ikke er det helt ok. Der er ingen der skal føle sig presset til noget. Har fået et par trælse kommentarer om at det er irriterende at jeg tigger stemmer hele tiden og ikke bare skriver om mad. Og hvis man syntes det, så skal man naturligvis ikke stemme.

Kræfterne er meget små her, så det bliver desværre ikke til så meget mad. Weekenden har været helt fantastisk hyggelig, men har kostet rigtig mange kræfter. Nu ligger jeg på langs og prøver at komme til hægterne. Er ellers inviteret til bogudgivelse på Kong Hans og til italiensk middag i København i den nærmeste fremtid - men har været fornuftig og sagt pænt nej tak. Jeg må til at acceptere at helbredet er vigtigst og så må det sjove komme i anden række. Det var været SÅ svært - for jeg ville jo ikke gå glip af noget. 
 
Og nu kalder dynen, en varm kat og en ditto kop te på mig.


 

16 kommentarer:

 1. Mht. til de negative kommentarer så forstår jeg det altså godt. Det virker lidt mærkeligt:

  Jeg synes personligt det er super fedt at du henviser til disse konkurrencer man kan stemme i. Der er jo også inspiration at hente. Jeg synes også det er helt fint at du nævner at du deltager i konkurrencerne.

  Der hvor filmen knækker, er for mig når du opfordrer dine mange læsere til at stemme på dig. Jeg synes at det er den opskrift folk synes ser mest lækker ud der skal vinde. Ikke den opskrift der er lagt op af bloggeren med flest læsere. Det ødelægger egentlig hele konkurrencekonceptet. For så bliver det bare en konkurrence på den største læserskare...

  Det kunne måske være grunden til at folk brokker sig??

  Nå men udeover det, så elsker jeg altså din blog, og synes du gør et fantastisk stykke arbejde..

  SvarSlet
  Svar
  1. Hmm, jeg kan godt se det fra din side også. Vi er bare blevet opfordret til at aktivere vores netværk og bede dem stemme på os - og mit netvært indbefatter altså bloggens læsere.

   Facebookkonkurrencer har det jo desværre med at ende som en slags 'populartiteskonkurrencer' - men jeg kan love dig for at der er mange der har stemt på mine tundeller fordi de syntes at de var den lækreste opskrift i den kategori. Der er endda flere af mine læsere der har afslået at stemme da de ikke kan lide tun. Jeg vælger at tro på at man stemmer på opskriften og ikke personen bag.

   Nej, de negative henvendelser jeg har fået går på at jeg skal droppe stemmetiggeriet og skrive noget mere om mad. De vil ha' opskrifter - ikke andet.

   Tak, det er jeg meget glad for at du gør *bukker* :-)

   Slet
 2. Om man vil det eller ej, så handler alle stemme-konkurrencer jo til en hvis grad om popularitet og genkendelse. Dem der stemmer har jo ikke smagt maden og ingen skal da bilde mig ind at samtlige mennesker der smider en stemme af sted, lige laver og prøvesmager samtlige retter først. Det tror jeg ikke på. Så de stemmer på den med det billede der ser mest indbydende ud, den person de kan genkende fra tidligere eller lign. Og hvorfor ikke bruge sit netværk til at forsøge at vinde? Det ser jeg bestemt ikke noget galt i, og Malou, jeg synes det er fint nok at der sommetider er et indlæg omkring en konkurrence du deltager i, hvor du opfordrer folk til at stemme og håber de stemmer på dig. Der er jo ingen der tvinger folk til overhovedet at gå ind på siden, ej heller at stemme på netop dig derinde. Jeg går som udgangspunkt ud fra at menneskerne her i landet har intelligens nok til selv at vælge.

  Jeg er selv udelukket fra at stemme. Jeg er nemlig ikke på Facebook, og jeg må indrømme at det irriterer mig at der snart ikke kan afholdes en konkurrence, der ikke kræver at man er på den skodside (ja, sorry, min personlige holdning)! Men ellers havde jeg gerne smidt så mange stemmer som muligt efter dig. Jeg synes du fortjener det. Du knokler hårdt, du tager konsekvenserne og du går efter dét der gør dig lykkelig, trods de ting du slæber med i bagagen og de omstændigheder du har hver dag. Det er noget jeg beundrer hos mennesker. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din ærlige mening - jeg er helt enig :-)

   Tusind tak, det er jeg glad for at du syntes. Jeg foretrækker helt klart at at deltage i konkurrencer med et dommerpanel - for det er udmattende hele tiden at skulle bede folk om at stemme.

   Ak ja, det er lidt dumt at man kun kan stemme via FB. Aww, tusind tak - jeg blive meget rørt over det du skriver <3

   Slet
 3. Nu er og bliver det jo din blog, og derfor vælger du heldigvis selv hvad du skriver om :)
  Jeg synes kun at det er fair at du beder og en stemme til en konkurrence her og der. Dem der læser indlægget her bestemmer jo selv og de vil stemme eller ej :)

  Jeg beundrer dit arbejde, og din "kamp" for at komme igennem de ting der kan opstå i hverdagen :)

  Jeg følger din blog med glæde, og kigger gerne ind forbi den konkurrence du omtaler her i artiklen :)

  Ha' en god dag :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, det er jeg glad for at du skriver - og jeg er rørende enig ;-)

   Aww, tusind tak - det er vel nok sødt sagt af dig. Jeg er er meget glad for at du læser med <3

   Tak, i lige måde :-)

   Slet
 4. Hej Malou

  Dit smørrebrød ser så lækkert ud, elsker stjerneskud :-) Jeg er ikke på facebook mere, blev faktisk mere og mere irriteret over den så den er boykottet, så kan desværre ikke stemme på dig, ellers gjorde jeg det helt sikkert. Kender godt Frokostbogen de har mange lækre opskrifter på smørrebrød med sjove navne ;-)

  Vh Lykke

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lykke

   Tusind tak :-)

   Ak ja, trist man kun kan stemme på den måde - men tak alligevel, tanken tæller også :-D

   Slet
 5. Hej Malou.

  Så har jeg stemt på dit stjerneskud, og savlet vildt mens jeg græd mine modige tårer. Jeg elsker (eller vel egentlig elskede) stjerneskud, men er blevet galoperende-allergisk overfor rejer, så jeg må leve på minderne (for et stjerneskud uden rejer, er bare ikke det samme, vel).

  Og så kan jeg slet forstå, at folk mener, de kan tillade sig at brokke sig over, hvad du skriver på DIN blog. Det er netop DIN blog, DU betaler for råvarer m.v. DU bestemmer - ALT!!! Vi andre er bare så heldige, at du deler med os :-). Hvis folk ikke ønsker at deltage i afstemninger, kan de jo lade være, men det kan da ikke være rigtigt, at de skal skælde ud over at du gør opmærksom på denne eller hin afstemning. I øvrigt er det da meget ofte både sjovt og inspirerende at tjekke de andre indslag i afstemningerne - og det står trods alt os læsere frit for, hvor vi sætter vores stemme. Så Malou - bliv du bare ved med at smide links til konkurrencer, du deltager i, og vend det døve øre/blinde øje til folks brok :-)

  Mvh Belinda

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Belinda

   Tusind tak, det er virkelig sødt af dig :-)

   Ak ja, så må du jo lave en rejeløs version. Kan du heller ikke tåle krebsehaler? For ellers ville de jo være en god erstatning. Kan også anbefale en marineret grillet kammusling i stedet ;-)

   Ja, det er også min tanke. Det sidste jeg ønsker er at folk skal føle sig pressede til at stemme. TAK :-D

   Slet
 6. Hvis du vinder 12 flasker linie, så giver du sgu en lille skarp.

  PS. Jeg kan sagtens tage på Kong Hans for dig ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hæ, hvis jeg skulle gå hen og vinde holder jeg mega silde-gilde med snaps og BYO øl :-D

   Uh, det var desværre en personlig invitation. Men tak for tilbuddet ;-)

   Slet
 7. Så har jeg også stemt på dit luksus-skud - hvor ser det bare lækkert ud :)

  Venligst Fie (fra Lån

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, det er vel nok sødt af dig :-)

   Slet
 8. Jeg stemte på dine tun-deller via SMS, hvilket kun kostede mig de 10 øre, som alle andre SMS'er, jeg sender. Flot at der ikke var noget med f.eks. + 6 kroner for deltagelse. OG jeg kikkede samt læste faktisk samtlige deltageres opskrifter, inden valget faldt på dig. Politisk stemmer jeg heller ikke "blå-øjet" på en kendis eller god bekendt, men følger op på dennes konkurrenter :-D
  Facebook afholder jeg mig fra, og dit link giver meget få informationer, så jeg kunne end ikke læse noget præsentativt.
  Brokkehoveder skal du bare glemme alt om. De burde da vide, at enhver konkurrence startes med henblik på, at ringene spredes mest muligt. Madbloggere, der tilsendes alskens produkter - såvel maskiner som fødevarer til afprøvning, ja da gælder samme. Reklamer findes overalt, og i disse år overstrø's det blogmæssigt foruden i ugeblade, madblade samt supermarkedsblade. Hvad havde f.eks. cupcakes været, hvis ikke Øtker havde fået fat i den lange ende? Zero!! Nu har selv Fakta-butikker længe haft en stor stander fuld af produkter til cupcakes samt pynt til større bagværker. Personligt ville jeg ønske flere sunde morgenmadsprodukter m.v., men erkender, at det sælger ikke nok; eller supermarkedskæderne tjener ikke nok på disse, for de bestemmer snart kun lidt om, hvad de har stående på hylderne :(
  Klø bare på videre frem, Klidmoster, og skal vi eventuelt sammen sende nogle kærlige tanker til det kommende præsidentvalg i USA, hvor svimlende dollar-beløb bruges reklamemæssigt :-D
  ...og så ikke et ord om vores egne kommunemæssigt næste år, ifald jeg husker ret!
  nb.Sild og snaps under jeg enhver, bare jeg selv slipper *LOL*

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak :-) Ja, det er ret fedt at de ikke tjener på afstemningen - det er god stil!

   Ja, lige netop - det er med at sprede ringene i vandet. Tak for den sammenligning. Ak ja, Facebook er bøvlet til afstemninger på den måde.

   Yak, jeg klør på ;-D

   Slet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...