søndag den 10. maj 2009

Mors dag - også for kattemødre...

Mors dag! Ikke den bedste dag på året. Som barnløs og selvvalgt moderløs er der ikke noget at fejre. Men så er det jeg kigger ned på køkkengulvet og ser hende her ligge og rulle sig i solen. Så bliver jeg varm om mit hjerte - mit kattemoderhjerte

Hun har været sammen med mig hele dagen. Det er bare lidt svært at lave mad med sådan et levende tæppe på gulvet.

Hun sad endda med til bords i dag, fik hun ikke nok opmærksomhed fik jeg en klo i armen. Mon hun opfatter mig som sin mor?

12 kommentarer:

 1. Jeps, ren madmor, og du burde få blomster;)

  SvarSlet
 2. Kære Malou
  Nu fik jeg en smuk buket af min datter, men Fine har været noget "hængs" idag, hun vil gerne nusses og pudses, det er langt fra altid, at hun vil det, hvilket også er grunden til, at jeg ønsker mig en som Myren, men jeg vil nu ikke påtvinge Fine en medbeboer, medmindre hun selv kommer slæbende med en, og det kunne såmen godt gå så galt, jeg har fået en ny kat på terrassen, jeg ved ikke hvor den gamle er, jeg har ikke set ham meget længe, men der er kommet en ny, og jeg tror, at det er en søn af den gamle, - det er lidt mærkeligt, men den er sød, og lader jeg min dør stå åben til terrassen, mens jeg henter mad til ham, kommer han og kikker ind i stuen, for ligesom at tjekke, om det er noget for ham.
  knus
  Vibeke

  SvarSlet
 3. Haha, hvor er hun dejlig! Du ved nok, at vi er kattenes personale. En hund ville opfatte dig som sin leder, men katte er herrer i huset, og vi er der for at opvarte dem :O)

  SvarSlet
 4. Kære Malou
  Jeg er da helt sikker på at hun ser dig som sin mor, det er jo dig der passer på hende og giver hende mad, katte de vil gerne have tingene serveret nøjagtigt som børn.

  Knus pernille

  SvarSlet
 5. Har ikke stort forstand på katte- men du giver hende mad !
  Måske du kunne anerkende dig selv på denne dag- bare fordi du er den kvinde du er :-)

  SvarSlet
 6. Kære Malou!

  Ingen tvivl om at hun opfatter dig som sin mor - har de ikke brugt deres lommepenge på at købe blomster til dig? Vores prinsesse brugte nu heller ikke af hendes penge, hun har været lidt påpasselig her på det sidste, mon der også er finanskrise i katteverden? Ihvert fald har hun gemt hendes pengekat væk :-D

  Knus
  B

  SvarSlet
 7. Hej Sifka

  Tak, de kunne ærlig talt godt ha´ købe en blomst eller noget chokolade :-)

  Glad hilsen
  Malou

  SvarSlet
 8. Kære Vibeke

  Hvor dejligt med en buket blomster fra datteren :-)

  Jeg kan godt forstå at du ønsker dig en 'Myrekat', de er sociale ud i det ekstreme. Men du har nok ret i at det ikke vil passe Fine med 'roommate'. Men det er da sjov at I får besøg ind i mellem :-)

  Knus
  Malou

  SvarSlet
 9. Tak, Madame - hun er min øjesten :-)

  Ha ha, ja det er rigtigt, vi er bare kattens personale. Heldigvis er frynsegoderne det hele værd :-)

  Varme klem :0)

  SvarSlet
 10. Kære Pernille

  Tak, du har nok ret :-)
  Hun er både baby, tumbling og teenager i en.

  Knus Malou

  SvarSlet
 11. Kære Miri

  Tak, det var vel nok nogle pæne ord :-)

  Mange tanker
  Malou

  SvarSlet
 12. Kære Birthe

  Yep, hun tror bestemt at jeg er mor her i huset :-)

  Ha ha, måske er det også finanskrisen der trykker mine katte. Jeg får sjældent blomster, de bliver alligevel bare ædt af de slemme kræ :-)

  Knus
  Malou

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...