lørdag den 30. maj 2009

Fredagsguf...

Argh, så prøver jeg lige igen. Jeg havde skrevet et langt indlæg i aftes, men kom til at lukke for browseren før jeg fik det udgivet. Det slog mig helt ud, for jeg orkede ikke at skrive det samme en gang til. Nå, men det er jo det der kan ske. 

I går var der en bakke blåbær i min frugtkasse. Det er de største jeg nogensinde har set! 

Jeg kunne ikke magte at bage i går og de er for gode til smoothies, så de er røget i fryseren i første omgang. Jeg har nemlig kig på den her Blueberry Crisp, som jeg vil forsøge mig med på et tidspunkt. Dog ikke i den her weekend, jeg tror jeg får mit behov for søde sager dækket i morgen til 'Konditorisøndag'.

Jeg skulle ellers ha´ været i Friheden i går sammen med B og høre 'The Storm', men det var jeg slet ikke frisk nok til. Jeg havde kun lige overskud til at pakke mine kasser ud. Uhm, der var asparges med igen. 

Jeg mødtes med Max da han havde fri og vi handlede sammen. Jeg pegede på det jeg gerne ville ha´, han slæbte det hjem. Glimrende fordeling! Da jeg stod i slagterafdelingen knurrede min mave og sagde: BØF! Max var ikke særlig svær at overtale ☺

Der var forskellige tomater med i 'Kedeligkassen' og jeg havde bestilt en ekstra sending oveni, så der skulle helt sikkert laves en tomatsalat.

Den blev lavet med finthakket løg, marineret feta og oliven. Det er en super god olivenblanding med timian som jeg har fundet i Irma. Tomaterne var så søde og gode at dressingen godt kunne trække noget mere syre og fedme. Så den blev rørt af hvid balsamico, dijonnaise og olivenolie.

Det blev til en hurtig tzatziki, lidt blandet salat, nogle spæde blade og tomatsalaten. Bøfferne og de lækre asparges fik en tur på grillen og så var der mad. Jeg kunne ikke engang spise halvdelen af min bøf. Men det var godt at få noget hjemmelavet mad i maven.

Nu vil jeg skynde mig over i naboblokken, for jeg passer kat for E´s lillesøster her i weekenden. Så vil jeg være derovre i et par timer og læse lidt i CHOK mens jeg holder dyret ved selskab ☺

22 kommentarer:

 1. Uhm, en lækker tallerken!
  Bøf, tomatsalat og tzatiki må siges at være en af mine livretter for tiden...

  God bedring:)

  SvarSlet
 2. Kære Malou
  Dejlig, dejlig tallerken, - ja havde jeg set den inden, at jeg fik forberedt min aftensmad, så er jeg ret sikker på, at den havde stået på bøf her i dag, - sådan bliver det ikke, men der er jo også en dag i morgen, for jeg har altid bøf i fryseren, så det kan fikses.
  Du har haft mange stlle dage, det har vist været en barsk omgang at komme igennem denne gang, - pas nu på dig selv i morgen, - har du forresten godt af kager?
  Stort knus
  Vibeke

  SvarSlet
 3. Det lyder som nogle hårde dage. Håber du snart er lidt ovenpå igen. Det ser rigtig lækkert ud - jeg er vild med tzachiki og tomatsalat og en bøf kan man også næsten altid spise. Rigtig god bedring. Knus

  SvarSlet
 4. Det lyder utroligt lækkert, Malou!
  Jeg håber, du er ved at være oven på igen, men lidt katteselskab og en god bog kan jo gøre underværker!

  Ha' en god aften, klem ;O)

  SvarSlet
 5. Hej Malou :-)
  Undskyld forstyrrelsen, - på en lille bitte time :-)
  Mange tanker

  SvarSlet
 6. Kære Malou!

  Godt at se at du er tilbage på bloggen, jeg var ved at blive helt bekymret for dig!
  Hvor ser det GODT ud og sikke en lækker steak - dejligt at høre at du også er sådan en person, hvor maven bare siger "Steak" nogle gange :-)

  Hvor er de flotte de blåbær, jeg glæder mig til at du får lavet min Mamas blåbær crisp - og til at høre hvad du synes om den......

  Hav nu en forsat god pinse og pas godt på dig selv :-)

  Knus
  Birthe

  SvarSlet
 7. Her er der også blevet grillet -men først i dag. Lammeculotte og fyldte champignon og så lige bagt et par brød først, nu grillen var i gang. Det ser godt ud på din tallerken.

  Håber, du er ved at være oppe igen. Gigten kan drille, det ved jeg kun alt for godt!

  SvarSlet
 8. Det kan godt være du ikke nåede i Friheden, men du har da bestemt ikke ligget på den lade side!
  Hvor træls med den i utide lukkede browser - ligger det meste af indlægget ikke som draft når du logger ind på dit dashboard igen? Blogger har da en auto-save funktion, der plejer at gemme med jævne mellemrum undervejs mens jeg skriver på mine indlæg, men måske den skal slås til først.
  En god pinse til dig, med masser af dejlig mad og hvile! :)

  SvarSlet
 9. Mums mums for en lækker tallerken, jeg elsker også tomatsalat og har lige lavet den i en variant med forskellige slags tomater.

  Det var dejligt at du kom på banen igen, håber at du har det bedre

  Knus og god søndag

  SvarSlet
 10. Hej MissMuffin

  Ih tak, det var bare super lækkert.

  Det er altså også en lækker sommer kombination. Har I grill i kolonihaven?

  Tak skal du ha´ :-)

  Mange hilsner
  Malou

  SvarSlet
 11. Kære Vibeke

  Ih tak, det var rigtig dejlig mad. Ha ha, så må du ha' bøf i dag :-)

  Ja, jeg har godt været stille i et stykke tid. Jeg var lige ved at være bange for at fibromyalgien var blevet værre og at de var sådan jeg skulle ha' det fremover. Men det går lige så langsomt fremad igen.

  Hmm, jeg tror nu ikke at fedt, sukker og tomme kulhydrater er det min krop har allerbedst af i dag. Men det er jo Anarkisten der har bagt det hele og hun bruger for det meste økologiske kvalitetsprodukter. Så mon ikke det går :-)

  God pinse!

  Stort knus
  Malou

  SvarSlet
 12. Hej Anette

  Ja, puha - det trækker tænder ud i de her dage. Godt at der også er en fridag i morgen!

  Ih tak, det var også bare lækker mad. Det er skøn sommermad :-)

  Tusind tak skal du ha'.

  Knus
  Malou

  SvarSlet
 13. Ih tak, Madame - det var rigtig lækkert :-)

  Jeg er langtfra på toppen, men det skal nok komme. Den stakkels bette kat så noget skuffet ud da jeg åbnede døren, den havde vist håbet på at det var dens egen kattemor der kom hjem. Men vi blev heldigvis gode venner alligevel :-)

  Jeg håber at du får en dejlig pinse!

  Varme solskinsklem :0)

  SvarSlet
 14. Hej Fru Heist :-)

  Ha ha, ja sådan en time forsvinder hurtigt for sådan et par sludrechatoller :-D

  Vi ses om lidt!

  Mange tanker
  Malou

  SvarSlet
 15. Kære Birthe

  Ja, nu er jeg da i stand til at sidde op igen. Du kan tro jeg har været bange for at det her blev den nye 'normal-tilstand'. Det virker som fibromyalgien lige er blevet 5 gange værre. Alt gør ondt - hele tiden. Tak fordi du skriver at du er bekymret, det er dejligt når du ved hvordan det er!

  Tak, det var også bare SÅ godt! Nogle gange er det bare en halv ko der skal til :-D

  Ja, jeg tænkte på dig med det samme jeg så de blåbær :-)
  Der er ikke så mange, så jeg tror jeg blander dem med lidt æble for at få frugt nok til en crisp. Jeg er også spændt på at lave den :-)

  Du må også ha´ en god pinse. Pas nu på med alt det tennis ;-)

  Knus
  Malou

  SvarSlet
 16. Hej Zette

  Uhm, det lyder godt nok også lækkert - jeg elsker lam :-)

  Tak, det var det pureste guf. Og vi grillede også i går igen.

  Well, det går langsomt fremad - jeg er langt fra på toppen. Det er sejt, det kender du jo også til.

  Men nu forsøger jeg mig med kage-terapi hos Anarkisten :-)

  Glad pinsehilsen
  Malou

  SvarSlet
 17. Hej Ea

  Jeg ville ellers gerne ha' hørt 'The Storm', men pyt - den bøf var et godt plaster på såret :-D

  Jeg håbede at det var auto-saved noget, men det var kun 3 ord. Piv!

  Tusind tak skal du ha´, du må også ha´ en god pinse!

  Nu skal jeg til kagebord :-)

  Mange hilsner
  Malou

  SvarSlet
 18. Hej Pernille

  Ih tak, det var bare super mad :-D

  Tomatsalat er bare så dejlig en spise, mums!

  Jo tak, det går da lidt bedre - så nu kan jeg da blogge lidt igen.

  Knus og god søndag til dig også :-)
  Malou

  SvarSlet
 19. Kære Malou

  Sikke en lækker omgang mad. Den ville jeg have blevet glad for at få serveret.

  Godt at læse, at det går frem ad med dig. Fortsat god bedring til dig.
  Knus fra Hanne

  SvarSlet
 20. Dejligt med grillmad. Det skal vi have i aften.
  Og sikke nogle store blåbær. Vi stødte på store blåbær igår i Kbhn, men ikke så store som dine :)

  Godt at høre fra dig igen og god pinse.
  KH Kari

  SvarSlet
 21. Kære Hanne

  Ih tak, det var bare super lækkert. Du kommer bare forbi, så skal jeg med glæde servere det for dig :-)

  Uha, det går langsomt fremad her. Men jeg har troen på at det snart vender.
  Tak skal du ha´!

  Knus
  Malou

  SvarSlet
 22. Hej Kari

  Ih ja, grillmad er bare skønt. Jeg tror vi kommer til at grille rigtig meget her i sommer :-)

  Det er bare de vildeste blåbær, jeg har aldrig set noget lignende!

  Nu er jeg endelig ved at være bare lidt frisk, så det skal udnyttes. Jeg håber at du har haft en dejlig pinse.

  KH Malou

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...