torsdag den 14. maj 2009

Memory lane...

Så er fødselsdagen ovre for denne gang. Det kostede mig al min opsparede energi og jeg er nu klappet helt sammen. Det er utroligt så mange følelser der har været oppe og vende de sidste dage. Det koster mange kræfter at holde fast i øjeblikket og ikke lade fortidens spøgelser tage over. I biografen var det dog lige ved at gå galt for mig. 'Mammuth' slog en masse strenge an i mig og jeg blev meget påvirket af nogle af filmens dilemmaer. Det var bestemt ikke en feel-good film og måske ikke lige det rette valg på en i forvejen følelsesladet dag. Men jeg kan helt klart mærke at jeg er blevet bedre til at håndtere den slags følelser i det offentlige rum. Jeg fik bidt gråden i mig og var endda i stand til at få handlet ind til lidt lækker aftensmad. Jeg havde jo også lige en mand der skulle hygges lidt om. Så det tog jeg bussen hjem og gjorde.

De 10 år er bare fløjet afsted. Jeg kan da godt se at vi er yngre, håret er fyldigere og rynkerne færre. Men jeg ser stadig sådan på ham ☺

I går var jeg på noget af en tur ned af 'memory lane'. Der var en kasse oven på skabet som jeg endelig fik kigget lidt i. Jeg har ikke ret mange billeder fra min barndom. Men det her holder jeg fast i. Da var jeg bare en lille trold. Jeg brugte lidt tid på at rydde op i kassen og stillede den så op på skabet igen. Nu er minderne pakket væk for denne gang.

Hvis vejret på ens fødselsdag siger noget om hvordan man har opført sig i det sidste år - så har jeg både været god og slem. 50/50 faktisk. Max ville lige på altanen inden han bestemte sig for at cykle på arbejde. Den ene halvdel af himmelen var blå og med solskin, den anden halvdel faretruende overskyet. Hmm, sammensat personlighed? ☺

18 kommentarer:

 1. Hvor er det et skønt billede af jer :-)

  Ja, det med skyerne kan man så tænke over... hehe! Jeg har nu rost vejret flere gange i dag, for her har det været pænt det meste af dagen (bortset fra ved frokosttid), så ingen klager fra min side! Men hvis du har planer om at opføre dig ekstremt pænt det næste års tid, så sig lige til - så kan jeg nå at booke ferie i den uge! :D

  Tillykke atter en gang!

  SvarSlet
 2. Kære Malou
  Dejligt at du kom godt igennem dagen, selv om det trak søm.
  I ser dejlige ud på jeres bryllupsfoto, og selvfølgelig sker der ændringer undervejs efter 10 år, men hvis du stadig ser sådan på din mand, så er alt som det skal være.
  Knus fra
  Vibeke

  SvarSlet
 3. Ja det er bestemt et godt bryllupsbillede. Vi forandrer os vist alle over 10 år :D Lyder som en dejlig bryllups/fødselsdag med mange følelser indblandet. Knus Anette

  SvarSlet
 4. Hej Malou
  Ups..et stort tillykke til dig/jer!
  Et helt enig med Vibeke - sikke et dejligt bryllups-billed. Sjovt, vi blev også gift i sort (på rådhuset) og min buket ligner din - lille og ene af mørkerøde roser, den var bare lige mig:-D
  Mange tanker herfra!

  SvarSlet
 5. Kære Louice!

  Hvor ser du bare skøn ud på det billede!

  Og hvor er det bare dig i en nøddeskal, du kan stadig lave dét ansigtsudtryk :D
  Det er du i det hele taget en mester i, sjove ansigter :)

  Jeg er sikker på, at det er Stevie Wonder eller Johnny Logans skyld, hvis der var dårligt vejr i går - ikk'? Jean-Michel Jarre får altid skylden på min føs'da'...

  Krammer, Lisa

  SvarSlet
 6. Det var da et morsomt billede af skyer i to dele.. :-.)

  Jeg kan godt huske det du beskriver om besøget i biografen. Det kan være svært at være hudløs for det er som om at alt ryger lige ind og påvirker ens sind.

  Jeg kunne længe slet ikke høre musik uden at bryde ud i gråd. Og mig som ellers elsker musik.

  I dag er det lidt nemmere.

  Det glæder mig at du alligevel fik gennemført din fødselsdag. Godt gået. :-)

  Mange knud fra Henriette

  SvarSlet
 7. Kære Malou!

  Godt at dagen er overstået for denne gang og så går der heldigivs et år inden det er aktuelt igen! Jeg kender alt for godt følelsen af lettelse og træthed i kroppen når den frygtelige dag er ovre.....

  Skønt billed af Jer og dejligt at høre at du stadig kigger så betaget på Max, jeg er sikker på at han har det på sammen måde med dig :-)

  Flot billed af himlen.....

  Knus
  Birthe

  SvarSlet
 8. Sikke nogle dejlige billeder, Malou!
  Et kig i kassen med ens barndom er også noget, jeg nyder ind imellem. Og følelsen i biografen tror jeg, at vi alle sammen kender - men en tudefilm kan også virke forløsende, synes jeg.

  Varme solskinsklem til dig!

  SvarSlet
 9. Jeg halter vist helt katastrofalt bagefter! Men det skal ikke afholde mig fra at råbe højt HURRA i den forgangne dags anledning :-).

  Tillykke, Malou ;-)

  Og ... god weekend!

  SvarSlet
 10. Hej Piskeris

  Tak, der var vi unge og sprøde :-)

  Well, jeg tror nu du skal vente med at bestille ferie. 'Pænt' er ikke et ord jeg nogensinde vil bruge i forbindelse med min opførsel :-D

  Tak skal du ha´.

  Mange hilsner
  Malou

  SvarSlet
 11. Kære Vibeke

  Ja, så er der et helt år til den næste. Heldigvis!

  Tak, vi har det bestemt ikke som om der er gået 10 år :-)

  Knus
  Malou

  SvarSlet
 12. Hej Anette

  Tak, vi er også glade for det :-)

  De 10 år er bare fløjet forbi, mon ikke de næste 10 gør det samme?

  Ja, det var en dejlig dag - men også hård. Det er sådan en dag man godt kunne bruge lidt familie. Men pyt, vi har jo hinanden.

  Knus
  Malou

  SvarSlet
 13. Hej NonMis

  Tusind tak skal du ha´ :-)

  Hvor sjovt, så er vi næsten blevet gift på samme måde. Buketten blev sendt til Helsignør og lagt på min fars grav bagefter.

  Mange tanker
  Malou

  SvarSlet
 14. Kære Lisa

  Ha ha, er det ikke sødt? Det billede ville jeg bare ha´.

  Du kan tro jeg ligner stadig kan ligne en rumpenisse når det er nødvendigt :-D

  Hmm, jeg plejer nu at give Peter Gabriel skylden. Men det er rart at ha´ flere at pege fingre af.

  Jean-Michel Jarre kan ikke andet end at fremprovokerer dårligt vejr :-)

  Krammer, Louice

  SvarSlet
 15. Kære Henriette

  Ja, det så rigtigt sjovt ud. Og sådan er jeg - enten eller :-)

  Du kan tro det var en hård tur i bifen. Det er sjældent at jeg har føleserne så meget uden på tøjet. Men jeg er kommet der til hvor jeg ikke længere syntes at det er pinligt at fælde en tårer eller fem til en film.
  Jeg har stadig også noget musik jeg ikke kan høre.

  Heldigvis bliver det bedre med tiden :-)

  Tak, jeg er også ret glad for at jeg ikke aflyste. Det blev jo en helt fin dag alligevel. Men jeg betaler prisen for det nu.

  Mange knus
  Malou

  SvarSlet
 16. Kære Birthe

  Ja, det er godt at der er et helt år i mellem hver gang.
  Det er utroligt hvor mange kræfter man kan bruge på en dag. jeg betaler godt nok prisen for den sidste uge nu. Du ved jo bedre end nogen hvordan det er!

  Tak, jeg er også ret glad for det billede. Jeg ser sådan på ham hver dag :-)
  Jeg er glad og taknemmelig over at han kan holde til det her turbulente liv, det er virkelig i 'lyst og nød'.

  Ja, sikke en himmel :-)

  Knus
  Malou

  SvarSlet
 17. Kære Madame

  Tak skal du ha´, jeg er også meget glade for dem.

  Det er sjældent at jeg tør kigge i den kasse, den rummer så meget smerte at jeg nemt kan drukne i det. Men denne gang gik det nogenlunde.

  En tudefilm kan bestemt være forløsende, men den her var i en klasse for sig. Jeg tror jeg må se den igen sammen med Max på et tidspunkt.

  Varme måneskinsklem :0)

  SvarSlet
 18. Hej Bente

  Ih, tak skal du ha´ :-)

  Dejligt med en forsinket hilsen.

  Også god weekend til dig!

  Knus
  Malou

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...