onsdag den 27. maj 2009

Klynk!...

For pokker hvor har jeg haft nogle trælse dage! Jeg har haft 'mini-influenza' siden lørdag. Jeg er ikke forkølet, men har feber og er træt og svimmel. Og det gør ondt, ondt, ondt overalt. Jeg tror at det er fibromyalgiens 'hævn' for mit stramme program. Den tur på Malling & Schmidt kostede alle mine kræfter, tænk at det at gå på restaurant kan være så hårdt. Stakkels Max måtte tage alene til fødselsdag søndag, det kunne jeg slet ikke magte. Jeg fik så et kæmpe adrenalinsus søndag nat over at skulle op og købe Tori Amos billetter. Det fik mig helt til at glemme hvordan jeg havde det. Og så skulle jeg jo i biografen med B og E, så jeg skyndte mig ind til byen. Da jeg så sad i biffen og så 'Antichrist' klappede jeg mere og mere sammen. Jeg kunne næsten ikke rejse mig da filmen var færdig. Men jeg gik med over på Ankara og fik en bid frokost alligevel. Til sidst kunne jeg ikke engang sætte en sætning sammen og vaklede mod en bus. Og så har jeg faktisk ligget på sofaen siden. Max var til rollespil i går, overnattede på landet og skal til noget grill-halløj i aften på hans arbejde, så jeg har været ret meget alene. Sikke en ynk!

Nu har jeg bestilt noget godt take-out og er ved at gøre klar til at bevæge mig lidt rundt i blogland. Jeg har læst alle indlæggene og der er mange steder jeg gerne vil skrive lidt. Jeg har også en mail jeg vildt gerne vil svare på, men jeg ved ikke om kræfterne rækker til det i dag.  

Myren har gjort sit bedste for at være sød og hyggelig. Jeg ved ikke hvordan jeg skulle klare det uden de katte, de giver bare så meget tryghed og kærlighed når der er brug for det.

Hov, jeg glemte at skrive at 'Antichrist' var en udemærket film. Den bød på smukke billeder og stemninger. Selvfølgelig er der nogle stærke scener, men den skildrer jo en kvinde der langsomt bliver sindsyg af skam og skyld. Jeg har svært ved at forstå hvorfor folk flipper sådan ud over den. Hmm, måske har jeg set for mange gysere og splattere til at den slags går mig på.

30 kommentarer:

 1. Kæreste Malou!

  Det lyder bare slet ikke rart, jeg ønsker dig rigtig GOD bedring! Hvis vi havde boet tættet på hinanden var jeg smuttet over med noget hjemmelavet mad til dig :-)
  Godt du har kattene, som kan pusle om dig og give dig masser af kærlighed.....

  Det som ikke føles som noget særligt for "normale" mennesker, er et højt bjerg som skal bestiges for os - og når vi så presser os selv til at være "normale" - så betaler vi dobbelt pris bagefter. Det er SÅ træls, men jo nok også desværre en del af det at have vores sygdom :-)

  Hvis det er en mail til mig du henviser til, så få endelig IKKE stress over det!! Tag dig den tid du skal bruge, det haster bestemt ikke....

  Knus herfra
  Birthe

  SvarSlet
 2. Åh, jeg kender det alt for godt. Jeg FRYGTER selv for tilsvarende når jeg giver mig selv lov til at slappe af om 3 uger. Hang in there - kan vi ikke GÅ over bjerget, kan vi da kravle. ;-)
  Stort kram herfra.

  SvarSlet
 3. God bedring skat, vi ses i aften.

  Knus /Max

  SvarSlet
 4. Rigtig, rigtig god bedring, kære Malou! Godt at du har nogle katte, der kan tage hånd/pote om dig - jeg ved jo selv, hvor velgørende det er.
  Og tak for anmeldelsen af filmen. Jeg troede ud fra avisskriverierne at den var aldeles rædselsfuld.

  Varme klem og pas godt på dig selv!

  SvarSlet
 5. Rigtig god bedring. Det lyder ikke rart. Ja træthed og smerter kender jeg jo også til - og de hårde dage der kan følge ovenpå et hårdt program. Knus

  SvarSlet
 6. Åh jeg ved præcis hvordan du ha det lige nu. Jeg selv bliver så ærgelig over mig selv, når jeg begynder at vrøvle af træthed.

  MEN MEN søde Malou... Det er nu ikke underligt at du er bombet efter SYV timer på restaurant. For pokker da. Bare et par timer er jo nok under alle omstændigheder. :)

  DU har gjort det så godt også med biografen, så faktisk ville jeg, hvis jeg kunne beordre dig til at tage et par dage hjemme med fred og ro.

  Rigtig god aften til dig og hygge med kattene.
  Knus Henriette

  SvarSlet
 7. Hej lille kikært

  Hokus pokus
  Du skal bare sove med Tori Amos billetterne under hovedpuden - er sikker på de kurerer alt og forsøder dit liv med den skønneste nattesøvn.

  Nåh.. pjat med mig.

  Håber inderligt du bare nøjes med at være, så kroppen kan få ro og hvile.

  Kram og god bedring.

  Ps. han er da NUSER ham Max, sådan at sende dig beskeder her på bloggen. Nååårh!

  SvarSlet
 8. Kære Malou
  Rigtig god bedring, det er dog pokkers, at det skal være sådan.
  Stort knus
  til og kattene
  Vibeke

  SvarSlet
 9. Rigtig god bedring.
  Du skal altså passe bedre på dig selv!

  God aften og knus
  Kari

  SvarSlet
 10. Øv altså. Det er godt, at du har lidt blød kattepels at putte dig ind til. God bedring herfra!

  SvarSlet
 11. Øv, stakkels dig.
  Det er en skam, at min fjernhealing kun virker på børn, ellers ville jeg have gjort alt for at hjælpe dig ud af dit lille private helvede.
  Gode tanker herfra.

  SvarSlet
 12. Kære Malou

  Det lyder da lige som nogle trælse dage du har haft der.

  Jeg håber at du snart får det bedre, kender godt det med bjerget der skal bestiges.

  Knus

  SvarSlet
 13. God bedring!

  Siger jeg til dig, siger jeg til dig.

  SvarSlet
 14. Kære Birthe

  Tusind tak, nu sidder jeg her og snøfter. Hvor er du sød! Det er nogle rigtig hårde dage og lidt hjemmelavet mad ville være Så godt. Kan du ikke sende lidt suppe i en prøvekuvert? :-)

  Jeg går over grænsen for hvad jeg kan holde til, igen og igen. Du ved hvordan det er!
  Men der er altså også lige et liv der skal leves, man kan ikke tage så mange hensyn til sig selv hele tiden. Så kunne man lige så godt rulle sig ind i vat og sidde i en stol resten af livet. Nej tak!

  Jeg har det møg-træls nu, men trøster mig med at det går over. Og så skal jeg bare tilbage i køkkener, for det savner jeg SÅ meget :-)

  Så tager jeg det med ro med mailen, det bliver til en lille bid hver dag.

  Mange knus
  Malou

  SvarSlet
 15. Hej Bibo

  Ja, du kender jo alt til det. Det er godt nok også et hårdt program du har gang i lige nu. Jeg håber at du kommer vel igennem og ikke er alt for ødelagt bagefter.

  Tak, jeg kravler lige så langsomt over Atlasbjergene :-)

  Også stort kram herfra!

  SvarSlet
 16. Kære Madame

  Tusind tak skal du ha´, jeg er godt nok ikke mange sure sild værd i de her dage. Jeg skal nok prøve at passe lidt bedre på mig selv.

  De katte er bare så gode til at hygge om mig, de gør det lidt nemmere :-)

  Tak, jeg syntes at det var en stærk film. Men jeg vil se den igen for at få mere af symbolikken med. Er den mon noget for dig?

  Varme klem :0)

  SvarSlet
 17. Hej Anette

  Tusind tak! Det er rigtig slemt i dag også, men nu skulle det også gerne snart vende.

  Åh ja, du kender det jo også kun alt for godt.

  Du må altså undskylde at jeg bliver ved med at glemme støvlerne, jeg vil prøve at huske det i morgen!

  Knus
  Malou

  SvarSlet
 18. Kære Henriette

  Ja, du kender det jo også alt for godt. Når man pludselig er for smadret til at danne sætninger, så er den altså helt gal.

  Du har helt ret, selvfølgelig var det syv timer i den samme stol alt for meget. Men jeg NØD det mens det stod på og glemte alt om hvordan 'hævnen' ville blive.

  Yes Maam, jeg skal nok tage den med ro (jeg tager nemlig gerne mod ordrer fra dig) :-D

  Tak, i lige måde. Med marsvinene altså :-)

  Knus Malou

  SvarSlet
 19. Hej Vita

  Ha ha, det kunne være at jeg skulle prøve det. Jeg har godt nok fået en kæmpe dosis Tori her de sidste dage i vågen tilstand :-)

  Tak, jeg prøver at slappe af og bare være til. Det er jeg bare ikke alt for god til. Men jeg har da fået set 18 afsnit af Dirty Sexy Money :-)

  Ja, er han ikke bare noget for sig? Selv om han er til grill-tam tam på arbejdet holder han lige øje med om jeg er o.k. Smelte, smelte :-)

  Tak skal du ha´, nu må det sgu snart vende!

  Kram
  Kikært

  SvarSlet
 20. Kære Vibeke

  Tusind tak! Ja, det er pokkers. Det kommer lige meget bag på mig hver gang.

  Men jer er vist nået dertil hvor jeg gør det jeg har lyst til og så betaler prisen bagefter. Der skal jo også være plads til sjov :-)

  Stort knus
  Malou

  SvarSlet
 21. Hej Kari

  Tusind tak skal du ha´, jeg skal nok passe lidt bedre på. På Amager :-)

  Tak, i lige måde.

  Knus
  Malou

  SvarSlet
 22. Hej Piskeris

  Uha, en blød kat kan gøre underværker :-)

  Tusind tak skal du ha´!

  Mange hilsener
  Malou

  SvarSlet
 23. Hej Ellen

  Ja, piv - jeg er lidt en stakkel i de her dage.

  Hov, hvem siger at det kun hjælper på børn! Jeg tilhører jo kategorien 'og andre barnlige sjæle' så måske virker det også på mig. Det er da et forsøg værd! :-)

  Mange hilsner
  Malou

  SvarSlet
 24. Hej Miri

  Tusind tak og i lige måde!

  Mange hilsner
  Malou

  SvarSlet
 25. Kære Pernille

  Ja, det er ikke lige de fedeste dage. Men nu må det da for pokker snart vende. Der er jo kage-blogtræf på søndag og det VIL jeg med til :-)

  Du ved jo om nogen hvor svært det kan være.

  Knus
  Malou

  SvarSlet
 26. Hej Morfar

  Tusind tak, det luner :-)

  Jeg sender dig lige en mental karbonade :-)

  Mange hilsner
  Malou

  SvarSlet
 27. Føj, det kender jeg godt, den der "fibro-influenza"... den kommer, når fysikken og psyken ikke kan mere... så er der dømt sofa og ondt i kroppen..

  SvarSlet
 28. Hej Ann-Charlotte

  Ja, 'føj' er det helt rigtige ord.

  Hvor er det dejligt at 'møde' en der ved nøjsgtig hvad jeg taler om!

  Mange hilsner
  Malou

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...