tirsdag den 31. marts 2015

Pizzaburger - breakfast edition...

I går præsenterede jeg dig for min pizzaburger og i dag skal du møde dens frække fætter: morgenmadspizzaburgeren. Perfekt til at jage tømmermænd og grovsult på flugt!

Det er en fuldfed basse med meget mere af det gode - og lidt til. 

Resten af mine champignons fra pizzaburgeren blev skåret i tykke skiver og smidt på en kold pande. Da alt væsken var fordampet, tilsatte jeg en lille klat SMØR og et drys urtesalt. Svampene blev sat til side og et lille løg i tynde både fik samme behandling.

I mangel af bacon, blev det skinke hamburgerryg. Jeg valgte at der skulle et spejlæg i - men havde kun meget små æg på lager, så det blev til 2-i-1 løsningen. Og når det nu var morgenmad, var ketchup og HP sauce et must!

3 skiver hamburgerryg fik en hurtig tur på panden. Æggene blev spejlet på en mini-pande.

1 fuldkornsbolle blev flækket og udhuldet let. Der kom lidt ost i dem begge. De fik 3 minutter i ovnen på 200°C til osten begyndte at smelte. Alle svampene kom i underbollen og løgene i overbollen - og retur til ovnen i yderlige 3 minutter.

Og så skulle der samles. Først underen med de gyldne svampe.

Dernæst hamburgerryg og spejlæg - naturligvis krydret med rigeligt friskkværnet sort peber.

Godt med ketter og sauce brown

Og så toppen med de bløde løg.

Aj, men se lige....Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...