fredag den 14. november 2014

Sketti a'la Klidmoster...

Så er det med at finde den helt store ja-hat frem - for her får du min fortolkning af Mama Junes Sketti fra Here Comes Honey Boo Boo. Jeg faldt tilfældigt over programmet sidste år og så vandtro til mens den her redneck middagsret tonede frem på skærmen. Den indeholder kun 3 ting: spaghetti, ketchup og SMØR. Well, June bruger så margarine fra en stor bøtte. Good stuff!

Min udgave er med bagt spaghetti-squash i stedet for sketti. Og så er der drysset med lidt timian. Mama June ville nok rynke på næsen over alle de grøntsager. Du kan se lige her (fra 2:55 og frem) hvordan hun laver sin.

Og du kan se hvordan jeg laver bagt spaghetti-squash lige her.

Pastasaucen indeholder lige dele ketchup og SMØR.

Det kommes i en egnet bøtte, zappes i mikroovnen og røres sammen.

Og ved du hvad: det smager faktisk fortrinligt. Det er jo egentligt også blot en noget sødere udgave af den her sauce. Det er helt sikkert noget jeg bliver nødt til at lave igen med rigtig spaghetti til.

Hvis du skulle føle for at se hvad Mama June ellers kan bedrive i et køkken, kan du se mere her og her. Det er ikke helt utænkeligt at jeg kaster mig over en til. Hvilken af hendes 'retter' kunne du tænke dig at se i min udgave?


8 kommentarer:

 1. Så foretrækker jeg altså din almindelige pastasauce på smør. Men den er til gengæld så også helt exceptionel!

  SvarSlet
  Svar
  1. Aww, tusind tak - det er jeg glad for at du syntes :-)

   Slet
 2. Har aldrig set programmet, kun hørt om det.
  Jeg fik helt kvalme af ketchup-"smør" blandingen, nok er jeg en sukkergris, men tanken om den kombination kan jeg alligevel ikke forestille mig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har ladet mig indfange et par gange - og har været lige dele fascineret og frastødt. Det er for bizart!

   Well, sådan tænkte jeg også - men det er altså ikke helt skidt.

   Slet
 3. Dejligt lige at se Mama June lave mad, så følte jeg mig ikke så dårlig tilpas over at sidde og spise kogt kondenseret mælk ud af dåsen (det er jo fredag.) - Anja

  SvarSlet
 4. Jeg kan fortælle at den her ret var blandt de enste jeg kunne spise da jeg var gravid med min datter for 20 år siden-sammen med ymer, gulerødder og coca cola- heldigvis gik kvalmen over ellers havde hun nok ikke været så sund ;) . Men det er stadig blandt min comfort food- fungerer også fint på Low carb ris aka blomklål eller spidskål..

  SvarSlet
  Svar
  1. Aj, hvor spøjst. Tak, for tippet - det kunne jeg godt forestille mig :-)

   Slet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...