søndag den 3. februar 2013

Verdens nemmeste isdessert...

Nutella og vaniljeis er bare vildt gode legekammerater. Rullet ind i pandekager eller som her hvor Nutellaen er frosset ind sammen med isen. For ikke så længe siden fandt jeg dog et tip på nettet til en helt ny måde at servere de 2 ting sammen:

Isen serveres simpelthen direkte i glasset. Det er da Stop Spild Af Mad på den sjove måde. Det skal lige siges at glasset skal være ret tomt, ellers bliver det alt for kvalt og sødt. Er der for meget Nutella tilbage kan de med fordel kommes i en skål til en anden god gang. Hæ, og så kan man jo gentage tricket når den skål skal tømmes helt. 

Nutella er ellers totalt fy fy her. Jeg har muligvis fortalt om mine barndomstraumer med det? Min mor var stor tilhænger af 'Nutella og stokkemetoden' - ingen gulerødder der. Jeg blev allernådigst bevilget 1 mad med Nutella eller pålægschokolade om søndag - men den kunne så let som ingenting indrages hvis jeg ikke makkede ret i ugens løb. Noget man naturligvis først fik at vide når skaden var sket. Og jeg kan betro at det blev til ret mange søndage med bart brød. Nutella blev derfor noget jeg tog afstand til hjemme - men spiste med stort velbehag ude. I den tid jeg boede sammen med Max havde vi derfor en regel. Vi købte det ikke selv - men havde nogen et glas med til os fra f.eks Tyskland (spontant eller på bestilling) var det helt ok. Det her glas var en værtindegave fra søde Anne og derfor 'tilladt'. Jeg har endda spist 2 stykker franskbrød med det og nydt hver en bid. Og i aftes da jeg havde min kæreste på besøg til middag - syntes jeg at han skulle ha' lov til at tømme glasset på den her måde. Han var helt enig!   

Jeg kan varmt anbefale den her liste over 50 sjove, skøre og underlige tricks + tips. Der er mange idéer der får en til at tænke. Og der er da bestemt et par ting jeg skal ha' afprøvet. 

Nederst er der så et link til den her liste over 12 ting tilberedt indeni andre ting - forvent at se mere til nogle af dem i den kommende tid.

En æbletærte bagt i et æble? Jaha - det må prøves!


2 kommentarer:

 1. Det ser skræmmende godt ud!!! Hvor er det nogle geniale link du har lagt ud!!!! Sjov søndag jeg får :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, forbudt på den fede måde ikke? :-)

   Tak, er glad for at du kan bruge de sjove links. Var også selv ret begejstret da jeg spottede dem. God fornøjelse :-)

   Slet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...