onsdag den 20. februar 2013

Produkttest: køleskab fra Gram...

I forbindelse med min flytning skilte jeg mig af med 2 af mine gamle små køleskabe. De var nogle være strømslugere - og det ene lød som om der sad en dykker og trak vejret igennem en iltmaske bagerst på en hylde. Jeg var så heldig at blive tilbudt et køleskab til test af WhiteAway.com - og det sagde jeg straks ja tak til. For hvis der er noget jeg ved meget lidt om i forvejen er det køleskabe.

Køleskabet jeg tester er et GRAM KS 3265-90. Det er 145 cm højt, 60 cm dybt og 54 cm bredt.

Det faldt så heldigt sammen at jeg kunne pille lågen af det skab der står ved siden af det indbyggede køle/fryseskab og stille det der. Farverige magneter er et must!

Det er sat beslag på bagsiden så der er god luftcirkulation - og så det ikke bliver skubbet for langt tilbage i skabet. 

Jeg er utrolig overrasket over hvor meget det kan rumme. Pladsen er meget godt indrettet og udnyttet. Da jeg ikke tilsætter Atamon til mine hjemmesyltede ting skal de helst være på køl - og her kan det hele sagtens være. Der er en kæmpe box til opbevaring af grønt nederst - og der er endnu ikke noget der er gået til for mig.

Lågen er et kapitel for sig - der er hele 5 rummelige hylder med plads til rigtig meget. Og som du kan se har jeg gjort godt brug af pladsen allerede.

Køleskabet laver ingen lyd - og selv om jeg står lige ved siden af kan jeg ikke høre noget som helst. Det er en stor befrielse, da jeg er meget letpåvirkelig af hvid støj. Energiforbruget er meget lavt, kun 132 kWh/år. Det betyder at det ca kommer til at koste 250 kr i strøm om året.

Det har været en fornøjelse at teste køleskabet og jeg kan varmt anbefale det. Det kan altså rumme en imponerende mængde - passende til en familie på 4 personer.........eller 1 madblogger. Hæ. Så nu ved jeg i hvert fald hvilket køleskab jeg skal vælge.


4 kommentarer:

 1. Hej Klidmoster.

  http://madmedier.dk/2013/02/indstil-din-yndlingsmadkommunikator/

  Faldt over denne, og har indstillet dig i kategorien opskriftsudvikler. Måske andre læsere vil indstille dig også.
  Mvh
  Ulla Andersen

  SvarSlet
 2. Jeg har "altid" købt Gram, når det handlede om køl/frys. Det gør jeg aldrig mere! Den forrige "søjle" holdt i otte år, så stod fryseren af. Nåja, så købte jeg en ny, da det stadig var det mærke, hvor der var mest fryserplads i forhold til køleskabet. Der gik lige godt to år, så garantien (reklamationsretten) lige nøjagtig var udløbet, så døde den. Da jeg klagede min nød til Skousen, hvor den var købt, fik jeg at vide, at efter, at produktionen var flyttet til Polen, var kvaliteten dalet katastrofalt.

  Så købte jeg køl og frys hver for sig og bor nu sammen med et lillebitte køleskab af det for mig ellers ukendte mærke "Candy". Det lader 7-9-13 til at være stabilt...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja Gram fik problemer og blev en værre omgang at handle med. Skousen er iøvrigt også WA idag :) Candy havde vi altid uendeligt mange skader på - Men mest transportskader, så mon ikke du slipper i denne omgang :)

   Slet
 3. Sjovt. Det var mig der i tidernes morgen, da jeg var ansat i firmaet, foreslog og opfordrede dem til at indgå en aftale med dig eller tilbyde dig varer til test. Og nu er det her. Imidlertig er jeg ikke ansat længere, da WA er enormt gode til at snyde om reglerne og slippe godt fra at fyre en stresssygemeldt, der netop havde raskmeldt sig. Undskyld at jeg har sendt dem på din nakke :)

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...