tirsdag den 31. juli 2012

Fund fra Metro...

I går flyttede Jamie Oliver og hans enæggede tvillingebror ind her hos mig. Jeg kunne ellers ha' forsvoret at jeg nogensinde skulle købe et af hans produkter (har aldrig tilgivet ham for den fuldkommen tåbelige Flavour Shaker) - og nu har jeg så købt 2 af hans kværne???

Det er de her basser. 2 elektriske kværne der sluger hele 8 AAA batterier til sammen. Jeg har set på dem før og gispet af prisen - de koster nemlig fra ca 200 kr helt op til 350 kr pr stk. I går fandt jeg dem så i en rodekasse i Metro sat ned til 50 kr pr stk (62,50 kr incl moms) og kom straks 2 i vognen. Og det ser ud til at de også kan købes online her til samme pris.

Men hvorfor nu en elektriske kværn - er det virkelig nødvendigt?


Ja, for her kommer det seneste kapitel i fortællingen Min Krops Forfald: slidgigt i venstre tommelfingers yderste led - med en begyndende Heberdens knude. Og den højre følger trop - dog ikke så hastigt som den venstre. Er du vimmer hvor kan det gøre ondt at bruge tommelfingeren - og den bruger man altså mange gange på en dag. Og når man så har fibromyalgi med en sokasse af et centralnervesystem, skal der ikke meget ekstra smertepåvirkning til for at hele systemet kortslutter.

Det at holde om en peberkværn med venstre hånd og dreje med højre gør nas - men ikke med dem her. Der kan jeg holde i højre hånd og give et let tryk med pege- og langefinger. Oh yes, det virker!

Jeg fandt også andre gode tilbud:

Amarena kirsebær på glas. 2 x 480 g for 20 kr pr glas (25 kr incl moms).

Og så fik jeg de her 2 franske røgede kyllinger, der var gået på dato, med 30% rabat. Så dem måtte jeg tilsammen slippe 128 kr for incl moms. Alt kødet blev pillet af og frosset - dog lavede jeg lige en frokost salat til i dag. Skrogene + 2 alm skrog fra fryseren står lige nu og koger på komfuret til den labreste fond. Jeg har regnet ud af jeg kan få mindst 12 måltider ud af de 2 fugle. Det er sgu value for money.

Og nu vil jeg pakke kyllingesalaten i en bøtte og cykle op for at overraske min kæreste med frokost. Venter bare lige på ophold mellem bygerne.

God tirsdag til alle der kommer her forbi


9 kommentarer:

 1. 50 kr i Metro... Mmmmm, skal da vist på udflugt idag og se om tilsvarende rodekasse er i Aalborg. Tak for tippet. :)

  SvarSlet
 2. Haha - jeg har også Jamie Olivers flavour shaker stående i køkkenskabet. Har vist brugt den én gang og havde ret svært ved at se det smarte i den. Gad vide, om der er nogen, der rent faktisk bruger den? Måske til noget helt andet, end den oprindeligt var tænkt til?

  SvarSlet
 3. Jeg er vild med at teknologi hjælper når kroppen svigter. Og helt enig mht. flavour shaker, kan godt se ideen men den fungerede bare ikke rigtig - som om der var noget med materialevalget, keramik mod plastik.

  SvarSlet
 4. Der står en flavour shaker i sommerhuset, jeg piller kuglen ud og bruger den som meljævner(sådan en er der nemlig ikke). Fjollet produkt! Fedt med lidt køkkenassistance på bud

  SvarSlet
 5. Yæerh! sådan!
  Det kan godt være han havde en mærkelig tanke da han lavwede den flavourshaker, men det der er da lidt bedre tænkt - især når du har ondt i klør fem! :-D

  SvarSlet
 6. Elsker gode tilbud :-).
  Er lidt i stil med Stop Spil Af Mad....
  Mit koncept hedder bare Stop Spild Af Penge.

  Bøvler også med "dumme" led i min fingre, og har fået at vide at det helt klart bliver værre. Men min oldemor som har velsignet mig med denne arv, har sikkert haft det rigtigt hårdt.

  SvarSlet
 7. Dejlige tilbud :)

  Du har vist lavet en lille tastefejl: "mindst 12 måltider ud af de 12 fugle"

  SvarSlet
 8. Det var billigt.Vi er eller glade for de flavour shaker
  vi bruger dem dagligt her på vores cafe´

  SvarSlet
 9. Uff jeg var så uheldig at vinde den der flavour - og nu efter X år uden den har været brugt, og manden har 'reddet' den fra genbrugs-kassen flere gange tror jeg det er lykkedes at kommer af med den (indtil den måske dukker op et sært sted fra)....

  Personligt kan jeg ikke leve uden en god peberkværn i elektrisk, for nej, det er for hårdt at dreje dem.
  Så tillykke med det nye grej :)

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...