fredag den 11. november 2011

And the winners are...

Wow, 125 deltagere - det er helt vildt. Random.org har stået for udtrækningen, for jeg magtede ikke at lave små sedler og lade Myren udtrække som først planlagt.

Vinderen af peberkageudstikkerne blev:
Trine Hagner

Vinderen af spiceballen blev:
giffi4

Send mig en mail på klidmoster@gmail.com med jeres postadresser - så sender jeg præmierne til jer.

Tusind tak til alle der deltog. Jeg ville ønske jeg havde haft et vognlæs af hver slags, men da jeg selv køber tingene til mine give-aways har det sine begrænsninger hvad jeg kan dele ud. Jeg skal godt nok love for de små mænd er populære. Der er kommet mange forespørgsler på hvor tingene er købt, så her kommer et par links:

Peberkageudstikkerne er fra Accessorize og kan både købes i deres fysiske butikker og her i deres webshop for 69 kr.

Spiceballen (også kaldet en krydderikugle) er fra Kunst og Køkkentøj. Den kan ligeledes købes i de fysiske butikker og her i deres webshop til 56 kr.3 kommentarer:

 1. Se det var en lækker ting at logge ind til :)

  SvarSlet
 2. Til lykke til vinderne!
  Og tak for links til de trængende :)
  Det er flot med så mange der deltog - jeg tror jeg tilbyder de forkerte præmier, siden der ikke rigtig er nogen der vil have chancen for at vinde i min blogs fødselsdagskonkurrencer.

  SvarSlet
 3. Æv sgu. Men tillykke til vinderne! Og smukke Malou - tak for give away og tak for linx!

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...