torsdag den 25. august 2011

Invitation til blogtræf på MAD 2011 og Mefisto...

Så er det vist på tide med et lille blogtræf i Østjylland. Vil du med på madmessen MAD og til frokost på Mefisto lørdag d. 1/10?

Den første weekend i Oktober slår Ridehuset i Århus atter dørene op for madmessen MAD - Mit Autentiske Danmark. Og hvad går det så ud på, tænker du måske?

Citat fra MAD's hjemmeside: "Vi har med MAD ønsket at skabe et udstillingsvindue for Danmarks producenter og forhandlere af dansk produceret mad. Vi har rigtig mange gode produkter og traditioner i dansk madkultur, og synes, at de fortjener mere fokus". Du kan se lige her hvem der udstillede på messen sidste år.


Her er hvad du kan forvente i år:

Oste, honning, biodynamiske og økologiske mejeriprodukter, safter, brændevin, spegepølser, rullepølser, pestoer, sennep, chutneyer, øl, fisk, brød, kalvekød, charcuteri, vegetarsupper, gedekød, gedeis, is,salt, gedefrankfurtere, saftevand, økologiske fisk, kyllinger, færdigretter, cider, vildt kød og charcuteri, chokolade, marcipan, kaffe og te.


Billede lånt her

Jeg har selv besøgt på messen de sidste par år og set, snuset og smagt på alle lækkerierne. En af arrangørerne, Malene Aaris, har været så venligt at sende mig en stak rabatbilletter (som giver adgang til messen for halv pris) til at dele ud til mad- og kvalitetsinteresserede bloggere og andre madører. Arrangementet er altså ikke kun for madbloggere - alle bloggere kan deltage.

Jeg vil foreslå at vi mødes ved Ridehuset kl 10.30 og nyder de rare sager i et par timer.

For dem der har lyst til mere samvær og en bid mad bagefter:

Der vil være frokost på Mefisto kl ca 13. Hvad der skal ske derefter vil jeg lade være op til dagsformen. Er der nogen der har et forslag til en aktivitet efter frokosten vil det også være meget velkomment.


Mefisto har plads til 40 - så det er først til mølle. Restauranten tilbyder rigtig god mad lavet med respekt for råvarerne til en yderst fornuftig pris.


Billede lånt her

Der er frit valg mellem frokostretterne og de retter der serveres hele dagen. Jeg har netop talt med restauranten og vi kan mod forudbestilling få lov til at få stedets Gourmet menu til frokosten også. Det er 4 retter for 300 kr (incl 4 glas vin 500 kr). Menuen skifter hver måned. Om ca en uges vil den menu der er aktuel for os kunne ses her.

Vil du med? Send en mail til mig på klidmoster@gmail.com med bindende tilmelding. Oplys venligst om du vil med på Mefisto og om du allerede nu kan forestille dig at prøve den fremragende Gourmet menu. Man afholder selv alle udgifter til halvdelen af entreen på messen og til frokosten.

Sidste tilmeldingsfrist er tirsdag d. 20/9.


Vil du ikke med på Mefisto eller hellere besøge messen en af de andre dage? Det kan også sagtnes lade sig gøre - jeg øremærker nogle af billetterne til det. Du skal i så fald sende mig en mail og så tager vi den derfra. Udgifter til forsendelse af billetter opkræves som koder til sms frimærker.


17 kommentarer:

 1. jeg overvejer stadig Mad+Medier, det lyder så fedt, men jeg er lidt nede i energiniveau og ved ikke helt om jeg har overskud nok.

  SvarSlet
 2. Der er bestemt ikke noget at sige til at du er energiforladt. Skulle du dog få kræfter til Mad+Medier ville det være fedt. Det var meget sjovt sidste år - og jeg tror bestemt det bliver meget federe i år ;-)

  SvarSlet
 3. Åh, jeg ville også SÅ gerne møde dig. Naturligvis skal du prioritere dit helbred. Kommer du til Mad+Medier, det er jo på dine kanter?

  Tak :-)

  SvarSlet
 4. Ja, næste år. Jeg håber I får en god tur ;-)

  Tak. Åh, ja - Mefisto er SÅ dejligt.

  SvarSlet
 5. Betyder det at du gerne vil ha' en billet? :-)

  SvarSlet
 6. Jeg sender dig lige et par billetter når jeg kommer hjem fra ferie ;-)

  SvarSlet
 7. Æv, jeg gad virkelig godt smutte forbi og møde dig og spise, bloggerhygge og alt det andet. Øv, men jeg skal desværre prioritere helbred over rejseri. Jeg glæder mig i stedet til at læse om det på bloggen. God vind med arrangementet

  SvarSlet
 8. NØRJ - det lyder ellers godt. Jeg er dog på weekendophold med kæresten da jeg har fødselsdag dagen før. jeg håber på gentagelse næste år ... :)!!! Men rigtig god fornøjelse til alle Jer der kommer afsted. Mefisto er et rigtigt fint og hyggeligt sted!

  SvarSlet
 9. Har sendt dig en mail..

  SvarSlet
 10. Ret høj og med en blok i hånden, hvorpå jeg noterer på livet løs. ;-)

  SvarSlet
 11. Den messe må jeg da ind og snuse til! Dog desværre ikke lige d. 1. oktober, hvor der er stor fødselsdag i familien, men én af de andre dage må kunne lade sig gøre. Jeg sender en mail :)

  SvarSlet
 12. Jeg har sendt mail - og glæder mig!

  SvarSlet
 13. Det lyder virkelig spændende, men det passer dårligt ind... øvøvøv :-/

  SvarSlet
 14. Gæt hvem der skal til Sønderjylland og noget (sviger)familie-tamtam i den weekend? Satans osse!!!

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...