tirsdag den 26. april 2011

Wraps med lam...

I går fik vi lidt af påskelammet Albert i wraps. Det var både nem og hurtig aftensmad.

Og som ekstra bonus fik jeg brugt alle resterne fra påskemiddagen, undtagen grøntsagerne fra bradepanden. De skal i en libanesisk gryderet i aften.

Der var en pakke med 4 wraps med i ugens Vegetarkasse. Vi fik kun en hver - resten skal bruges som tilbehør til gryderetten i aften.

Ud over lam, var der en rest salat og lidt 'feta' der skulle bruges. Den nordiske tzatziki blev desværre spist op, så jeg måtte lave en hurtig ny. Fakta havde desværre heller ingen græsk yoghurt, men jeg fik da fat i fromage frais og agurk. Lidt hvidløg, ramsløg og mynte - så var den good to go. Og som prikken over i'et: den hjemmelavede oliventapanade.

Wrapsene blev varmet på en varm pande og smurt med lidt tapanade.

Salaten og den smuldrede 'feta' kom over.

Derefter lange strimler af lam. Strimlerne blev varmet i lidt af skyen fra bradepanden.

En passende mængde tzatziki lukkede ballet. Og så var det bare at rulle.

Den viste sig ikke helt nem at bide af, så der måtte kniv og gaffel til. Uhm, det var en rigtig god måde at spise lam på.

Der blev ligefrem overskud til at lave en dessert i går. Det blev en spøjs hybrid mellem tiramisu, trifli og cheesecake. Den havde elementer fra alle 3 dele i sig, men ændrede sig et par gange undervejs. Der skulle ha' været et glas kirsebærsauce i - men det var desværre muggent og måtte ud. Det opdagede jeg selvfølgelig først efter alle de andre dele af desserten var klar til at lægge sammen. Men jeg fandt på en anden løsning og så gik det endda.

Jeg har lavet en ny tilføjelse om kommentarer ude i højre side. Det er vigtigt for mig at pointere at jeg er MEGET glad for alle de kommentarer der bliver lagt her på bloggen. Desværre har det i en lang periode knebet med det mentale overskud til at få svaret tilbage. Hver gang jeg gik ind i min feedreader for at starte fra en ende af gik jeg helt i sort (jeg abonnerer nemlig på mine egne kommentarer for at kunne følge med). Og det er der ikke noget at sige til - jeg havde nemlig med tiden valgt at abonnere på flere og flere blogs. Over 400 var det blevet til - og indlæggene tikkede ind i en lind strøm hele tiden. Jeg kunne aldrig følge med, men blev stresset over alle de tal der bare steg og steg. Her i påsken har jeg så meldt næsten 300 blogs fra. Først røg alle dem jeg alligevel ikke rigtig læste og derefter alle de madblogs som også er på listen hos Madblogs.dk. Dem kan man jo følge der i stedet for. Tilbage er nu dem jeg gerne vil læse, men ikke behøver at følge med i hver dag. Jeg håber at det giver noget ro og overskud til at koncentrere mig om kommentarerne.

Tak for jeres tålmodighed.

8 kommentarer:

 1. Uhm, skønne wraps du har lavet, Malou! Det fik vi faktisk også i går, men med et lidt andet fyld af chilibeans, tomater, løg, salsa og ost. Har lige fået resterne til forkost med et andet tilbehør :-)

  Det lyder godt, at du har ryddet op i de blogs du følger på din feedreader - vi må for guds skyld ikke lade os stresse af denne hyggelige hobby. Varme solskinsklem!

  SvarSlet
 2. Det er helt ok, at du ikke kommenterer på kommentarer - det er en dejlig inspirerende blog, du har! Jeg holder meget af din kombination af høj standart, kvalitet og afslappethed:-)

  SvarSlet
 3. Ummenum!
  For dælan da hvor ser det forrygende ud :-)
  Ville gerne ha' haft en bid af albert, både som påskelam og i wrap!
  Kh. Eva

  SvarSlet
 4. Mums hvor ser det bare for lækkert ud.. Jeg elsker lam..

  SvarSlet
 5. Øj,der blev jeg lige sulten efter lam. Hvor ser det lækkert ud!

  SvarSlet
 6. Uh, de ser gode ud. Jeg elsker lam. Vi har selv haft "dyrket" vores egne lam, men siden vi stoppede med det har vi fået økologiske lam fra Grantoftegård. Det smager fantastisk og kan bestemt anbefales.

  SvarSlet
 7. Lækker lækker wrap, den gad jeg godt spise lige nu eller imorgen! Og det er ikke kun fordi, den er fyldt med ramsløg på flere måder ;-)

  SvarSlet
 8. Hej Malou :)

  Sikke nogle skønne wraps. Sådan en ville jeg gerne lige have med på madpakken :)

  De bedste hilsner fra
  Anita
  PS. Giveaway på min blog - Klik her

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...