søndag den 21. februar 2016

Breakfast for dinner: spiralpølser med baked beans og spejlæg...

I fredags var en af de dage hvor alle planer ændrede sig. Pludselig var der ikke kræfter til at lave den planlagte aftensmad - og så måtte jeg sno mig. Jeg havde taget noget op af fryseren, som måtte skifte formål....og således gik det til at jeg fik morgenmad til aftensmad:

Lækre sprødstegte spiralpølser med bønner,, æg og ketchup - Heinz, naturligvis!

Jeg havde taget pakken med de små pølsehornspølser op, for at lave nogle nye og spændende corndogs med bla cheddar. Men da kræfterne forsvandt, måtte jeg finde på noget andet at bruge dem til - og så var det jo nemt at gå morgenmadsvejen.

Det er nogle helt ok små pølser. Noget ganske andet end de maskinudbenede stakler man ellers prakker forældre på til podernes pølsehorn. Jeg håber de er kommer for at blive!

De små pølser er jo primært til at indbage i dej, men kan også sagtens steges. For at give dem ekstra meget stegeskorpe, valgte jeg at skære dem til spiraler. Det gøres ved først at stikke et grillspyd igennem - og derefter følge anvisningen lige her.

Og så var de små spiraler lige klar til at stege i en blanding af olivenolie og SMØR.

De færdig små pølsespiraler har masser af sprøde kanter. 

Og så var det bare med at lune bønnerne og få vippet et par æg ud på panden. Godt med friskkværnet sort peber, et drys salt og et godt skud ketchup - og så var der morgenmad aftensmad.

Det var jo oplagt at smage om mine røgede, ristede kokosflager a'la bacon kunne spises til også. 

*Fniiis* kunne ikke nære mig....

Men helt ærligt: de smagte faktisk ret godt - dyppet i æggeblomme. Er allerede ved at planlægge den næste udgave - som skal laves af nogle grovere kokosflager med brun kant på. 


-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg har fået flere henvendelser, om at jeg ikke skriver så meget om mit liv generelt her på bloggen længere. Men det er der en god grund til at jeg ikke gør. Lige nu er grænsen mellem personligt og privat for flydende - for jeg arbejder med en masse ting her bag facaden. Det er noget som jeg gerne vil skrive om.....men ikke kan endnu. Livet tager nogle store sving - og der er ikke andet end at svinge med. Mine nære og kære ved hvordan det står til og støtter mig så godt de kan. Når det hele falder lidt mere på plads, skriver jeg et indlæg om tingenes tilstand.

God søndag til alle der kommer her forbi...


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...