tirsdag den 10. december 2013

Vinderen af 2. pakke...

Så fik jeg trukket en vinder af ugens kalendergave. 

Bogen Rå Chokolade - Ren Passion blev vundet af:


Wow, sikke en masse lækre ting I kan lide i jeres chokolade. Det er barsk læsning her på en fastedag. Men kommer tid, kommer chokolade. Inde i mit skab står der nemlig 2 x 58 stk fyldt dessertchokolade fra Eliza. Kræfterne er nemlig helt vildt små og jeg magter ikke at lave noget som helst juleguf selv. Men pyt, jeg tror jeg overlever...


1 kommentar:

  1. Bliver helt misundelig.
    Har haft en god oplevelse. Har siden du begyndte at lave opskrifter med røget ost ledt forgæves i Sønderborg, Kolding og Århus efter det. Men nu er jeg flyttet til Nuuk i Grønland og så lå det klar i to butikker her, og det smager godt!

    SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...