mandag den 2. december 2013

Vinderen af 1. pakke...

Wow, jeg er imponeret over hvor mange der deltog i pakkekalenderen. Jeg havde dog ret nemt ved at finde en vinder mellem de mange deltagere. Alle der havde svaret peberkager kom nemlig i en pulje og sat til afstemning via Random.org

Og de herlige peberkageudstikkere går til:


Tillykke med det Line. Jeg sender straks en mail og beder om din adresse. De skulle jo gerne nå frem så du kan nå at få bage en masse peberkager inden jul.

Tak for alle de gode bud. Der er mange spændende småkager imellem. Uhm, jeg glæder mig selv mest til at lave vaniljekranse (well, vaniljestjerner) efter Madam Mangors opskrift. Det er nemlig dem der vækker størst lykke her.

 

19 kommentarer:

 1. øøøøøøøøvvvvv! hvornår er det min tur til at være heldig? ;-)

  SvarSlet
 2. Øøøøøvv - vidste ikke, at der var 'rigtige' og 'forkerte' svar :-)
  Det må jeg huske til næste gang :-))

  SvarSlet
  Svar
  1. Sådan er det jo. Jeg deltog for læææææænge siden i en anden konkurrence, gjorde mig stor umage, Man kunne vinde en middag med blokejer på en lækker restaurant. Jeg tænkte det som en mulighed for at lære blokejer bedre at kende, og få et lækkert måltid. Men så var det søsteren der skulle udvælge blandt bedste vennerne........ Men det er jo blok-ejer der bestemmer

   Slet
  2. Hej Kirsten

   Det var der skam heller ikke. Der var bare umuligt at trække lod via nr - for nogle havde ikke svaret på spørgsmålet eller skrevet mere end en besked fordi de havde glemt email i den første. Det virkede fuldkommen uoverskueligt at skulle lave en liste med alle de 'gangbare' kommentarer og så trække lod. Så for nemheds skyld valgte jeg dem ud der havde svaret peberkage. Meget passende når det nu var peberkageudstikkere ;-)

   Slet
  3. Hej Anonym

   Wow, sikke da en forurettet og børnefornærmet kommentar. Håber virkelig du fik luft for noget der. Så det at du havde gjort dig umage berettigede dig til at vinde? Min søster blev bedt om at finde en vinder - alle havde lige stor chance! Uforskammet at insinuere at det var venneren der blev favoriserede. Og ja, det er nemlig blog-ejeren der bestemmer i den sidste ende.

   Hvis du oplyser mig din adresse sender jeg gerne en økologisk spelt-tudekiks i din retning....

   Slet
  4. Ups, jeg undskylder mange gange at mit indlæg kan læses SÅ negativt. Det var mere ment som "sådan er det bare"

   Jeg graver mig ned og gemmer mig i et par år. Så kan det være jeg tør stikke næsen frem igen. Endnu engang: Mange gange undskyld og god jul

   Slet
 3. Til de interesserede: de har nogen der ligner ret meget i Tiger. De er måske ikke helt så gode, men de er okay. Så hvis man ikke kan undvære, kan de fås der ;-)

  SvarSlet
 4. Så fik jeg altså ikke pluspoeng for mit halvnorske inlæg;p

  Sitter her og har lyst til å lave kager allerede - og ikke til weekenden som jeg havde planlagt, hrmf

  SvarSlet
  Svar
  1. Naturligvis fik du points for det - jeg syntes det var rigtig fint :-)

   Bager du så i dag?

   Slet
 5. Igen, mange tak! Jeg glæder mig til at lave peberkagemænd :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var så lidt. Håber at kunne komme på posthuset en af de kommende dage :-)

   Slet
 6. Åh ak, Åh ve. Din søgefunktion virker ikke på din side. Jeg kan ikke finde retter som jeg plejer. Hjælp...

  SvarSlet
  Svar
  1. Oh no...den søgeboks i sidebarren er desværre ikke noget jeg kan gøre noget ved. Men du kan jo stadig bruge den helt oppe i højre hjørne ;-)

   Slet
 7. Phew, ja det det er rigtigt. Den virker, selvom den nu sidder til venstre :-) Så kan jeg få lavet noget barbecuemarinade. Tak for lækker blog. Jeg er en trofast anonym læser der fylder godt i "klikke"statistikken. Men jeg ved bare at dine opskrifter er ligesom Karolines. De er gennemprøvet og holder. Go onsdag

  SvarSlet
  Svar
  1. Argh, sorry - glemte lige at kigge på håndleddet hvor jeg har H for højre tatoveret af samme grund. Pinligt :-D

   Aww, det er jeg vel nok glad for. Jeg sætter en stor ære i at levere brugbare opskrifter, så det der er den største ros jeg kan få. Tak fordi du læser med. Også god onsdag til dig.

   Slet
 8. Fniiis... øv, jeg vandt ikke :-D men tillykke til den heldige, jeg er misundelig, dog ikke så meget, at jeg er sur :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt, god stil. Det er så svært når folk bliver sure :-)

   Slet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...