mandag den 30. december 2013

Godt Nytår...

Så er tiden kommet til at ønske alle der kommer her forbi et GODT NYTÅR! For nu rejser jeg simpelthen over til min søster i Herlev og hopper ind i det nye år sammen med hende og den lille familie.

Jeg skal over og bage kransekage i aften. Se min opskrift på hjemmelavet kransekagemasse og hvordan man bager en kransekage. I år får min dog et twist, for den skal bages af lakridsmarcipan. Mere om det når jeg kommer tilbage.

Min gamle højskoleveninde Mette kommer her og fejrer et stille nytår sammen med kattene. Hun bor i et bofællesskab inde i midtbyen hvor de skal holde et kæmpe brag af en fest - og det er hun ikke lige gearet til, da hun lige er landet efter en juleferie i Frankrig. Hun tilbød derfor at passe lejlighed og katte - mod at jeg gjorde noget lækkert mad klar til hende. Hun skal naturligvis trakteres med confiterede svinekæber og mange andre lækre ting (indlæg følger). Og jeg har stillet rødvin, bobler og en æske fyldte chokolader klar til hun kommer i dag.

Max afløser hende d. 1 og selv kommer jeg hjem igen d. 2. Jeg glæder mig til at tage hul på et nyt spændende år her på bloggen når jeg kommer tilbage.

Pas godt på jer selv og hinanden - ha' en pragtfuld aften. Vi ses i det nye år...


7 kommentarer:

 1. Rigtig godt nytår! Pas på hat og briller, mens du er på Djævleøen :-D
  Vi ses i det nye år ♥

  SvarSlet
 2. Må du komme ind i det nye år på festlig og hyggelig vis,
  og må det herrens år 2014 byde dig på endnu flere skønne oplevelser!

  Tak for skønne opskrifter, og dit skøre smil,
  Kh La Cucina NADA

  SvarSlet
 3. Godt nytår til dig og dine, Malou - glæder mig til at følge med i dit køkken i 2014 :)

  /Kristina.

  SvarSlet
 4. Godt nytår. Tak for inspiration til arbejdet i køkkenet.

  SvarSlet
 5. Rigtig godt nytår, hun blir sørme sørget godt for din kattepasser! Tak for inspirerende indlæg i løbet af året og hyggeligt at møde dig ganske kort til Bondens Marked

  SvarSlet
 6. Godt nytår til dig! Pyh, du sætter en høj standard for os, der indimellem behøver kattepassere - jeg må vist sørge for at holde venner og familie væk fra din blog, så de ikke får gode idéer ;-)
  Jeg glæder mig til at høre om lakridskransekagen - set lyder som et hit!

  SvarSlet
 7. Godt nytår!

  Jeg glæder mig til at følge dine spændende og inspirerende indlæg i 2014.

  Lena

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...