torsdag den 31. oktober 2013

Happy Halloween: Sprøde mumier...

BOOOOO....så er det Halloween. Og så skal man ha' noget klamt på tallerkenen. Kunne jeg friste med et par sprødristede mumier?

Jeg har helt selv været henne i Ægypten og plukke dem. Det var noget værre mas.

Hvis du ikke kan skaffe rigtige mumier kan du lave en version af pølser og bacon. Vælg gode kvalitetsprodukter f.eks Hanegal. Køb datovarer og gem dem i fryseren - det er god Stop Spild Af Mad stil og der er penge at spare.

Til 2 mumier skal du bruge 2 pølser og 4 stykker bacon. I alt sin simpelhed vikles der 2 skiver bacon om hver pølse.

Mine mumier lugtede hurtigt lunten. Det var med at finde panden frem i en fart.

De blev lagt på en kold pande som blev varmet langsomt op. Vendt og drejet blev de - til de var sprøde og brune hele vejen rundt. Trixie vogtede over dem imens i håb om en smagsprøve.

De sprøde mumier fik lov til at hvile lidt mens jeg lavede tilbehøret - som bare var 1 dl gult kamelsnot, ligeledes hjembragt fra Ægypten, som jeg lunede let. Kan du ikke skaffe snot, er 2-3 hønseæg også ganske fint.

Og så var der mad. Lækre sprøde mumier med kamelsnot og blodketchup. Det laver man forresten ved at give et postbud næseblod og blande det op i Heinz. Lækre sager....

Skal du ha' noget klam mad her til Halloween?

3 kommentarer:

  1. Åhhh jeg må grine :D
    Fantastisk fortælling om hvordan du er en ren barbar i dag :D

    SvarSlet
  2. Haha, dagens favorit-blogindlæg!

    - Anne

    SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...