torsdag den 24. oktober 2013

Glimt fra weekenden på MAD...

Sikke en weekend. Det er dejligt at tænke tilbage på så stor en succes. Det var mit 2. år som frivillig på MAD (og mit 5. år som besøgende på messen) - og jeg er helt klart også på igen til næste år. Det er en helt fantastisk oplevelse at være i Ridehuset hele weekenden. I denne omgang mødte vi op allerede kl 9 fredag morgen og gik i gang med at gøre klar til dørenen blev åbnede kl 13.

Her var det bord jeg skulle stå ved med mine sild. Det var dejligt at nusse rundt og komme langsomt på plads. Det gav mulighed for at hilse på alle udstillerne efterhånden som de kom og gjorde deres stande klar.

Lige bag mig var Madpakkeværkstedet. Lige som sidste år blev der produceret madpakker til alle udstillerne af deres egne råvarer. I år var jeg slet ikke med til det, men nød i stedet godt af de lækre madpakker selv. Signe, Anne, Britt og Fenja lavede simpelthen sådan nogle lækre ting. Spændende spreads, salater og kreativt pålæg. 

Jeg havde travlt med mine sild. *Savle* jeg ellllllsker sild og fik godt nok min lyst styret. Hele 16 kg af Lykkebergs gammeldags modnede Havfruesild fik jeg drænet, skåret og lavet til mine 3 varianter: italiensk tomatsild, indisk karrysild og sildesalat med kapers og rødbede.

Og sådan så anretningen så ud. Der røg ca 110 stk over disken i løbet af weekenden - og indtjeningen blev fordelt ligeligt mellem Lykkebjerg, Krusmølle Kilde og Rise Bryggeri. Sammen med anretningen fik man en stemmeseddel så man kunne stemme på sin favorit + give den et par ord med på vejen. Jeg har fået en masse brugbar feedback som jeg sætter stor pris på. 

Anne Hjernøe annoncerede den vindende sild om søndagen. Men en ret så kneben sejr blev det den indiske karrysild. Faktisk var det kun 6 stemmer der skilte den og sildesalaten. Claus Thyrre fra Lykkeberg fik resten af saucerne med hjem. Måske kan de bruges som inspiration til fremtidig produktion af sild.

Da vindersilden var annonceret fik jeg tid til at gå en tur rundt på messen og handle. Jeg fik et par rigtig gode tilbud, og sammen med den goodibag vi fik som frivillige, har jeg nu de lækreste sager på lager. Jeg glæder mig til at lave en masse gode måltider ud af det hele.

Det vigtigste var næsten at jeg fik fyldt godt op at mine elskede kirsebærdelikatesser fra Selleberg. Alle der læser med her ved hvordan jeg har det med kirsebær. Det skal nok blive en rigtig Merry Cherry Christmas i år.

Velkommen til nr 42, 43, 44, 45, 46 og 47
Der var ikke kun mad på MAD. Kitchen4Kids havde en stand med deres seje køkkenudstyr til små størrelser. Og se lige hvad jeg fik i gave af dejlige Dorthe som står bag: 5 helt fortryllende søde dejskrabere. Aww, hun kender mig godt. Den søde røde, med arme, er en gave fra Piskeriset som kiggede forbi MAD om fredagen. Hun har skrevet om besøget i Århus her og her.

*Host host host* er nu igen sengeliggende med astmatisk bronkitis, forkølelse og ondt i halsen. Og er er så træt som et alderdomshjem. Men sådan er betingelserne og sikke en dejlig oplevelse at tænke tilbage på. Nu skal jeg langsomt komme til hægterne inden den står på en tur til København først i november. Jeg beklager igen at jeg er så slap til at besvare kommentarer, mails og breve - er simpelthen sådan bagefter med alting. Tak for tålmodigheden...

    

1 kommentar:

  1. Hvor lyder det hyggeligt - og sådan en omgang Sellerberglækkerier er ikke spor værst! <3
    God bedring!

    - Anne

    SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...