lørdag den 19. juli 2014

Gin & Cherry Tonic...

Nu hvor jeg er blevet der der 'voksen', og har lært at drikke både kaffe og gin, er jeg begyndt at eksperimentere med flere drinks. Her får du min helt nye opfindelse: en fancy Gin & Tonic med solmodne danske kirsebær:

Ja, jeg beklager at billedet er lidt mørkt - men drinken kom først til verden sent i aftes. Den har ellers den smukkeste røde farve.

Den er såre simpel at lave:

2 dele gin blandes med 1 del Prunus Nigra fra Cold Hand Winery - toppes op med tonic. Serveres med masser af is, citron og friske kirsebær. 

Forfriskende og spændende - den skal jeg helt sikkert lege mere med. Jeg lavede også en Cherry Cuba Libre - med rom, Prunus Nigra, cola og citron. Heller ikke spor tosset.

Drinks på altanen er ikke den værste måde at fordrive en varm sommeraften på.

Og nu vil jeg gå ud og gøre aftensmaden klar. Menuen står på spareribs af kamben med fennikel-slaw og grillede majskolber. Den kødfulde ben har trukket natten over med bla 13 spice rub. Det skal nok blive godt.

God weekend til alle der kommer her forbi...

2 kommentarer:

  1. Nøj det der er lige en drink for mig!

    SvarSlet
  2. Jeg elsker, at det ligner, at katten tager en tår:-)

    SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...