onsdag den 5. februar 2014

Masser af musik i køkkenet: OXX Classic V internetradio...

Så er min lykke atter gjort - for jeg har endelig fået musik i køkkenet igen! Det har virkelig været et stort savn siden jeg flyttede forrige december. Musik betyder, og har altid, betydet rigtig meget for mig. Det nærer mig, fylder mig og inspirerer mig.

Velkommen i mit lille madbloggerkøkken. Det er her jeg hygger mig bedst. Jeg tilbringer mange timer herude med at udvikle opskrifter og lave ting til bloggen. Og på øverste hylde troner nu en laber internetradio. Og den er intet mindre end fantastisk!

I den gamle lejlighed lå køkkenet i samme ende som stuen og var blot adskilt af en skydedør - så der kunne jeg høre musikken fra computeren (Spotify) helt fint. Her i den nye lejlighed ligger køkkenet dog i den helt anden ende. Det er rigtig dejligt at jeg ikke længere kan høre opvaskemaskinen når den kører, men træls at jeg har været helt uden musik. En lille højtaler til min HTC var ikke løsningen, den gav for dårlig lyd.

Før jul blev jeg så kontaktet af Boynq.dk og tilbudt at få musik tilbage i køkkenet - og sagde straks ja tak. Sammen fandt vi den radio som passede bedst til mit behov:

Det blev denne OXX Classic V - og du kan læse en masse om den lige her. Den var SÅ nem at sætte op og koble til mit trådløse netværk. Og vupti: så kunne jeg høre en syndflod af radiostationer - både danske og udenlandske.

Men hvad endnu bedre er: jeg kan tilgå ALT det musik jeg har liggende som mp3 på min computer. Og da jeg for år tilbage fik lavet mp3'ere af hele min CD-samling er det jo bare helt perfekt. Lige i tiden hører jeg rigtig meget Queens of the Stone Age - og ser meget frem til at se dem live på NorthSide til sommer. Men først venter der lige 3 andre koncerter med Rufus Wainwright, Nine Inch Nails og Tori Amos

Jeg må sige at radioen virkelig passer godt til mig. Den er nem at betjene og har en virkelig god lyd. Den koster 799 kr incl levering og kan købes lige her.

Indlægget er sponsoreret. Og da radioen er en gave skal jeg naturligvis beskattes af radioens værdi. Beløbet bliver opgivet for indeværende skatteår.

3 kommentarer:

 1. Det slår mig virkeligt, at du oplyser til sidst at du opgiver beløbet i skat - selvfølgelig gør du det, men jeg tænker oplysningen er et produkt af alle de grimme anmeldelser. Ingen tænker jo et øjeblik over en eller anden ung modebloggers skatteforhold. Det er simpelthen uretfærdigt. Nå, irrelevant for indlægget, beklager. Håber bare du ved hvor godt vi kan lide dig! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Fedt med musik i køkkenet! Jeg har sådan en iphone dock spilledims og så spotify -min ultimativt bedste investering! ;-) Jeg elsker at kunne vælge stort set på alle hylder, når der bliver kokkereret eller slavet med madpakkerne!
   Jeg kan godt forstå at du er glad! ;-)
   Kh Maria

   Slet
 2. Den lyder smart. Kan du hører Spotify på den?

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...