På en stor pande sauteres løg og hvidløg i olivenolie uden at de tager farve. Kom risene ved og vend dem rundt så de er blanke. Tilsæt ½ dl hvidvin og rør rundt mens det fordamper. Tilsæt nu 1 dl bouillon af gangen og lad risene optage det under omrøring.
Influenzaen har fået godt tag i mig. Det meste af dagen er tilbragt i en døs under dynen. Det var SÅ dejligt at kunne smutte ud i køkkenet og lave risotto på ca 10 minutter. Nu hvor den er fortæret og jeg har fået blogget, vil jeg skynde mig under dynen igen.
Igen må jeg bede jer om at være tålmodige med mig. Alle kommentarene og de mange mails der er kommet i den sidste tid, magter jeg simpelthen ikke at besvare lige nu. Det kommer hen af vejen når jeg bliver raskere og får lidt mere ro i hovedet.
Hej Klidmoster
SvarSletHar længe gået og tænkt over denne lækre ret, men desværre er meget allergisk overfor vin og alkohol, så tænkte om man kan erstatte vinen med noget andet eller om det kan droppes. :)
Venlig hilsen Heidi
Jeg elsker gedeost og broccoli, så denne her ret skal helt sikkert på min to-do liste. Den ser virkelig lækker ud.
SvarSletTak for god inspiration.
m.v.h.
Ulrik
http://spisekammer.blogspot.com/
Rigtig god bedring til dig!
SvarSletJeg elsker risotto, det er virkelig en af mine favoritter - også fordi det er så nemt, som du også skriver. Det ser lækkert ud med de små broccolibuketter, det skal jeg prøve at komme i næste gang
Jeg siger pænt tak - det var lige sådan noget jeg ledte efter ;)
SvarSletRigtig god bedring!
SvarSletRisotto har aldrig været min livret, men for første gang nogensinde har jeg fået lyst til at lave den selv. Tusind tak for inspiration og lækre billeder. God weekend ;-)
SvarSlet