tirsdag den 22. marts 2016

Will It Waffle: Pizza...

Du kender det sikkert alt for godt.....du står det med en rest kold pizza som aldrig kan blive så god som nybagt og du derfor lige så godt kan spise kold? STOP! Tag vaffeljernet i brug og få pizza som er bedre end nybagt. I kid you not! 

Aj, men SE lige: sprøde knasende vafler med labert fyld og smeltet ost ud over det hele.

Det er rent faktisk meget sjældent at jeg spiser pizza. Men når man bestiller mad udefra her, er der et minimumsbeløb det skal købes for - og for at få min favorit kebab på tallerken (perfekt tømmermændsmad) fra Sinbad bragt ud, kræver det at jeg køber for ca 50 kr ekstra. Og så er det nemt lige at nuppe en pizza med til dagen efter. Det plejer gerne at være den her: en Sanna (nr 67) med tomatsauce, ost, bacon og oksefilet. 

Jeg plejer at spise den kold, for den bliver tør i ovnen og forkert svampet i mikroovnen - men så opdagede jeg det her indlæg, fik et vaffeljern og så mig aldrig tilbage....

Når man skal vafle pizza skal den 'lægges dobbelt' så alt fyldet er gemt. Find enten stykker der passer - eller trim dem så de passer sammen. Smid dem i vaffeljernet - og luk det (hvis du kan). Der skal en del kræfter til. Æh...jeg har måtte stille jernet på gulvet, lægge et viskestykke over og tage en fod til hjælp. Hvad man ikke har i armene, må man ha' i benene...ikke?

"Delicious Crispy, Gooey, Cheese-Stuffed Snack" Ja tak!

Sidst jeg fik mad udefra, besluttede jeg mig derfor at gøre en dyd ud af nødvendigheden - og bestilte pizzaen uden få den skåret ud.

Så kunne jeg nemlig selv trimme den kolde pizza og skære den ud firkanter, så de lige passede til vaffeljernet. I bedste Stop Spild Af Mad stil blev kanterne også vaflet og spist. Glemte desværre at tage et billede...for de forsvandt med lynets hast.

Det fik straks tankerne hen på både en stuffed grilled cheese eller en parisertoast ...æh.... eller vel nærmere en romertoast?

Ammenaltså...har du nogensinde set noget lignende? 

Bedste genopvarmede pizza EVER! 

Du kan bare ikke vente til næste gang du har en ret pizza...vel? Så er problemet måske bare at du ikke ejer et vaffel jern? Fear not, det kan du gøre noget ved her i min give-away hvor du kan vinde et Snack Collection jern fra Tefal og bogen Will It Waffle.

Vi ses i morgen, hvor endnu en populær fastfood-rest får nyt liv mellem de varme plader...
3 kommentarer:

 1. Jeg ejer jo desværre ikke et vaffeljern (endnu), men jeg er ret sikker på min panini kan klare det. Det skal ialtfald prøves.

  Iøvrigt har jeg et rigtig godt tip til genopvarmning af pizza, hvis man hverken har vaffeljern eller panini. Det kan du finde her:

  http://udelukkende-rester.blogspot.dk/2015/02/tips-genopvarmning-af-pizza.html

  SvarSlet
 2. Åh det ser totalt lækkert ud. Det skal prøves næste gang. Et godt til til at genvarme pizza er at smide det på brødristeren. Bunden bliver mega sprød og fyldet varmt. Jeg kan nogen gange bedre lide det re-heated på risteren fordi bunden bare knaser så lækkert :)

  SvarSlet
 3. Genialt! Det tager noget længere tid end genopvarmning i mikroovnen, men hold nu op, hvor er det så meget bedre i toast-/vaffel-/grill-maskinen. Og nu er der håb for, at jeg faktisk får brugt min maskine lidt mere, nu hvor jeg har fået inspiration til, hvad den ellers kan bruges til.

  Tak for tippet! :)

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...