fredag den 18. marts 2016

Give-away: Vaffeljern fra Tefal og bogen Will It Waffle...

Snack Collection jernet er sponsoreret af Tefal - bogen af mig!

Så er det blevet tid til endnu en give-away. Det er næppe undgået nogens opmærksomhed at jeg har en ting med vafler - og ting der kan vafles? For noget tid siden spurgte Tefal om jeg ville være med til at udvikle et par nye opskrifter (med nogle bundne ingredienser) her til den internationale vaffeldag d. 25/3. Æh...ja...prøv at stoppe mig! 

Jeg fortalte at jeg planlagde en give-away med bogen - og sørme om Tefal ikke var så venlige at smide et Snack Collection jern i puljen til en af mine læsere. Yay!

Man kan få 12 forskellige plader til jernet - jeg har skrevet lidt om det her. Med til selve maskinen følger 2 plader: belgiske vafler (nr 4) og trekant-toast (nr 2). Du kan se alle mine opskrifter her i kategorien fra vaffeljernet

Har du allerede et vaffeljern - eller er du bare pløk, som jeg, og vil lege med alternativ vafling - så kan du vinde den her i stedet:

Will It Waffle er en helt fantastisk bog. En af de første ting jeg gjorde da jeg ankom til New York, sidste år, var at opstøve den nærmeste Barnes & Noble og købe 2 stk - en til mig og en til dig!

Det er en bog fyldt med spændende retter som man kan lave i et vaffeljern. Se lige: en vaflet soft-shell krabbe. Det er sgu da kreativ anvendelse af jernet. Det eneste den bog mangler er en opskrift på vaflet struds...

Jeg har f.eks lavet vaflet polenta og...æh...grillkylling og pommesfrites på en ny måde. Og ja, rester af fastfood kan få helt nyt liv. Nederst er det pizza og pommes der er vaflet til live igen. Der kommer et selvstændigt indlæg med vaflede sager i løbet af ugen.

Du deltager enten i kommentarfeltet her - eller her på Facebook. Jeg trækker en vinder, på selve vaffeldagen d. 25/3, hvert sted - og det er helt random hvem der vinder hvad og hvor.

Skriv her i kommentarfeltet hvad du gerne vil vinde - og hvorfor! Er det A) Snack Collection eller B) Will It waffle

HUSK at skrive en gyldig mailadresse - alle kommentarer uden, vil blive sorteret fra som ugyldige.

195 kommentarer:

 1. Jeg vil gerne vinde Snack Collection, da jeg mangler et vaffeljern-

  culinaren@culinaren.dk

  SvarSlet
 2. Åh ja, jeg vil også gerne vinde Snack Collection, så jeg kan prøve nogle af alle dine lækre opskrifter. De frister jo så gevaldigt meget ;-)

  ej@majo.dk

  SvarSlet
 3. Har lige fået en lækker brunch - men blev dælme sulten igen efter alle de lækre madbilleder 😳
  Jeg har længe gerne ville have et vaffeljern, men synes det har været svært at finde et med gode anmeldelser til rimelig pris!

  Katrine_hamborg@hotmail.com

  SvarSlet
 4. A) Snack Collection
  Elsker, lige som dig, at eksperimentere i køkkenet (og du er rigtig god til det)! <3
  sandra.ludvigsen@gmail.com

  SvarSlet
 5. Jeg ville elske at vinde vaffeljernet, så jeg kan komme i køkkenet og eksperimentere med vafler i alle afskygninger! Det er som om, madpakken bare bliver en lille smule mere spændende, når der ligger vafler i den :)

  nschmiegelow@gmail.com

  SvarSlet
 6. Jeg tror, at vaffeljernet gerne vil vinde mig :-) Derudover vil det være en kærkommen beboer i mit (forhåbentlig snart færdige) nye køkken. Jeg trænger til at komme ud af min nuværende mad- og madlavningslede, som jeg tror er opstået af, at jeg i otte måneder har boet med to blus og en ubrugelig mikroovn. Jeg tror, at lige præcis dette vaffeljern kan vække min køkkenlyst og inspiration igen.

  Kh Kristine
  kristine.hoeg (@) gmail (dot) com

  SvarSlet
 7. Det ville være det bedste at vinde vaffel-jernet! (-skal klart have bogen lige meget hvad �� #willitwaffle)
  Ultimativt yndlingsret og bedste barndoms-minder ♥️

  SvarSlet
 8. Jeg vil altså godt vinde et vaffeljern!

  SvarSlet
 9. Me wants, coz i am worth it and wants to waffle BIG time

  SvarSlet
 10. Åh, jeg vil også gerne vinde vaffeljernet. Fordi jeg har læst så mange af dine spændende opskrifter på sundwich (jeg ELSKER sandwich, men vil gerne undgå så meget brød) - som aldrig rigtig kan blive afprøvet fordi jeg ikke ejer et vaffeljern.Har en enkelt gang prøvet på panden. Æstetikken går ligesom bare lidt af! Knus

  SvarSlet
 11. Meget gerne vaffeljernet! Jeg elsker vafler, men min bedre halvdel mener at jeg har køkkengadget nok! (som om man nogensinde kan få det!!!!)

  Jeg glæder mig til at vafle bananvafler med yogurt, valnødder og honning til morgenvaffel bordet :-)

  corporatemor@gmail.com

  SvarSlet
 12. Jeg ville elske at vinde vaffeljernet. Jeg skal til at flytte hjemmefra, og forudser at det vil være et fantastisk medie til at få genbrugt mine rester :-D

  asta@biochronos.dk

  SvarSlet
 13. Jeg ønsker mig SÅ meget det Tefal Snack Collection, som for øvrigt allerede står på min fødselsdagsønskeliste, så jeg kan komme i gang med at eksperimentere. Har en forestilling om, at jeg samtidig kan blive endnu mere stop-spild-af-mad-ish, så det vil være totalt optur at vinde :-)

  SvarSlet
 14. Jeg vil gerne vinde vaffeljernet, da jeg har en del rester jeg ksn wafle :)

  SvarSlet
 15. Snackcollection - ku' godt spise en Belgisk/Hollandsk vaffel lige nu.

  jordforbindelsen@hotmail.com

  SvarSlet
 16. Jeg vil gerne vinde bogen - jernet er allerede varmt! ��

  Anneclemmesen@gmail.com

  SvarSlet
 17. Jeg vil gerne vinde Snack Collection, jeg er som barn blevet skræmt fra vid og sans af smeltet ost og varme vaffelplader. Men det er på tide jeg ser mine dæmoner i øjnene og kommer videre ;-)

  thomasbarasinski@hotmail.com

  SvarSlet
 18. Jeg ønsker mig så meget vaffeljernet i fødselsdagsgave her om to uger! Jeg er så klar til at vafle en helt masse spændende ting, og det ville være så fantastisk med sådan et jern, så man altid kan lave hurtig, spændende, varieret og sund mad i en hverdag hvor man ikke altid kan prioritere madlavningen.

  SvarSlet
 19. Eiiii hvor ville jeg gerne vinde et snack collection! Har sukket efter sådan et dyr i evigheder men pengene har ikke lige været der.

  SvarSlet
 20. Snack collektion, hvis jeg heldig. Sikke en flot give away I har lavet. God påske

  Kh.
  Anne-Marie ama@grafvika.dk

  SvarSlet
 21. Jeg ville vildt gerne vinde vaffeljernet! Man kan jo tydeligvis fremtrylle mange sjove retter på sådan et, og det vil jeg gerne prøve :) Mvh. Line (line_holm_andersen@yahoo.dk)

  SvarSlet
 22. Mon ikke jeg SÅ GERNE vil vinde?? JJJOOOOO!!

  SvarSlet
 23. Åh siden du "tvinger" mig til at vælge, må jeg vælge A af den simple grund at jeg ikke har et vaffeljern og når man elsker vafler er det virkelig en katastrofe! Kh. Rikke.olafson@gmail.com

  SvarSlet
 24. Snack Collection - den må kunne hjælpe mig af med alle mine nye ideer til brug af rester - madspild heller ikke her. Kunne endda finde på at bruge den i undervisning af hvordan passer vi på madspild.
  Malou du har jo som ingen anden en fantasi udover det sædvanlige og er en fantastisk inspiration for mange mennesker :-)

  inger.erfurt@gmail.com

  SvarSlet
 25. Åååh ville gerne vinde vaffeljernet! Jeg elsker vafler, men mit vaffeljern er ved at være brugt op :-\ wanjasigne@gmail.com

  SvarSlet
 26. Arjmenforhelv ... Woooop!! Nu har jeg jo set dig waffle de mest syrede ting! Og jeg tror faktisk det ville være en måde at få mit madspild endnu længere ned. (Der ville blive spist op - altid!) - så jeg ønsker mig virkeligt vaffeljernet!:-)
  LineLazarus@gmail.com

  SvarSlet
 27. Vil gerne vinde, den er SÅ fed :-) kh dorthe dorthe@va2.dk

  SvarSlet
 28. Jeg vil også meget gerne vinde et vaffeljern og prøve nogle af de fede opskrifter, du nævner. solbakken1908@gmail.com

  SvarSlet
 29. Jeg vil da gerne vinde begge dele....��
  Men helst vaffeljernet...og bogen..nej vent....bogen...nej...jernet....ih altså....

  SvarSlet
 30. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 31. B) Will It waffle - Vil meget gerne have lidt ideer til andre muligheder :) En soft-shell krabbe må da give plus på mor kontoen ;)

  SvarSlet
 32. Jeg vil gerne vinde A: Snack Collection Vaffeljernet!! Jeg mangler et vaffeljern til af få ny inspiration til madlavningen. Er vildt imponeret af hvad du har vafflet og hvor lækkert det ser ud! Det må jeg bare prøve :)

  SvarSlet
 33. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 34. Jeg vil super gerne vinde B) Will It Waffle, da jeg allerede ejer Tefal Snack Collection, men mangler ideer og inspiration til lækkerier jeg kan lave i den. Da det på fredag d. 25 marts er Vaffeldag, så kunne det da være fedt at prøve noget lækkert i maskinen :)

  Mvh. Camilla - camilla1990@live.dk

  SvarSlet
 35. Vil helt sikkert gerne vinde vaffeljernet, har længe ønsket mig en der kan lave belgiske, og med den her kan horisonten udvides yderligere.
  allanvibeke@email.dk

  SvarSlet
 36. Jeg er klar til at opgradere mit "hjertevaffeljern" �� Så jeg ville meget gerne vinde Tefal snack collection.
  Jeg vil rigtig gerne eksperimentere med dine opskrifter og spise "brød" på en anden måde

  mbly@live.dk ��

  SvarSlet
 37. Jeg vil SÅ gerne vinde Jernet!
  - så svarer: A) Snack Collection
  Er syg for at gå i waffle-mode. Især grillkylling og pommesfrites-wafflen skriger på mig! :D

  Med Vaflet hilsen
  Gitte Seloy
  gitte.seloy (a) hotmail.com

  SvarSlet
 38. Et af kæresten yndlingscitater er fra Shrek: "I'm making waffles".
  Han gør det bare aldrig og jeg er lige skuffet hver gang. Med vaffeljernet er der ikke længere nogen undskyldning...
  malinadm(a)gmail.com

  SvarSlet
 39. Jeg vil gerne vinde A) Snack collection. Ganske enkelt fordi min toaster synger på absolut sidste vers og fornyelse skal der til :-)

  SvarSlet
 40. Det var da pænt af dem - jeg vil gerne vinde sådan et smart vaffeljern. Jeg har ikke et, og jeg ser jo hele tiden, hvor mange sjove ting, I andre laver med dem.

  For mange år siden havde jeg et gammelt vaffeljern - sådan et til at stille på komfuret, men da vi fik glaskeramisk top på vores nye komfor (Jow, jow, nyt og nyt - det er fra 1997... men det laver rigtig god mad)var jeg bange for at det tunge og lidt uhåndterbare vaffeljern skulle ødelægge pladen, og det blev vaffeljernets sidste rejse direkte til genbrugspladsen.

  God påske Malou - håber, du kommer til at hygge dig og lave påskemiddag i vaffeljernet :D Knus, Karen

  SvarSlet
 41. Jeg ville sørme gerne vinde selve vaffeljernet, og det er fordi, jeg elsker at lave spas i et køkken. Jeg har allerede deres optigrill, men den er jo ikke helt god til flydende dej, og jeg kunne fx godt tænke mig at prøve at lave brownievafler - du ved, kun lige præcis bagt, så de er supersprøde udenpå, men helt dejflydende indeni. OHM. Derudover ville jeg gerne eksperimentere mere med at lave vafler af blomkål og måske spinat, så jeg kunne bruge det til brød til min mad om morgenen - har en forkærlighed for ostemadder, men jeg prøver at skære lidt ned på brøddet i hverdagene. Så lidt ala dine sundwich faktisk. Så ejg ville gerne vinde det, så jeg kunne lave en masse sjov til mig og min kæreste - har lovet ham en 4retters vaffelmenu en dag med appetizer, forret, hovedret og dessert :D - det glæder jeg mig ret seriøst til at lave. Lige nu overvejer jeg vafler der skal fryses ned som icecreamsandwiches til desserten.. hmm!

  SvarSlet
 42. A snack colektion... fordi jeg selv vil se om det vil vaffle... :-)

  SvarSlet
 43. Jeg vil utroligt gerne vinde et snack collection waffle jern da jeg har umådeligt lydt til St prøve nogle af denne blogs lækre sundwich brød og ikke mindst forsøge at lave lchf brød i den (og alt det andet sjov man kan med sådan et).

  SvarSlet
 44. A snack Collection, vi elsker bare vafler så meget i vores familie:-P
  berger1@live.dk

  SvarSlet
 45. Jeg ønsker mig så meget et vaffeljern! Jeg har ganske vist sådan et godt og gammeldags et til komfuret, hvor man skal stege og vende, men det ryger! Og hele lejligheden såvel som opgangen lugter dejligt vaflet længe efter det er blevet brugt, så det gør det altså meget sjældent. Jeg sætter min lid til snackudgaven i stedet! Jeg elsker nemlig vafler og gode eksperimenter.
  Stearinsvin(a)Gmail.com

  SvarSlet
 46. Først og fremmest tak for en fantastisk blog! Og stærkt kommet igen, der var en periode, hvor du var meget savnet :).

  Har lært så meget af dig, og hver gang jeg er i tvivl om noget, går jeg på klidmoster :). Må indrømme at jeg har læst alle dine indlæg, op til flere gange (I know, freaky), det er så god læsning og virkelig lærerigt for en lille køkken nørd som mig. Jeg glæder mig forfærdenligt meget, til vaffel temaet i næste uge, er sikker på det bliver godt! Elskede den halve ørn i rede, det var genialt :-).

  Har drømt om et snack collection jern, lige siden du bloggede om det første gang, det er jo en fremragende opfindelse. Men lad det nu ligge, jernet må komme på ønskelisten. Havde bare lyst til, på sådan en solskins fredag i marts, at fortælle dig, at jeg virkelig værdsætter, beundrer og respektere din måde at leve tilværelsen på og ikke mindst at dele ud af al din viden!

  Rigtig mange gange tak for det :).

  Mange hilsner fra Anne Sofie

  SvarSlet
 47. Uha, det var da et svært spørgsmål! Jeg vil gerne vinde en snack collection! Alle steder bliver jeg bombarderet med lækre vaffelopskrifter, men det er svært at eftergøre dem, da jeg ikke har noget vaffeljern. Hvis jeg vinder, så har jeg allerede de første ti opskrifter i ærmet til afprøvning (og sultne venner til smagning)
  Venlig hilsen
  Katrine

  SvarSlet
 48. Min familie er vilde med vafler, og det er jeg heldigvis også ;-) Jeg vil helt sikket allerhelst vinde vaffeljernet - og skulle jeg være så heldig at vinde, ville jeg søge min inspiration lige her hos dig ;-)
  Med venlig hilsen Susan
  rimbaeklund@gmail.com

  SvarSlet
 49. Så fed give away :-D

  Jeg ville elske at vinde Snack Collectionen, jeg har ønsket mig den længe ønsket mig den, og allerede mange idéer der banker på og håber snart at blive afprøvet :-D

  Laavise181@gmail.com

  SvarSlet
 50. Jeg vil krydse fingre for at vinde A) Snack Collection. Jeg har SÅ tit savlet over dine vaffel opskrifter :) men har endnu ikke fået købt mig et vaffeljern. Så nu vil jeg da lige vente at se om jeg skulle være så heldig.

  SvarSlet
 51. Min familie og jeg ville elske at vinde et Snack collection jern. Mine børn plejer altid at få vafler hos deres farmor, men hun bor langt væk. Så det kunne være fantastisk selv at kunne lave vafler :-))

  SvarSlet
 52. Jeg kunne rigtig godt tænke mig ud i denne vaffel-trend og da jeg ikke ejer et vaffeljern, så er det dét jeg ønsker mig at vinde :D

  joan_mma2003@yahoo.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. *at kaste mig ud i denne vaffel-trend. :P

   Slet
 53. jeg vil helst vinde snack collection :)

  maibrittj_@hotmail.com

  SvarSlet
 54. Også gerne snack collection..er bidt af en gal vaffel 😜

  SvarSlet
 55. Vaffeljernet, da!

  Jeg har en fast tro på, at alt kan vafles!

  lisalodahl@gmail.com

  SvarSlet
 56. A) Snak Collection - kan ikke få det jern jeg har til at lave alle dine fine opskrifter. Enten er rillerne ikke dybe nok eller også er slip let for dårligt.
  Og så er det da vildt lækkert at der er mange muligheder i det.

  SvarSlet
 57. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 58. Åh! Billedet af dine trekantstoast bragte mig straks tilbage til barndom i sommerhus. Min mormors trekantstoast med gavmild brug af smør på ydersiden til at skabe den perfekte, sprøde toast. En lille klat ketchup, hvis toasten skulle være rigtig eksotisk. Alt for meget ost som hang fast i mærkelige afkroge af toastmaskinen og i den tarvelige køkkenrulle. Mmm. Og vafler! Åh, jeg kommer til at tage min nuværende vægt på i lyksagelig kulhydratslykke.

  Som alle andre ønsker jeg mig allermest Snack Collection, da det vist er forudsætningen for at noget will waffle. Men på den anden side, hvis jeg har bogen, må vaffeljernet komme til mig. :)

  SvarSlet
 59. Jeg vil da bare SÅ gerne vinde det vaffeljern; altså A(snack collection. Jeg er først lige på vej ind i vaffel-world og vil elske at forkæle mig selv med vafler a la Klidmoster��

  SvarSlet
 60. Åh, jeg har ønsket mig vaffeljernet, siden det blev lanceret - så det vil jeg vildt gerne vinde!
  Da jeg var barn, var jeg med min far på ferie i København. Og vi var i Tivoli, hvor vi fik belgiske vafler med softice. Det står simpelthen så lysende klart i min erindring, og jeg vil så gerne genskabe de belgiske vafler herhjemme - måske mine børn så også kan få samme afhængighedsforhold til dem, haha.
  God weekend - og påske! :-)
  signeoppegaard@gmail.com

  SvarSlet
 61. Jeg vil gerne vinde Snack Collection, så kan jeg lave alle dine lækre opskrifter, min familie elsker vafler og toast, så kan vi måske selv opfinde nogle nye lækre opskrifter. :)
  piastulle@hotmail.com

  SvarSlet
 62. Bogen! Jeg forsøgte at wafle marcipan og det gik helt galt....

  kreakrumspring@theander.dk

  SvarSlet
 63. Jeg vil vildt gerne vinde et Snack Collection, så jeg kan komme i gang med at vafle :-) tommy.abildgaard@mail.dk

  SvarSlet
 64. Jeg vil gerne vinde et snack collection
  Tak for bloggen :)
  odgaardchristensen (at) gmail.com

  SvarSlet
 65. Jeg vil rigtig gerne vinde B) Will it waffle - skulle gerne have en jern undervejs, og de ting du har vækket til live igen, samt fortæller om fra bogen lyder vildt spændende.
  saga_linda@hotmail.com

  SvarSlet
 66. jeg vil gerne vinde A) Snack Collection.
  Rigtig god weekend :-)

  SvarSlet
 67. Jeg vil meget gerne vinde snack collection, jeg har kikket længe på det, men køre også et løb, der hedder, har du virkelig bru for det? Men hvis jeg nu vandt det, så tæller det jo ikke rigtig :-)
  Jenny.ree(at)gmail.com

  SvarSlet
 68. Jeg vil gerne vinde vaffeljernet da jeg ikke har en. Så A) Snack Collection

  Karinalaursen73 (at) gmail.com

  SvarSlet
 69. Jeg ville elske at vinde vaffeljernet. Jeg har et gammelt vaffeljern, som er stort set umuligt at rengøre, hvorfor det er alt for sjældent, at jeg gider hive det ud af skabet :(

  SvarSlet
 70. Jeg vil blive så ovenud glad for at vinde vaffeljernet da jeg er på vej til at flytte hjemmefra :))) jeg vil allerhelst vinde Snack Collection

  fingers crossed fra en SU ramt ;)

  SvarSlet
 71. Jeg ville super her gerne vinde Snack Collection, da det giver mig muligheden for at give rester nyt liv og undgå madspil :)

  // jonpersson.dk <-- Instagram

  SvarSlet
 72. Jeg deltager meget gerne. Har længe drømt om at prøve alle mulige forskellige variationer af vafler og vil derfor vælge B) Will It waffle :)

  SvarSlet
 73. Jeg vil da vildt gerne vinde vaffeljernet Snack collection. Og hvorfor? Fordi jeg selvfølgelig skal prøve alle dine sjove og spændende opskrifter... Nåhhh ja - og så skal jeg selvfølgelig også selv lave et eksperiment eller to :-)

  Mange hilsner og tak for at du så generøst deler ud af dine opskrifter, - men ikke mindst giver os et indblik i din verden på godt og ondt.

  jannehyttel@gmail.com

  SvarSlet
 74. Hej.
  Bør jeg vinde? JA! Min svigermor brændte mit næsten nye vaffeljern af!
  Jeg var lige begyndt at eksperimentere med andet end "bare" vafler (som jeg var blevet brandgod til). Jeg nåede to prægtige eksperimenter og... Gud bedre det om hun ikke stiller det ovenpå en varm kogeplade?!
  ØV! Der må et nyt til husstanden. Så A) Snack collection.

  Så langt nåede jeg...

  https://tildorte.wordpress.com/2015/08/10/kartoffelvaffel/

  PS: Jeg laver en ekstra lækker sag til min svigermor, så hun rigtig kan få dårlig samvittighed ;-)

  Hilsen Lene

  SvarSlet
 75. Sådan et Snack Collection ville være en dejlig gevinst. Jeg har fødselsdag d. 25. marts, og vaffeldagen skal jo holdes i hævd!

  bekendkuloer(@)gmail(dot)com

  SvarSlet
 76. Bogen - min søn elsker vafler og på en 3 ugers ferie i Guds land, har han ikke spist andet til morgenmad. Så han trænger til at opleve alle de alternative opskrifter 😊

  SvarSlet
 77. Snack Collection .. vores vaffeljern er lidt defekt så det ville være godt med et nyt

  SvarSlet
 78. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 79. Yes, helt klart A - selve jernet. Jeg har cravet toast de sidste mange måneder, og bukker snart under og må skaffe et toastjern. I en kælderbeværtning i Aalborg kan man få en med leverpostej i krydderboller. Den er dælme god. Den klassiske med ost og den snaskede med nutella skal også igennem jernet.
  Kat.thor.chris(a)gmail.com

  SvarSlet
 80. Uha da - jeg er da så meget på A Snack collection. Som det allerførste ville jeg prøve din polentavaffel med vegetar "pålæg" og serverer det for min vegetar-søn.
  sisterbelinda(@)gmail(dot)com

  SvarSlet
 81. Jeg vil rigtig gerne vinde vaffel-jernet fordi jeg og min datter på 11 ønsker os det, så vi kan lave alle mulige sunde og syndige måltider.

  Hilsen Rikke

  rtk@voldumsnet.dk

  SvarSlet
 82. Uhhh, helt klart A Snack collection. Bliver jo nødt til at have jern før noget som helst "will waffle" :-)
  tinakentc@yahoo.dk

  Vh. Tina

  SvarSlet
 83. Åhhh hvor ville jeg godt vinde A (vaffeljernet), hvilket jeg har ønsket mig i et par år, men bare ikke har kunne tage mig sammen og købe..
  Hav en dejlig dag.

  SvarSlet
 84. Jeg vil gerne vinde Snack Collection vaffeljernet - fordi 1: det vaffeljern jeg har fra OBH er elendigt 2: jeg plejer at være en tur i Belgien med mit arbejde hvert år i april (med højt vaffelindtag til følge), men i år lommer jeg ikke afsted da jeg går hjemme på barsel med min lille datter. Så må vi jo selv lave vaflerne 😋

  SvarSlet
  Svar
  1. Hov og min e-mail er dittekvist(a)gmail.com

   Slet
 85. Jeg ville gerne vinde snack collection sålegænger kan lave alle dine spændende kreationer. God påske! Min mail er: h_ danoe@ hotmail.com

  SvarSlet
 86. Ohh yeah!! Deltager gerne.

  Jeg har længe savlet over dine skønne billeder og ideer om vafler. Desværre ejer jeg ikke et vaffeljern, så selvfølgelig er det det, jeg går efter :-D

  Iøvrigt... brunch er nu ikke helt det samme uden vafler... og jeg vil så frygteligt gerne brilliere i køkkenet, når jeg inviterer på brunch :-D

  piahaun@gmail.com

  SvarSlet
 87. Jeg vil gerne vinde snack collection jernet! :) Både så jeg kan vafle alt muligt spændende - men også så jeg kan lave mig en helt klassisk toast! Sidstnævnte har jeg haft lyst til et par uger (måneder?) nu, men jeg har ikke en toaster - og det er altså ikke det samme i ovnen! ;)

  SvarSlet
 88. Åh hvor ville det være fedt, ville helt klart prøve en masse af dine opskrifter af og så ellers på jagt på nettet efter nye ideer..
  Held og lykke til alle der deltager.

  SvarSlet
 89. Åhh Yes..... Snack collection er så retro :-) og den næste ganget til mit køkken. Køber altid wafler når jeg er på udlandsrejser men får dem ALDRIG lavet selv...... Og bogen skal jeg eje også.....velbekomme Thomas.olesen(a)Gmail.com

  SvarSlet
 90. B) Will et waffle? Vil jeg rigtig gerne have (-:
  Sussemus73@gmail.com

  SvarSlet
 91. Jeg drømmer om et ordentligt vaffeljern, så jeg vil gerne lægge billet ind på A) Snack Collection, fordi: Jeg kigger lidt for tit på ting i mit køleskab, og må erkende at det ikke kan vafles, fordi jeg ikke har et vaffeljern. Snøft. (Den anden dag var det en økologisk suppekylling, der var blevet kogt lidt for meget og ikke rigtig havde noget struktur tilbage. Det ville da have været perfekt at smide de plukkede rester i vaffeljernet.)
  ayo.n.andersen snabela gmail.com

  SvarSlet
 92. Jeg vil gerne vinde "Snack Collection". Jeg har hverken toast- eller vaffeljern, og har længe godt kunnet tænke mig begge dele :-) Jeg har ikke den store erfaring med at bruge sådan et (altså ud over den klassiske skinke-ost-toast), men det er vel ikke for sent at komme igang? ;-)
  Stinefisker90@gmail.com

  SvarSlet
 93. Jeg vil rigtig gerne vinde vaffeljernet da jeg ikke ejer et jern, og det kunne være så fedt at eksperimentere med vafler og lave så meget mere end blot den søde dessertvaffel.

  SvarSlet
 94. Jeg vil gerne vinde Will It Waffle, så jeg kan få endnu mere glæde af mit vaffeljern :)

  Rina90(a)gmail.com

  SvarSlet
 95. Jeg vil vildt gerne vinde "Will it waffle" da jeg hær et vaffeljern som jeg bruger alt for lidt - det skal frem skal det, og bruges. Jeg vil også være pløk :-)
  Mvh karatekid@mail.dk

  SvarSlet
 96. Jeg ELSKER vafler!!! Men vores gamle vaffeljern derhjemme er gået i stykker���� Jeg vil derfor helt vildt gerne vinde et nyt og super lækkert vaffeljern! Så keg snart kan lave noget lidt sjovere end pandekager igen��

  SvarSlet
 97. Jeg vil gerne vinde et vaffeljern?Har efterhånden fået samlet en del vaffel opskrifter både fra din side og fra forskellige bøger....men jeg har ikke et vaffeljern så ingen opskrifter er blevet afprøvet endnu....Jeg krydser fingre
  inme@silkeborgbib.dk

  SvarSlet
 98. Jeg vil gerne vinde et vaffeljern?Har efterhånden fået samlet en del vaffel opskrifter både fra din side og fra forskellige bøger....men jeg har ikke et vaffeljern så ingen opskrifter er blevet afprøvet endnu....Jeg krydser fingre
  inme@silkeborgbib.dk

  SvarSlet
 99. Jeg vil virkelig gerne vinde vaffeljernet. Så skal der fyres op!

  SvarSlet
 100. Jeg vil virkelig blive en lykkelig ejer af vaffeljernet! Jeg har med stor interesse fulgt med her på bloggen når du har postet spændende vaffel-opskrifter. Og netop af denne grund har jeg længe haft et godt øje til lige præcis dette ret så seje og alsidige vaffeljern! Dog er det indtil videre kun blevet ved tanken, da jeg ikke helt har budget til at investere (i ENDNU FLERE) køkkendimser på nuværende tidspunkt. Men åh, hvor ville det være skønt at kunne servere alverdens vafler; de søde, de salte, de rillede, de flade etc.

  Krydser fingre for at heldet er med mig! :)

  De bedste hilsener
  camillakirstine@hotmail.com

  SvarSlet
 101. Jeg vil gerne vinde "Snack collection", så jeg kan få lavet nogle lækre vafler :)

  amandaebh@hotmail.com

  SvarSlet
 102. Jeg vil gerne vinde 'Snack collection' da jeg skal lave opskrifter til mennesker med hjernerystelse. Og hvem elsker ikke vafler (nu med hjernemads-ingredienser).

  SvarSlet
 103. Jeg vil gerne vinde vaffeljernet, snack collection, og planerer at købe flere plader. Har virkelig ønsket mig det længe, om den bogen også ser meget spændende ud, så kan den jo ikke spises =)
  y.grupps@gmail.com

  SvarSlet
 104. Jeg vil gerne vinde snack collection vaffeljernet�� fik et meget fint vaffeljern af min søde familie for 3 år siden, men efter ganske få ganges brug begyndte der at komme huller i belægningen, og så var jeg ikke meget for at bruge det. Desværre kom jeg ikke ind til butikken med det, før garantien var udløbet, derfor står det her endnu og kan ikke bruges. Og jeg kan ikke få mig til at købe et nyt, selvom vi virkelig mangler...

  Mange hilsner Gro

  Gro.melchiorsen@gmail.com

  SvarSlet
 105. ville gerne vinde snack collektion:)
  coubak@yahoo.dk

  SvarSlet
 106. Helt klart en snack collection, da jeg ikke har kunne opdrive det nogle steder, og SÅ gerne vil have både et vaffeljern og en pladsbesparende maskine, der sørger for at jeg ikke behøver tusind andre, men kan skifte plader til den. <3

  eeyorenyk(snabel-a)live.dk

  SvarSlet
 107. Jeg vil elske at vinde Tefal Snack Collection, da jeg desværre hverken ejer en toastmaskine eller et vaffeljern. Det lyder spændende, at man kan købe så mange forskellige plader til den, så det ville virkelig kunne sætte skub i min nylige interesse for mad :-)

  Lolesendk@gmail.com

  SvarSlet
 108. Jeg ville gerne vinde vaffeljernet , så kunne jeg forsøge mig med alle dine lækre forslag ��

  SvarSlet
 109. Jeg vil gerne vinde vaffeljernet, det er så smart med de udskiftelige plader, og at man kan få så mange forskellige plader!!
  Så ville jeg være helt klar til at prøve alle dine vaffelopskrifter:)
  En favorit her (lavet i toastjern) er en helt klassisk parisertoast, 'bare' svøbt i bacon:b

  louise-carslund@hotmail.dk

  SvarSlet
 110. Jeg vil gerne vinde A) Tefal Snack Collection. Der er SÅ mange lækre vaffel-opskrifter, jeg gerne vil afprøve. Men uden vaffeljern er det bare mindre skægt. Så jeg krydser fingre!

  SvarSlet
 111. Åh, hvor lækkert!
  Jeg vil så gerne vinde "Tefal Snack Collection" og lave en masse lækre ting. :-)
  arenkild@hotmail.com

  SvarSlet
 112. Åhr manner hvor ER det en fed giveaway -
  Faktisk så lige præcis det på min top tre ønskeliste af køkkengadgets!

  Jeg ville elske at vinde A) Snack Collection, har allerede et hav af idéer til ting der kan vafles. Mums.

  SvarSlet
 113. Helt sikkert Snack Collection! Bogen behøver jeg ikke - jeg har jo din blog!

  SvarSlet
 114. Jeg vil elske at vinde bogen  "Will It waffle?".
  Jeg har en stor svaghed for kogebøger. Har så mange kogebøge! Elsker at kigge på spændende opskrifter :-)

  SvarSlet
 115. Kære Klidmoster :)
  Jeg vil gerne lægge et lod på Tefalen, så jeg kan få lov til at lege med på den del af dine opskrifter! Jeg mener, der er jo langt over 20 opskrifter jeg er helt afskåret fra at afprøve, fordi den ikke er del af maskinparken :(
  God vaffeldag!

  k_meiner@hotmail.com

  SvarSlet
 116. Ej hvor fedt! Jeg ville så gerne vinde B: Will it waffle.. :-)
  linefugl09@gmail.com

  SvarSlet
 117. A) Snack Collection, da vores toaster lige er afgået ved døden, og at man så også kan lave lækre vafler er bare et kæææmpe plus! :)

  SvarSlet
 118. Snack Collection mine børn er tosset med vafler.

  SvarSlet
 119. Snack Collection jernet uden tvivl, selvom kogebogen også lyder god. Jeg har nemlig drømt om sådan et fint vaffeljern, siden Tefal udkom med den opgraderede variant. Min kæreste mener derimod ikke, at vi "har brug for det". Men det er jo bare fordi, at han han ikke kan se alle de mange anvendelsesmuligheder, sådan en fin sag har ;) Jeg er sikker på, at han ombestemmer sig, når jeg har "vaflet løs", såfremt jeg vinder!

  SvarSlet
 120. Jeg ønsker mig A) Snack Collection, da det jo giver mulighed for at lave en masse forskelligt. Og herhjemme er vi ret vilde med både toast og vafler når det skal være lidt nemt og der skal hygges :-)

  succes@mail-mig.dk

  SvarSlet
 121. Jeg vil gerne vinde snackcollektion!

  SvarSlet
 122. Uden tvivl A) Snack Collection 👍🏻😵 min mail er amel0505@gmail.com

  SvarSlet
 123. Snack collection helt klart - jeg elsker vafler :-)
  marlene@aakjaer.dk

  SvarSlet
 124. A snack collection ville være så fantastisk. Email pia-carsten@hotmail.com

  SvarSlet
 125. Helt klart "A snack collection"
  Har fulgt din blog længe og savlet over dine mange lækre bud på vafler men ejer endnu ikke et jern.

  Rikke.nordmann@gmail.com

  SvarSlet
 126. Det kunne være super lækkert at vinde A Snack Collection :)

  SvarSlet
 127. Jeg ville vælge snack collection :)

  SvarSlet
 128. Jeg vil gerne vinde Will it waffle, da jeg lige har fået en snack collection i fødselsdagsgave☺️
  Dengoeste84@hotmail.com

  SvarSlet
 129. Jeg vil gerne vinde en snack collection, så jeg kan lave lækre vafler til min kæreste og jeg <3

  SvarSlet
 130. jeg vil gerne vinde jernet - A) Snack Collection
  Og det skal da bruges til at lave de lækreste vafler til mig og ungerne. Gerne blomkålsvafler, men jeg er også inspireret til at lave pizzavafler, uhm!

  SvarSlet
 131. Helt klart A) Snack Collection! Vi har nemlig slet ikke et vaffeljern, så det må være det gode sted at starte :D

  hersom@mil.dk

  SvarSlet
 132. Jeg er opvokset i et mangelfuldt barndomshjem uden et vaffeljern, og det må da være på tide at jeg fik sådan et ;- ) Så jeg er med på A) Snack Collection, som vil bringe glæde hos og store og små herhjemme.
  mvh Matilde

  SvarSlet
 133. B)! Blot fordi jeg allerede ejer en Snack Collection (ønskede mig den i julegave efter inspiration fra dine eksperimenter herinde). Kunne godt tænke mig at bruge den endnu mere end jeg allerede gør, er sikker på jeg kunne få fra Will It Waffle-bogen!

  KH Charlotte (c_bech@msn.com)

  SvarSlet
 134. Snack collection! Første skridt må være at eje et vaffeljern og DEREFTER lure på alle de gode opskrifter :)

  KH

  Stine

  (stine.sparrewath@gmail.com)

  SvarSlet
 135. Snack Collection :) Så må jeg prøve mig frem, indtil jeg får fingrene i opskriftsbogen...
  Venlig hilsen mamalotten@gmail.com

  SvarSlet
 136. Jeg vil gerne vinde vaffeljernet, fordi jeg pt. ikke ejer et - og hvad er et liv uden vafler? :D

  theatukjaer[at]hotmail.dk

  SvarSlet
 137. OH la laaaa! Vaffeljernet ville bringe glæde i vores lille hjem; vi har en OLDgammel toaster fra 90'erne, som også har vaffeljernsplader med, dem har jeg faktisk aldrig brugt. Det er ikke verdens bedste toaster, men den KAN da lave en toast på en windy day. Jeg ville altså også blive glad for bogen, men mon ikke vi virkelig ville begynde at få spist vafler, hvis vi havde et rendyrket vaffeljern som Snack Collection her på matriklen? Jeg tror det ;) God påske!

  kh Mai / maiodgaard(a)gmail.com

  SvarSlet
 138. Jeg vil gerne vinde vaffeljernet så jeg kan lave belgiske vafler til min fantastiske mand. ❤
  Tak for lækker blogging!

  SvarSlet
 139. Jeg vil gerne vinde vaffeljernet så jeg kan lave belgiske vafler til min fantastiske mand. ❤
  Tak for lækker blogging!

  SvarSlet
 140. Har netop lige proklameret herhjemme, at sådan et vaffeljern vil jeg gerne have, så din give-away kommer som kaldet :) inafensmark @ gmail.com.

  SvarSlet
 141. Tænk sig at vinde - det gad jeg godt
  Tak for god blog og daglige mails med skøn inspiration
  God påske

  SvarSlet
 142. Inspireret af dine arme ridder på "dag gamle" boller er jeg død og pine nød til at være med i vaffeljerns give away'en. Jeg smider generelt lidt for meget mad væk og alt for ofte boller/brød som er blevet for tørt og træls. Så pyt med at mit køkken er småt, en mere køkkenmaskine er velkommen ;)

  SvarSlet
 143. Jeg vil gerne vinde A) Snack Collection :) Genialt koncept med en alt i en maskine, så man ikke skal have så mange maskiner hjemme, men kan få masser af variation :)
  Mvh Monica Figgé Jensen
  volcanokitten@outlook.com

  SvarSlet
 144. Jeg vil gerne vinde A) Snack Collection, så jeg kan prøve nogen af dine spændende opskrifter.
  l.damkjaer@energimail.dk

  SvarSlet
 145. Jeg vil gerne vinde Snack Collection, så jeg kan prøve nogle af alle dine dejlige opskrifter til vaffeljern. Jeg er helt sikker på, at jeg vil forelske mig helt og aldeles i det og simpelthen være nødt til at købe flere plader :-D
  Min email er lt@acp.dk ;-)

  SvarSlet
 146. A) Snack Collection, jeg har faktisk ønsket mig det så længe. Det er så smart!

  Louise.reenberg@live.dk

  SvarSlet
 147. Snack Collection tak�� også se,vom jeg formentlig bliver fattig i tilbehør og tyk om livet☺️
  Alea.saltlageret@gmail.com

  SvarSlet
 148. Ønsker mig snack collection :) god påske
  Marialundpedersen@gmail.com

  SvarSlet
 149. Åh jeg har set mig varm på snack collection! Så jeg ville blive lykkelig hvis jeg vandt A.
  God påske fra septemberliv@gmail.com

  SvarSlet
 150. åh helt klart snack collection.. som fattig studerende og stor tilhænger af stopmadspild er sådan et vel næsten uundværligt?

  Simone.boegelund@live.dk

  SvarSlet
 151. Jeg drømmer om A, og her er historien bag ønsket:

  For nogle år tilbage havde min daværende svigermor besluttet sig for, at jeg til fødselsdag og jul i flere år skulle have de samme kaffekopper som hun havde. Ikke et ondt ord om kopperne - de var fine - men efter at have fået den samme gave nogle år i træk var jeg klar til at få noget nyt. Juleaften oprinder, og jeg har fået en gave med hjem til at lægge under træet. Jeg havde bemærket, at den havde en lidt anden form end de famøse krus, så jeg var begyndt at håbe på noget nyt. Da det endelig bliver min tur til at åbne gaven dukker der et vaffeljern op bag papiret. Jeg blev henrykt og skrev fluks en besked med tak til svigermor med tak for vaffeljernet. Hun skriver promte tilbage "jamen, har du ikke åbnet æsken?". Som et stort spørgsmålstegn hiver jeg æsken frem og får den åbnet, og lur mig om så hun ikke havde gemt krusene i den tomme kasse, så jeg ikke skulle kunne gætte hvad jeg fik det år. Aldrig før har jeg oplevet så stor en skuffelse og jeg er efterfølgende blevet mobbet meget for min skuffelse.
  Derfor ønsker jeg mig et vaffeljern; fordi universet (eller i hvert fald min tidligere svigermor) skylder mig et vaffeljern ovenpå den skuffelse ;)

  /Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh nej, fejl og gentagelser over det hele. Jeg skulle vist have læst korrektur ;)

   Slet
 152. Jeg vil meget gerne vinde begge dele, så du må gerne overraske mig :-)
  fam.nyegaard@gmail.com

  SvarSlet
 153. Jeg vil gerne vinde vaffeljernet, så jeg kan prøve nogle af alle de ting du laver i det.

  SvarSlet
 154. Den står højt på min ønskeseddel :-)

  Mvh.

  Jeanet

  Mail: jeanet_kristensen@sol.dk

  SvarSlet
 155. Det var fantastisk nyttig viden når man som jeg har en pizza-kværnede ung mand i huset... Ikke mere madspild😘

  SvarSlet
 156. Det var fantastisk nyttig viden når man som jeg har en pizza-kværnede ung mand i huset... Ikke mere madspild😘

  SvarSlet
 157. Helt klart: A) Snack Collection, da der vafles for lidt hjemme i hytten!

  geddar8 (a) hotmail.com

  SvarSlet
 158. Jeg var slet ikke klar over, at jeg ønskede mig et vaffeljern, men jeg vidste jo heller ikke hvor mange lækkerier, man kan trylle frem med sådan et. Det har du fået lavet om på :-)

  SvarSlet
 159. Jeg ønsker mig et vaffeljern, for mit gamle er kaput. God påske!

  tutmarie(a)gmail.com

  SvarSlet
 160. Jeg vil gerne vinde vaffeljernet: A) Snack Collection. Jeg har lånt min morfars vaffeljern - Måske han snart gerne vil have det igen :)

  SvarSlet
 161. Nu hvor jeg har fulgt med i alle de opslag omkring dit vaffeljern og dine lækre vafler, og jeg har gentagende gange måtte forhindre mit mundslav i at nå tastaturet, så må jeg indrømme at Snack Collection står allerede øverst på ønskelisten. Derfor vil jeg helt klart vælge A - Snack Collection. Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, så ville dine opskrifter som halv ørn i rede, Sparerib sandwich og krydrede græskar vafler med ahornsirup helt klart blive afprøvet meget meget snart! Yam yam :-)
  Hilsen Ida - også en ginentusiast!

  idasejersen@gmail.com

  SvarSlet
 162. Jeg ønsker mig Snack Collection, og så skal der vafles!
  Anneshjemmehygge(a)gmail.com

  SvarSlet
 163. Helt klart A) Snack Collection. Det er den ultimative toastmaskine og alt skal i den.

  nguyet@ofir.dk

  SvarSlet
 164. Jeg vil gerne vinde A: Snack Collection. Så skal der " Wafles "
  betty3dk(a)gmail.com

  SvarSlet
 165. Jeg kunne rigtighed tænke mig at vinde snack collection og få prøve alle dine gode idéer og også selv udvikle hen af vejen. God påske
  bangfriis(@)gmail.com

  SvarSlet
 166. Jeg kunne rigtighed tænke mig at vinde snack collection og få prøve alle dine gode idéer og også selv udvikle hen af vejen. God påske
  bangfriis(@)gmail.com

  SvarSlet
 167. Jeg vil vildt gerne vinde vaffeljernet, er i gang med at prøve og smide de sidste par trælse kilo og ville være fantastisk at lave dine sunde vaffel "toast" med bønner og kikærter

  SvarSlet
 168. Is på pandekage er laissez faire, men en vaffel er langt mere "heeeey, bliv og hyg".
  Jeg holder meget af vafler ! ikke blot fordi det er et lækkert ord at sige - MEN fordi vafler holder på de gode sager, man hælder i dem. Vafler er firkantede, hvilket er godt til min OCD, i modsætning til den rebelske og ujævne pandekage.

  I mit barndomshjem var der intet vaffeljern, der var dog et toastjern. En dag under Stor Vaffelsult forsøgte jeg at lave vafler i et toastjern. Jeg vil ikke gå i detaljer med, hvilke konsekvenser det efterfølgende har haft for mit liv.
  For min søde tand og mit videre liv, ville det var for alles bedste at et vaffeljern tilfalder mig.

  Du får ikke min mail, men mit twitter navn: @Jakobnorsk

  SvarSlet
 169. Jeg kunne virkeligt godt tænke mig at vinde snack collection vaffeljernet - af primært to årsager:
  1: det er jo sygt frustrerende at følge alle de lækre vaflede idéer på twitter uden at kunne gøre det selv
  2: det er jo en skide smart og sjov måde at undgå madspild, som er en af mine målsætninger med mit projekt 'køkkenudfordring', som jeg kører pt.

  Mailen er gryskaarup@gmail.com

  Tak for alle dine gode og til tider skæve mad-indfald!

  SvarSlet
 170. Det ville være så fedt at vinde Snack Collection.
  Tak for mange gode opskrifter.
  jhbmille@gmail.com

  SvarSlet
 171. Alt for ofte har jeg lidt under fesne fritter! Alt for mange gange har en slatten svelle fundet vej ind i mit hjem, i selskab med en halv ørn, en bolle med ko og ost, eller en skamstegt rødspættefilet. Alt for tit har klæge kartoffelpinde besudlet min skinkekutternydelse. Men aldrig mere! Ikke igen! Snack Collection vaffeljernet må og skal blive mit, så den slatne svøbe kan høre op!

  /thomas
  t.wittenburg.dk@gmail.com

  SvarSlet
 172. A) snack collection, så jeg kan vafle en masse ting!

  SvarSlet
 173. "Stop madspild" er mit mellemnavn. Med et vaffeljern kan jeg tage det endnu længere.
  Mvh Charlotte
  charhald@gmail.com

  SvarSlet
 174. Ih, jeg kunne godt tænke mig at vinde et snackcollection vaffeljern! Det står nemlig på min ønskeseddel allerede...

  Min mail er christina.weidich@gmail.com

  Vh
  Christina

  SvarSlet
 175. Uh helt klart Snack Collection; ungerne plager efter vafler (som deres norske naboer får heeeeele tiden, ifølge dem) og jeg vil så gerne prøve at lave Sundwich´er.
  God påske,

  Mvh Lene (leneogbo(snabelaaaa)mail.dk)

  SvarSlet
 176. Helt sikkert A) snack collection fordi jeg elsker vafler - både de søde og de alternative
  Kathrine.graversen@gmail.com

  SvarSlet
 177. Jeg vil helt klart vinde Snack Collection. Efter at have set dine mange inspirererende opskrifter har jeg lyst til selv at prøve kræfter med at vaffle - og det kræver alt andet lige et vaffeljern.

  stinneoej@gmail.com

  SvarSlet
 178. Jeg vil helt klart vinde Snack Collection. Efter at have set dine mange inspirererende opskrifter har jeg lyst til selv at prøve kræfter med at vaffle - og det kræver alt andet lige et vaffeljern.

  stinneoej@gmail.com

  SvarSlet
 179. Det ville være SÅ lækkert at eje et vaffeljern, så man kan begynde at lege!

  koldfoer12 (a) hotmail.com

  SvarSlet
 180. Jeg vil elske at vinde vaffeljernet så jeg kan byde på en vaffel/toast bar til natmad til den næste fest jeg skal holde - det vil jo være det vildeste hit til både børnefødselsdage, bryllupper, dimissionsfester og mange andre festligheder.
  mariso26@gmail.com

  SvarSlet
 181. Jeg vil gerne vinde Snack Collection. Herhjemme har jeg en mand, der er vild med vafler, og det ville være så dejligt at overraske ham med sådan et jern (tøhø ;).

  God påske til dig og tak for en god blog.

  Hilsen Mie K (miekrumme(a)hotmail.com)

  SvarSlet
 182. Uhhhh med alle de lækre tips du poster må jeg altså eje en snack collection ;)

  SvarSlet
 183. Jeg vil rigtig gerne vinde A) Snack Collection
  Jeg er nok ikke lige så tosset vaffelbager som dig men jeg eeeeelsker vafler og mit gamle vaffeljern er ved at være tid til at blive udskiftet så det her er jo en perfekt mulighed ;)

  God påske

  gruzlie(a)hotmail(dot)com

  SvarSlet
 184. Uhhh, vil så vildt gerne vinde A) Snack Collection vaffeljernet og afprøve alle dine super lækre opskrifter, den maskine er jo helt genial...
  Kh Lene (soegaard@firma.tele.dk)

  SvarSlet
 185. Jeg vil elske A) Snack Collection fordi jeg ikke ejer et vaffeljern hvilket er til børnenes store fortrydelse ;)

  God påske :)
  camilla_hovej@hotmail.com

  SvarSlet
 186. Jeg vil SÅ gerne vinde det fantastiske vaffeljern. Gav min datter et sidste jul, efter at ha set nogle af dine mange ideer og muligheder, hun bruger det rigtig meget, det vil jeg også , hvis jeg kommer til at eje et. Det er jo uundværligt. 🍀
  Gerda Otte
  888gerda@gmail.com

  SvarSlet
 187. Jeg gad godt vinde vaffeljernet. Har lige brændt mit eget af på den seneste portion falafelvafler

  SvarSlet
 188. Vil gerne vinde vaffeljernet, så jeg kan lave hurtig og nem bacon til manden min. Spiser nemlig ikke selv kød, så han får meget sjældent bacon herhjemme.

  SvarSlet
 189. Jeg vil gerne vinde vaffeljernet, fordi min kæreste så inderligt ønsker sig et så han kan lave vafler til os om morgen!
  g-starbabe@hotmail.com

  SvarSlet
 190. Hej
  Jeg skulle lige opdateres i blogverden efter påsken. Og her ser jeg denne konkurrence om at vinde et vaffeljern og så er jeg for sent ude..

  Jeg ønsker mig vaffeljernet Snack Collection. Jeg har kigget på det flere gange men har ikke helt kunne bestemme mig for om det var det vaffeljern jeg ville ønskes mig.
  Den ene dag er det Snack Collection og næste dag ska jeg ikke...

  Hvis jeg når at komme med, ønsker jeg mig A) Snack Collection

  Kh
  Hanne

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...