fredag den 26. juni 2015

Dejlige drinksglas - og det man kommer i dem...

Det er ikke nogen hemmelighed at jeg er storforbruger af glas. Og siden jeg opdagede G&T (gin & tonic, for de uindviede) - og div andre drinks, er min glassamling kun blevet større. Det er derfor dejligt at man kan handle hos Bent Brandt som privatperson - for se lige her hvor mange fede drinksglas der er samlet her i deres webshop ◄◄ klik på linket.

Foto: Bent Brandt
Jeg er vild med drinksglas i alle højder og former, men har en stor svaghed for disse Libbey Hobstar. De koster ikke ret meget - hvilket er en fordel for mig. Dels er det ikke så stor en udskrivelse i anskaffelse (ca 220 kr for 12 stk) og dels er ærgrelsen ikke så stor når der går et til. Og de går til her, for jeg taber desværre tit mine glas. De her kan sagtens holde til en tur på køkkengulvet, det er straks værre med det rå betongulv på altanen.

Det er et godt tykt glas til G&T - og det holder godt på kulden. 

Jeg er også begyndt at eksperimentere med lidt andre drinks med gin. En alm Negroni er lidt for stærk og bitter for mig, da den er lavet på Campari. Det har fået mig til at kreere en version på Aperol - som er en smule sødere og knap så bitter.

4 cl Aperol
4 cl sød vermouth - her Cocchi.
4 cl gin

Mix og server over is med et twist appelsinskal.

Værsgo: Aperol Negroni. En liflig voksendrink med et godt punch. 

Her er det blevet til en klassisk G&T med masser af is og lime. Det er noget af det bedste jeg ved.

Et af glassene står i mit barskab med små 'sip and stirrs' som er helt små tynde sugerør - hjembragt fra New York. De er perfekte til drinks som man vil drikke langsomt. Ja, tro det hvem som kan - det er muligt at drikke en drink langsomt.

Glassene er også glimrende til andre formål. Jeg har brugt dem til alt fra rejecocktails til frugtsalat - og serveret både snacks og slik i dem. Her er det saltwater taffy med funky smag af bla ahornsirup og bacon fra Dylan's Candy Bar.

Jeg har også investeret i andre glas. Det er blevet til disse Arcoroc Prysm - som jeg også er glade for til G&T. Her er den serveret med et flot klippet blad af citronskal. 

Og endelig har jeg igen måtte ha' en sending Libbey Hurricane. Dem bruger jeg til smoothies, milkshakes, frozen drinks og festlige drikke. Her er det en Gin & Cherry Tonic som jeg opfandt sidste år. Det er retro så det basker.

Foto: Bent Brandt
Som sagt er der masser af spændende drinksglas at få. Jeg har kik på de her også - til lidt mere raffinerede drinks og cocktails. Der skal vist bare lige skaffes lidt skabsplads først. 

Men det næste der står på min liste er en kasse af de her Spiegelau Nobless som kommer i en kasse med 16 stk. De er lidt dyrere end Hobstar, men SÅ flotte. Jeg skal dog ikke bruge mere end 4-6 stk, så hvis du vil ha' anpart i en kasse så sig endelig til.

Disclaimer: indlægget er blevet til i samarbejde med Bent Brandt. Ord, holdninger og opskrifter er dog mine egne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...