søndag den 14. juni 2015

NorthSide 2015 #2 - Godt og blandet...

Lørdag mødte jeg op på NorthSide ved middagstid. Med en jakke, der blev afleveret i garderoben og et regnslag i tasken - hvilket begge dele viste sig at være en god beslutning. For hvad fredagen havde budt os af sol, matchede lørdagen i regn. Det var dog stadig tørt da jeg ankom. Og hvad skulle man så spise som dagens første måltid? Jamen, det kunne da kun blive østers:

Foto: Anders Tvede
Jeg kunne ikke modstå. Men holdt mig i skindet og bestilte kun 5 - uden skaller, tak.

Jeg prøvede de 2 slags vinaigrette med passion og citron - som var tilforladelige, men manglede syre efter min mening. I stedet for franske bobler, blev det til gyldne danske fra Specialølbaren. 

Aj, men se lige - det er altså virkelig østers der vil frem i verden. Jeg skrev om dem her i det forrige indlæg. Og de var endnu bedre i går - helt uden knasende skaller. Jubii...

Foto: Anders Tvede
Jeg mødte derefter med min fotograf Anders og Iben Kagedåse. Vi gik rundt på pladsen og fik taget billeder af ALLE madboderne, så jeg har materiale til alle mine indlæg. Det er pragtfuldt at ha' en fotograf med så jeg kan spare de arme arme. Vi daldrede ned på P6 Beat scenen for at høre Scarlet Pleasure - og for at få lidt i maven. Det var da Chili Fritter (35 kr) vi skulle ha'!

Foto: Anders Tvede
3 x Tuborg RÅ og 3 x Chili Fritter. Totalt i orden og knasende sprøde, velkrydrede øko-fritter - med en fed og lækker chilimayo til. Og Scarlet Pleasure leverede en sand fest. En moderne 'boyband' med gang i. Det var kun til at blive glad i låget af - også selv om vi på det tidspunkt måtte finde regntøjet frem.

Vore veje skiltes for en stund. Anders skulle hænge ud med en ven og Iben og jeg gik i Outside hvor den økologiske bar lå. Lad dig ikke narre af billedet - vi var der ikke for at få en læskedrik. Vi havde en mission: G&T. Både tonicen og gin'en var leveret af Ørbæk

Sådan en G&T til 45 kr indeholder kun 2 cl gin - så gør dig selv en tjeneste og smid 20 kr oveni for 2 cl ekstra.

Og så var der amagerhylde og øko G&T's. FANTASTISK!

Foto: Anders Tvede
Da det blev tid til aftensmad opsøgte vi boden med Nordisk Taco, drevet af Pica Pica.

Foto: Anders Tvede
Der kunne man for 60 kr få sådan en omgang her. *Pssst*, må jeg få ekstra koriander?

Og ja, det måtte jeg. Hold nu op - det overgik alle forventninger. Perfekt krydret mør kylling og smagfuld topping. Portionstørrelsen overraskede også positivt. Virkelig et velsmagende og lækkert måltid.

Anders lod sig lokke på CANblau. De var den 'store' restaurant på pladsen i år. Det var MASH sidste år.

Valget stod mellem denne Tapas Platte til 225 kr.....

Eller a'la carte menu. De valgte det sidste.

Foto: Anders Tvede
Anders fik grillet oksemørbrad med sprøde fritter, mix salat med mormordressing og luftig bearnaise til 250 kr. Han syntes det så lidt kedeligt ud og at fritterne var triste - men resten var bestemt spiseligt.

Foto: Anders Tvede
En af hans medspisere fik grillet øko laks med sprøde fritter, stuvet spinat og supreme sauce - ligeledes 250 kr. Også her skulle smagen være tilforladelig, men anretning trist. Og helt ærligt: det er en rigtig uheldig udseende sauce til den rosa laks. Til den pris skal maden sidde lige i skabet - også på en festival. 

Foto: Anders Tvede
Men de fik lidt over 1 time i tørvejr i teltet - og det er jo også værd at tage med i ligningen. 

Selv var jeg på det tidspunkt gennemblødt på trods af regnslaget og hev i helbredsnødbremsen. Jeg ville gerne ha' hørt Gus Gus, Placebo og Underworld.....men var nødt til at lade fornuften sejre.

Så den druknede fornuftige festivalmus var hjemme under dynen kl 23. 

I dag får den fuld pedal og jeg bliver til pladsen lukker - uanset vejret. Det er nemlig Rangleklods der lukker og slukker. 

Jeg cykler om lidt, for Anders og jeg har meldt os til frokost i Outside hos Oles Gård. Tidspunket er dog ændret til 12-14.

Det er bare lige sådan den sidste dag skal sparkes i gang. Og efter frokost står den på den hemmelige Njord ginbar. Hep hey, vi ses derude...Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...