fredag den 2. januar 2015

Godt Nytår...

Så kom det endelig, det nye år. Jeg håber at du er kommet godt ind i det. Her er det virkelig blevet set frem til en frisk start. Forfra, en gang til....

Der skete alt for mange kaotiske ting i 2014. Det var et år præget af sygdom og alt for meget bøvl. Nu bliver det knitrede nye år pakket ud og taget i brug - og jeg har kun ganske få forsætter:

Bekymre mig mindre og være mere ægte glad. Ikke bruge kostbar tid på uvæsentlige ting og være mere til stede sammen med folk jeg holder af. Ikke tænke så meget på de sving livet vil tage i fremtiden, men være tilfreds med hverdagen og acceptere at det er sådan det må være lige nu. Jeg vil grine mere, drikke mindre, spise flere nødder, se mindre tv, gå flere ture, tale mindre, sove flere middagslure, græde mindre, elske højere, irritere mig mindre, være mere rummelig, gøre (lidt) mere rent og synge meget mere - og meget højere!

 Godt Nytår - og tak fordi du kigger her forbi....

5 kommentarer:

 1. Godt nytår!!! Jeg glæder mig vildt til at høre din skønsang ;-)

  SvarSlet
 2. Jeg synes godt nok, du sætter barren højt 😉 ... men hvis alt andet glipper, så syng, bare SYNG!
  Godt Nytår 😄🎉🍸💥🎊

  SvarSlet
 3. Godt nytår til dig Malou :) Er vildt imponeret over dine forsætter... glæder mig til at se dig få dem alle sammen til at gå i opfyldelse, for du har ret: 2015 bliver et suverænt år!

  Knus fra Kristina.

  SvarSlet
 4. Godt nytår til dig! Og sikke nogle fine, sjove og kreative fortsæt. Jeg plejer at have helt lav praktiske fortsæt som f.eks. at jeg skal gå mere i kjole eller tage til flere (dødsmetal)koncerter - på den måde når man jo i mål med de pokkers fortsæt….

  SvarSlet
 5. Dejligt Malou. Men tale mindre... Så kan vi jo ikke kende dig. Bliv som du er... 😘

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...