fredag den 13. juni 2014

NorthSide 2014 - fokus på økologi...

Så er det i dag at årets Northside festival skydes i gang. En hel weekend i Ådalen, fyldt med musik - og mad, masser af mad. Og ikke nok med det: øko-mad. I år har festivallen forlangt at alle madboderne skal være mindst 30% økologiske - og mange af boderne tilbyder langt over det. Samlet set ender det med at være hele 70%. Selv deres fadøl er øko. Det skal jeg ud og se nærmere på:

Foto: Northside

Sikke et udvalg! Jeg vil udvælge 6 hovedmåltider som jeg selv vil spise - og tale med boderne om deres udvalg for resten. De plejer at være søde til at give en lille smagsprøve hvis de har noget særligt på menuen. Mit fokus er i år primært på økologien og det betyder at der på forhånd er nogle ting der bliver valgt fra.

Det eneste der er helt sikkert er at jeg vil på MASH og spise en økologisk bøf med bearnaisesauce - resten tager jeg som det kommer.

Du kan læse om maden sidste år her:

Maden på NorthSide - del 1
Maden på NorthSide - del 2
Maden på NorthSide - del 3
Maden på NorthSide - del 4
Maden på NorthSide - del 5
Maden på NorthSide - del 6

Ses vi derude?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...