mandag den 2. september 2013

Vil du ha' plads på en kokkeskole på Food Festival?

Så er der sørme ikke længe til - på fredag kl 13 slår årets Food Festival dørene op for et brag af en madfest. Det bliver større, vildere og endnu federe end sidste år...

Også i år bliver der afholdt en masse spændende kokkeskoler. Og det er nu du skal slå til hvis du skal sikre dig en plads. Jeg kan desværre ikke selv deltage da jeg skal være dommer til 'DM i Hotdog' om søndagen - men havde jeg haft tid, var det de her 2 kokkoskoler jeg havde i kikkerten:

Søndag d. 8/9-13, kl. 10.30-12.00 lærer Lisa Lov og Carol Choi fra michelin-restauranten relæ dig at lave nogle af restaurantens signaturdesserter. Du kan købe billet til den søde oplevelse lige HER.


Søndag d. 8. september, kl. 10.30-13.30 kan du komme til at lege 'Red Smørrebrødet' med Adam Aamann - hjemmelavet smørrebrød fra bunden, med alt hvad der dertil hører. Du kan købe billet til den spændende oplevelse lige HER.

Husk at købe billet til selve Food Festivalen også - det er ikke inkluderet i kokkeskolerne. Det kan du gøre HER, hvor du også kan købe billet til alle de andre spændende kokkeskoler.

I morgen udlodder jeg 2 weekendbilletter til hele festivalen blandt dem der har liket Klidmoster på Facebook - så kig forbi og vær med.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...