fredag den 27. september 2013

Portræt af Klidmoster - mad & meninger...

I går fik jeg tilsendt et link til den lille portrætudsendelse på 30 minutter Momento Networks har lavet til Landzone.dk om mig, bloggen og mit engagement i Stop Spild Af Mad. Den video vil jeg gerne dele med jer:


Hvor er det mærkeligt at se og høre sig selv. Og ikke mindst høre hvad jeg får sagt - min fibrohjerne havde nemlig allerede afstødt alt. Og når jeg ser mig i spejlet nu kan jeg godt se at der er røget 12 kg i svinget siden det blev optaget. Det giver blod på tanden til at fortsætte - med det hele! 

10 kommentarer:

 1. Kære Malou, Stort tillykke med vægttabet og alt andet du udretter :-) Jeg eeelsker din humor og din blog og vil bare sige: keep up the good Work :-)

  SvarSlet
 2. Hvor er du altså søøøøød :-)

  SvarSlet
 3. Den er så fin ... og inspirerende.. dejligt når du har så meget på hjertet at det kommer i naturlig sammenhæng..
  Jeg synes bestemt det er spændende og bliver også ved med at vende tilbage til det foredrag du har lagt ud.
  Rigtig god weekend...
  Tina Jensen

  SvarSlet
 4. Inge-Lise Sørensen27. september 2013 kl. 10.27

  Rigtig spændende og lærrerig interviw, mange tak.

  SvarSlet
 5. :) Godt gået på alle fronter!

  SvarSlet
 6. Så dejligt at høre din stemme igen ♥
  Og godt interview :-)

  SvarSlet
 7. Så interwievet i dag, du har da en masse gode tanker omkring mad og madspild..Rigtig sjovt at se...

  SvarSlet
 8. Jeg synes at du var dygtig til at få fyret så mange gode budskaber af som muligt, for Journalisten var faktisk lidt vag i sine spørgsmål ind imellem.
  Men super godt interview og håber at en masse ser det og fanger det med madspild, økologi mm.
  F,eks lægger min datter sine madplaner op på sin blog hver uge, hvor det gælder om at få den til at gå op med rester fra den ene dag til den næste og det gør at selv unge på SU kan leve godt og varieret og måske nogen vil tage idéen til sig, når de læser med.
  Tak for dejlige blogs (følger dig nøje på klidfaster i øjeblikket, for vi har kastet os ud i det hjemme). Knus Tina

  SvarSlet
 9. Dejlig video! Klidmoster, vi elsker dig!

  *krammer*

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...