tirsdag den 17. september 2013

Hjemme fra Søsterboblen igen...

Så er jeg hjemme i Århus igen. Siden jeg har blogget sidst har jeg oplevet SÅ meget at det er svært at rumme. Fantastiske restaurantbesøg, Food Festival, DM i hotdog, været i tv, skrevet mine første autografer (dog lidt vrangvilligt), mødt mange af bloggens søde læsere, været på virksomhedsbesøg, spist, fastet og været i Søsterboble. 

Min søster og jeg havde både spise- og fastedage sammen. På en af spisedagene var vi på Haché og spise de her fremragende burgere. Jeg fik en Haché Special: 170 g Limousine okse bøf med mild Emmenthaler, bløde løg og stegte svampe. Serveres i sesambolle med hjertesalat, tomat, syltet agurk, rødløg og hjemmerørt mayo. Vi fik pommes og løgringe med chipotle-mayo (røget chili) til.

Søster fik en Chilli burger: 170 g Limousine oksebøf med chili-mayo, jalapenos, salsa og chili olie. Serveres i sesambolle med hjertesalat, tomat, syltet agurk, rødløg og hjemmerørt mayo. Dejlig burger og dejlig søster. Men man kan jo ikke rigtig se hende på billedet.....så her er hun :

*Vinke vinke* Søssermøssser. Nøj, jeg får klø for det her når vi ses igen. Men det er det værd, for nu har jeg delt hende med jer. Vi var lige et smut forbi Torvehallerne - jeg havde et gavekort at indløse.

Og der mellem hallerne lå denne lille bod - som bød på små franske lækkerier:

Pommes kogt i ANDEFEDT! Jow jow, den er godt nok. Sprøde og ufatteligt lækre. Og vægten? Jamen, nu er mit totale vægttab oppe på 9,5 kg (38 pakker SMØR) siden 6/8 på 5:2 Diæten.

Søsterboblen er jo med årene blevet udviddet til også at omfatte Mosterboblen:

Alba på 6 år (nu minus 2 tænder) og jeg fik hygget + leget med Monster High dukker.

Og jeg var moster/hoppeborg for Filuca aka Lusen på snart 2 år.

Lusen er en madglad lille pige - se lige forventningens glæde. Familieligheden er slående.

Alba og jeg ligner også hinanden - se bare. 2 tosser i fri dressur. Åh, hvor jeg elsker alle mine piger ❤

Jeg kom hjem til en død hardisk. Så jeg har ikke haft adgang til mine billeder eller noget som helst. Nok meget godt, for jeg er træt og har brug for at hvile ud. I morgen skal jeg nemlig deltage i Store Smagedag sammen med Lotte (som jeg stod i lære med). Hun er køkkenchef i et revisionsfirma her i byen og jeg har fået lov til at være med hos hende i år. Årets tema er Simresmag - du kan se en video om det lige her. Vi har planlagt en ret så laber simret menu - mere om det når det er afviklet i morgen.....hvis jeg altså overlever. Der er jo en grund til at jeg ikke arbejder længere. Lotte står heldigvis for alt det tunge og jeg får lov til at kæle for de små detaljer. Åh, vi var bare sådan et fantastisk team i vores læretid - og det er fedt at mærke at samhørigheden stadig er der, både menneskeligt og kreativt.

Wee, og så er der blevet hele 2000 der følger bloggen på Facebook. Det skal fejres med en give-away. Den håber jeg er klar til at blive skudt i gang på fredag. Følger du bloggen på Facebook?
  

6 kommentarer:

 1. Ser ud til at have været en dejlig ferie - sikke skønne unger! Og så kunne jeg godt sætte tænderne i sådan en chiliburger dér.

  - Anne

  SvarSlet
 2. Velkommen online igen. Dejligt også at få lidt af dig denne gang :-)
  Og ja, selvfølgelig følger jeg dig også på Fjæset ;-)
  <3 Rikke

  SvarSlet
 3. Sikke nogle dejlige billeder, ikke mindst det af dig og ældsteniecen :D Fantastisk!

  SvarSlet
 4. Velkommen hjem - du har været savnet :) I er smukke alle sammen, både de ældre og de yngre damer.

  Og næh, jeg er kun fan herinde, for jeg er ikke på facebook. Men det bliver jeg jo heldigvis ikke mindre fan af :D

  /Kristina.

  SvarSlet
 5. Dejligt at du har hygget dig! Og sikke et flot vægttab!! Det er jo mere ed 1,5 kg om ugen, jeg er imponeret!
  Jeg har selv lige gennemført min fastedag nr. 2 og det gik rigtig godt, meget bedre end forventet, så jeg håber det kommer til at resultere i et lige så flot vægttab som dit!

  SvarSlet
 6. Tillad mig at anbefale Hachés umami-burger til en anden god gang; bøf af lammekød med portobellosvampe, trøffelmayo og parmesan. SÅ godt!

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...