mandag den 8. juli 2013

Produkttest: Zoku Slush & Shake Maker...

I dag har jeg lavet en meget sæsonrelevant produkttest. Kitchen4Kids har sendt mig denne smarte Zoku Slush & Shake Maker og spurgt om jeg ville lege lidt med den. Det er der indtil videre kommet 3 lækre slushies ud af - 2 til børn og 1 kun til voksne.

Du har sikkert set de snurrende tromler med farvestrålende slushi - og hørt børn højlydt plage efter sådan et bæger. Desværre er det en værre sødsuppe fyldt med konserveringsmidler, farvestoffer og aromaer. Og jeg ved der er mange som siger blankt nej til at fylde den slags i deres børn. Men børnene plager jo stadig. Nu har du muligheden for at sige "Nej, du må ikke få sådan en der - men du må selv laver en når vi kommer hjem". 

For på ca 7 minutter kan man nemlig lave sin helt egen slushi - af lige den saft man bedst kan lide.

'Dimsen' består af 3 dele: et kopformet fryseelement som skal fryses først i 8-18 timer, et ydre isoleringsbæger til at stille fryseelementet i og en skrabe/røreske.

Man kan bruge lige den saft, most eller juice man foretrækker. Man kan også lave mælkebaserede drikke - og dem skal der også nok komme ideer til i et senere indlæg. Sørg for at den væske der hældes i frysekoppen er nedkølet. Jeg valgte at lægge ude med en af de skønne økologiske safter fra Naturfrisk - som er uden tilsat sukker.

Frysekoppen fyldes op til kanten - der kan være ca 2 dl. Og så venter man 1-2 minutter.

Og så skal man ha' gang i skeen. Der danner sig en tynd iskappe i frysekoppen og den skraber man ned i bunden og rører ud i væsken - som så bliver til grødis. Og så venter man ca 1 minut og gentager processen. 

Inden længe kommer der mere og mere is i koppen.

Og vupti: så er der slushi.

Hæld den færdige slushi over i et glas og stik et par sugerør i. Det går stærkt her i varmen - så stil glasset i køleskabet først. Mængden er meget passende til 1 stort barn - eller 2 små.

Hvis man vasker frysekoppen af med det samme, og straks sætter den i fryseren, skal den ikke fryse så længe før den er klar igen.

Her har jeg hældt 100% kirsebærsaft fra Selleberg i. 

Det blev til sådan 2 små glas. Sund, saftig og sprængfyldt med sommer i smagen. Og igen: ingen tilsat sukker. 

Zoku Slush & Shake Maker fås både i lilla og blå og koster 159 kr. Det er en rigtig god at investere i en til hvert barn - så kan de enten lave hver deres eller lave forskellige smagsvarianter som de kan dele. 

Men sådan en dims i fryseren er det nemt at tilbyde sine børn et hjemmelavet alternativ til den købte kemikaliecocktail. Og da den ikke indeholder nogle mekaniske dele er den yderst børnevenlig. Og børnene vil elske selv at få lov til at lave deres helt egen slushi.

Og sørme om den ikke også kan bruges til at lave voksendrinks med. Tilsæt blot et skud godt sprut til den færdige slushi - så er der fest. 

Her er selve slushien lavet på kokosvand og ananasjuice - og tilsat rom bagefter. Spiritus nedsætter frysepunktet og det er derfor det ikke skal med fra starten af.

Uhm, og så lige slikke lidt sol på altanen til. Det er jo som at være sydpå.

Jeg har i hvert fald den store ja-hat på når det kommer til Zoku Slush & Shake Maker. Når den er klar til at komme op af fryseren igen skal der en Ginger Beer i. Det tror jeg også bliver en fremragende tørstslukker på en dag som i dag.

God solskinddag til alle der kommer her forbi. *Psssst* og husk nu solcremen, ikke?...


Tilføjet kl 20:40: Har lige lavet denne labre sag på Ginger Beer. Wow. Den er liflig, perlende og helt fantastisk læskende. Så man kan altså sagtens bruge væsker med brus også. Good to know!

5 kommentarer:

 1. Hvor bliver jeg dog i godt humør af at læse din blog :-D B-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih, det er jeg vel nok glad for at høre. Nu har du i hvert fald også gjort mig i godt humør i dag :-D

   Slet
 2. Orv den tror jeg vi skal have fat i. Mine unger er ikke vilde med sodavandsis, men det her tror jeg nok de kunne blive glade for.
  Og hvis ikke så er der jo kun carte blanche til voksendrinks om aftenen...

  SvarSlet
 3. Jeg har læst på en af de der dimser i en butik, (dog ikke den der men én af de andre typer man kan få) at der SKAL være sukker i den drik man bruger? det var det som afholdt mig fra at hapse en med det samme, og aldrig mere drikke andet end iskaffe;) .... kan du lave et forsøg?:)

  SvarSlet
 4. Nøj manner! Sådan en ønsker jeg mig også! Det eneste der er lidt nederen er bare, at jeg på ingen måde kan klemme mere i min rabarberfyldte fryser, så jeg får nok ikke mulighed for at bruge den foreløbig. Pokkers!

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...