mandag den 28. maj 2012

Et pip fra søsterboblen...

Et lille pip fra Herlev. Vi hygger og spiser SÅ sundt *host host*.

Søs og jeg sidder i skyggen her i varmen og fylder os med kølig frugt.

Lækker frisk frugt.....her lidt kokosnød.

Enhver søsterboble indeholder naturligvis sushi i store mængder. Vi fik det her fra YaYa i torsdags da jeg kom og skal på running sushi inden jeg tager hjem næste mandag.

Det er dejligt at se min søster og ungerne igen. Alba er blevet 5 år og Filuca 7 måneder.

Alba gav en hånd med i lørdags da vi lavede chokolademousse. Opskriften er at læse i hendes ansigt.

Filuca er ved at få tænder - 3 er det blevet til allerede.

Hun er en rigtig hyggefis og har meget let til grin. Og så er hun heldigvis ret begejstret for sin moster.

Børnene er ikke de eneste der kravler rundt på mig - knapt havde jeg sat mig før familiens store bamsekat hoppede op og krævede en kæler.

På trods af en grim influenza gennemførte jeg den planlagte pressetur til Malmø i fredags (fantastisk tur som jeg nok skal skrive om senere). Det burde jeg nok ikke ha' gjort, for efterfølgende har jeg måtte en tur omkring lægevagten på Herlev Hospital. Min grimme hoste viste sig at være luftvejsinfektion toppet med en omgang astmatisk bronkitis. Så jeg kom straks i behandling med en inhaler, antibiotika, binyrebarkhormon og en ret skrap hostesaft til natten. Hip hurra for fibromyalgi og det dertilhørende nedsatte immunforsvar. Ikke lige den ferie jeg havde set frem til. Jeg skulle ha' været til et arrangement i morgen sammen med en masse af de andre madbloggere, men det bliver jeg nødt til at aflyse. Jeg hoster som en hvæsende sælhund og har ikke ret meget stemme - så jeg bliver her under min søsters kærlige pleje.


Jeg håber på at medicinen hurtigt får det til at vende så jeg kan få slappet godt af sammen med min søster. Der er jo heldigvis en hel uge endnu før jeg skal hjem.


5 kommentarer:

 1. Argh, det er jo megatræls at være syg i det her vejr! God bedring og fortsat god ferie :-)

  SvarSlet
 2. Rigtig god bedring, glæder mig til at få update :)

  SvarSlet
 3. God bedring og nyd en omgang søsterlig opmærksomhed :-) Glæder mig til flere opskrifter fra din hånd :-)
  Vh. Oly

  SvarSlet
 4. ej hvor ærgerligt, at vi ikke får dit skønne ansigt at se - men så må vi jo tænke os til det ;-)

  SvarSlet
 5. der findes ikke noget bedre end en søsters omsorg og kærlighed. God bedring.

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...