onsdag den 14. marts 2012

Pizza med kylling og 'bacon'...

Nye skøre kreationer, hverdagsmad, kreativ resteanvendelse og pimpet fastfood - det er vist de emner jeg beskæftiger mig mest med her på bloggen. Den her pizza tilhører den sidste kategori og stammer fra min nys overståede ferie.

Nem og superlækker mad på 20 minutter.

"Man nehme Dr. Oetker" - frysepizzaen som aldrig svigter. Ja, det er en papbund - men den er fremragende til at bygge ovenpå. Fra en måltidskasse havde jeg et kæmpe kyllingebryst som sammen med en pakke lufttørret skinke var den perfekte topping.

Normalt når jeg pimper en af de her pizzaer bager jeg den halvfærdig før det ekstra fyld kommer på. Her valgte jeg dog at lægge kyllingen direkte på den frosne pizza så jeg var sikker på at den nåede at få nok.

Jeg pillede skindet af kyllingebrystet og skar det i skrå skiver som var det en side røget laks - giver det mening?

Pizzaen kom i ovnen på 220°C i 8 minutter. Det virkede lovende og kyllingen havde ikke smidt en masse væde. Men sådan er det gerne med økologisk kylling.

Den røgede tyske skinke er jeg ret begejstret for - og jeg var ikke den eneste. Feriebarnet ska Gnaskepot tiggede sig til et stykke mens jeg riggede an.

5 skiver blev draperet på den halvbagte pizza.

Pizzaen fik derefter ca 6 minutter. Det gjorde kyllingen gennembagt, men stadig saftig, og skinken sprød.

Den færdige pizza fik lidt frisk basilikum på toppen. Virkelig en god måde at pimpe en frysepizza på. Der var nok både til aftensmad og frokost dagen efter. Ikke spor tosset fastfood.

Og nu vi taler om fastfood, som jeg mere eller mindre lever af i tiden: her er en tegning der forestiller netop det fra Draw Something. Der er mange gengangere af ordene og jeg har idéen til den her tegning fra StineStregen som lavede en lignende som jeg skulle gætte.

I dag kl 10 skal jeg ind på kommunen og 'afhøres' om mit liv. Den tid jeg havde fået tildelt om 14 dage ringede jeg og fik lavet om. Jeg kan simpelthen ikke holde til at gå så lang tid og stresse over det. Den sag skal bare ud af verden i en fart. Det bliver dog nemt at bevise at Max ikke bor her, for min hjemmehjælper vidner. Hun kommer her hver 14. dag og hiver sig i håret over hvor besværligt det er at komme til at gøre rent - for her er groet lidt til efter Max er flyttet. Jeg har jo et snert af horder-tendenser og knytter mig ekstremt meget til ting. Men for pokker hvor er jeg træt af at skulle bruge tid og kræfter på det, for ugen skulle ha' være brugt på at blive rask og samle lidt kræfter. Så jeg ser frem til at få det af vejen i dag. Bagefter skal jeg spise frokost med en anden madblogger, SushiStegen, inde i byen. DET glæder jeg mig helt vild til. Vi har ikke aftalt endnu hvor, men har et par steder på bedding. Uhm, mad andre har lavet, indtaget i godt selskab - det er lige hvad jeg trænger til!


God onsdag til alle der kommer her forbi.


2 kommentarer:

  1. For fanden altså! De billeder får jo munden til at løbe med vand! Ej, hvor ser den pizza bare god ud..

    SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...