onsdag den 26. januar 2011

Sidste vers...

Åh, jeg ville SÅ gerne skrive en masse om vores tid her i Tallinn - men jeg magter det bare ikke. Alle kræfterne er brugt på at gå rundt i den snedækkede by og få nogen på opleveren. Apropos lever, så har jeg fået rensdyrlever i salviesauce til frokost. Oh yes, der er blevet spist nogle pænt sære ting hernede - det glæder jeg mig til at blogge om når jeg kommer hjem.

Her ligger meget sne og der der med rydning er ikke lige noget esterne gør så meget i. Der bliver dog smidt en håndfuld grus her og der. I dag gik vi op ad en masse trapper for at se på endnu en kirke. Aleksander Nevskij katedralen var virkelig pæn med 'glasur' på kuplerne.

Nu er det sidste nat og vi skal til at forsøge at sove. I morgen skal vi op og hjem. ÆV.

2 kommentarer:

 1. Jeg håber det var et dejligt visit, mon du nåede forbi Pandekagehuset i Talinn. Jeg var der for ret mange år siden, og det står stadig som noget særligt i min hukommelse... nu hvor jeg tænker/regner efter er det jo 12-14 år siden... måske findes det ikke længere...hmmm tiden flyver af sted, og jeg undres stadig over, at jeg kan huske måltider 25 år tilbage i tiden. Min hjerne har tydeligvis ikke noget fornuftigt at lave... apropos... Hej fra mig :-)

  SvarSlet
 2. Hej Sushistegen.

  Desværre, vi mødte ikke noget pandekagehus. Åh, det kender jeg godt - tænker stadig tilbage på nogle af de smagsoplevelser jeg havde som barn.

  25 år siden - det var jo i går? ;-)

  Glad hilsen
  Malou

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...