tirsdag den 4. maj 2010

Nye tider...

Oh yes, nu er tingene på rette kurs igen. Det er bare så dejligt at Max er begyndt på sit nye arbejde. Det er som om jeg har mere plads til mine tanker når jeg har tid til at tænke dem alene. Og det er vist også godt for ham af få noget at rive i igen.  

Ikke at vi har kedet os spor i den tid vi har haft herhjemme sammen. Vi har fået det bedste ud af en dårlig situation. Man siger at modgang gør stærk, og denne gang har vi klaret det godt som team. Og da vi ikke smider noget ud, så tager vi det på når det ikke længere kan spises. Muhahahahaha....... 

Det næste store stress-moment bliver udskiftningen af alle lejlighedens vinduer. Netop nu er håndværkerene ved at gøre klar. Stilladserne er ved at være på plads. Sikke da en larm fra morgen til fyraften. Kattene er SÅ nysgerrige, så jeg må rulle persiennerne lidt op så de kan følge med. De kan ikke helt forstå at der går en mand frem og tilbage lige uden for deres vindue her på 3. sal.  

Selv om vi har sat net op på altanen, er det slut med at de kan være derude uden opsyn. Jeg stoler ikke på de banditter. Well, det er nok Myren jeg er mest bekymret for - hun elsker at klatre og det der er en stor udfordring.

Nu skal jeg til at planlægge mine indkøb af kasser og madlavningen igen. Max har nu igen mulighed for at spise i en rigtig lækker personalekantine. Stod det til ham fik han varm mad 2 gange om dagen, 5 dage om ugen. Men da jeg elsker ham og gerne vil ha' han lever i mange år i nu - så skal der lidt struktur til. Så det bliver 'varme' og 'kolde' dage, både herhjemme og på hans arbejde.   

Og nu vil jeg putte under en varm dyne med min nye bog 'Silhuet af en synder' af Leonora Christina Skov. 

6 kommentarer:

 1. What goes around comes around... og du/I fortjener alt det gode, der kommer til jer!

  <3

  SvarSlet
 2. Du holder dig også selv på måtten, smukke. Ikke noget med at hænge i stilladset og glo på håndværkere. Det kan du gøre inde fra stuen!

  SvarSlet
 3. Det er dejligt at læse at solstrålen har bidt sig fast igen.
  Og ja når katten er ude kan man jo kigge på håndværkernumser - eller hvordan det ordsprog er

  SvarSlet
 4. Dejligt at høre at det går godt for jer igen og Max er startet. Håber han bliver glad for det nye arbejde. :) Og må så lige benytte lejligheden til at sige at han da ser gennemført RAR ud altid. :)

  Og dejlige katte I har. De ligner min Freja lidt, hun er sådan en god blanding af de to ser det ud til. Og har også stor, stor glæde af at kigge ud. Vi har ingen håndværkere, men til gengæld er der fugle udenfor og dem skal man godt nok holde øje med. Man må jo lige slå fast hvem der bestemmer over græsplænen. ;)

  SvarSlet
 5. Sjove kommentarer! Vi har heller ingen håndværkere, men katten Laban (7 år, hankat og lever helt op til sin navn) kigger efter skader og duer og den lille lækre hunkat nede i stuelejligheden! Hun ligger og ruller rundt, når han ser på det; Tsk tsk! Tillykke til jer begge! Og ja, han ser rar ud! Rigtige mænd, er mænd der er så dejlige, at kvinder gider lave god mad til dem :o)
  Stinne (som lavede Nigella safran ris-pilaf til sin Søren..)

  SvarSlet
 6. @Lisa - Tak Sveske <3

  @Vita - Ha ha, jeg lover kun at kigge inde fra stuen ;-)

  @Signe - Tak skal du ha :-) Ja, det er vist nogenlunde sådan ordsproget er *fnis*

  @Eeyorenyk - Tusind tak for de søde ord, han er simpelt lige så rar som han ser ud :-) Åh, der er nu ikke noget som nysgerrige katte der skal følge med i det hele.

  @Stinne - Han er da vist en værre en ham Laban :-D Tusind tak skal du ha'. Ja, det er nogle heldige mænd vi har ;-)

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...