mandag den 24. maj 2010

Genbrug og nye tiltag...

I går kunne jeg sætte rigtig hurtig og nem restemad på bordet. Kartofler fra fredag blev skåret ud i mundrette stykker, vendt i resten af dressingen og drysset med lidt fintsnittet ramsløg. 

Resten af de sauterede grøntsager blev blandet med skyllede salatblade og 4 tomater i både (uden kerner) inden de blev overhældt med lidt hvid balsamico og olivenolie. 

Den kolde bøf blev skåret i tynde skiver og salaten fik et par oliven - der var mad på bordet i løbet af 5 minutter!

Her til morgen har jeg lavet brunch bare til mig selv. Håndskåret, sprødstegt bacon fra Mindeslund, scramble æg, Heinz baked beans, en grillet tomat og rugbrød med SMØR + et glas nypresset blodgrapejuice. Vi var ellers inviteret til fødselsdag med brunch, men Max er taget afsted alene. Jeg er simpelthen nødt til at passe på mine få kræfter også selv om det betyder at jeg må skuffe nogen. Der skal nemlig bruges mange kræfter i ugen der kommer: der er nemlig dømt Søsterboble i Herlev allerede fra på onsdag. Billetten er bestilt og kufferten hentet i kælderen. I dag vil jeg så planlægge hvad der skal i den. Ud over at besøge min søster, skal jeg nemlig også besøge Maxs moster og til endnu et blogtræf. Det kræver lidt ekstra tøj og nogle overraskelser.

Bente H har taget initiativ til et (klik der →, der er ikke et link i billedet) blogtræf med spisning på lørdag. Det er altid hyggeligt at hænge ud med en flok bloggere og jeg har efterhånden mødt en del af de deltagende. Du kan stadig nå at melde dig til, sidste frist er først i morgen. Ses vi?

6 kommentarer:

 1. Kære Malou
  Hvor ville jeg gerne med til det blogtræf ... Men det passer dårligt. Jeg håber, at vi på et tidspunkt kan få lavet et træf her i Jylland :)
  Bliver du ved med at svælge i ramsløg ... jeg må nok vente til næste år. Jeg har fået nogle løg, som nu er plantet i urtebedet, så kan næsten ikke vente til næste forår;)
  Bruger du også af dem, når de er gået i blomst?
  Rigtig god tur til Sjælland.
  Knus Hanne

  SvarSlet
 2. Ja, vi ses på lørdag, og jeg glæder mig meget :-)

  Sikke dog en lækker brunch - og jeres restemiddag ser bare så dejlig ud.

  På gensyn, varme gråvejrsklem :-)

  SvarSlet
 3. Du kan tro vi ses på lørdag :0D

  Og igen savles der over dine billeder. Det ser bare lækkert ud!
  KH Kari

  SvarSlet
 4. Yep, vi ses på lørdag. Jeg glæder mig til at møde dig.

  SvarSlet
 5. *mumle mumle*
  Jeg havde glemt, at det var den weekend, så jeg har både en aftale fredag og søndag, så lørdag eftermiddag skal rumme de praktiske gøremål, som jeg ikke har tid til resten af weekenden :-/

  SvarSlet
 6. @Kære Hanne - Æv, det ville ellers ha' været hyggeligt hvis du kom med. Måske kunne vi arrangere et træf i efteråret? Ja, der har været ramsløg i alle de kasser jeg har fået i de sidste uger. Jeg bruger dem også når de er i blomst. Blomsterne kan koges med i fonder og den slags eller nippes og bruges som pynt. Tak skal du ha' :-) Knus Malou

  @Madame - Du kan tro jeg også glæder mig :-D Tusind tak, det var også rigtig dejlig mad. På snarligt gensyn. Varme klem

  @Kari - Det vil jeg glæde mig til :-) Tusind tak skal du ha'!

  @Kisser - Tak, i lige måde :-D

  @Piskeris - Tsk tsk, hvad er da det for noget? :-D Så må du med næste gang.

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...