onsdag den 26. maj 2010

Brunch med bobler...

I går var jeg på cafe og få brunch sammen med Ibber. Max havde været så sød at give os den Smartbox han fik i afskedsgave fra det gamle arbejde, så vi havde 4 forskellige steder at vælge imellem. Vi ville ha' været på Cafe Hack, men de åbnede desværre først kl 16.30 om tirsdagen. 

Valget faldt i stedet på Cafe Römer, som ligger ved åen.

Vi fik lov til at vælge 4 ting fra brunch-menuen, som blev serveret med et glas ikke for sød cava til. Maden var nogenlunde, men ikke noget at råbe hurra for. Jeg fik bagt laks m/chilisauce og rucola, kyllingesalat m/estragon, en lille croque madame m/vagtel spejlæg og en amerikansk pandekage m/ahornsirup. Tja bum, jeg blev da mæt - men ikke imponeret. Kyllingesalaten var simpelthen så kedelig og smagsforladt. Pandekagen var en præfabrikeret klæg ishockey puck, som dog gled ned med SMØR og sirup nok. På vejen hjem købte jeg 2 rotesseri-kyllinger. Så var der både nok til at proppe kattekællingen med, til Max de næste par dage og så jeg kunne lave en ordentlig kyllingesalat til min madpakke.

Og sikke en madpakke det blev, med den hjemmelavet kyllingesalat tilsat nykogte hvide asparges. Jeg har netop spist den her i toget. Jeg ville ha' blogget om den med det samme, men kablet til kameraet ligger nede i kufferten. Det må vente til i morgen så. Men hvor er jeg bare glad for den her lille computer, tænk sådan at kunne blogge på farten. Fagre nye elektroniske verden.    

4 kommentarer:

 1. *vinker*
  er du over Storebælt nu? :-)

  SvarSlet
 2. Men croque madame'n var nu ganske fin. Sys jeg. Og uhm sprut til morgenmåltidet!

  Tak for det :)

  SvarSlet
 3. Hvor køber du rotisseri-kylling i Århus?
  Vil gerne høre det hvis du har et godt tip :-)

  SvarSlet
 4. @Tine - Jaha, og tilbage igen ;-)

  @Ibs - Madame'n var helt fjong. Velbekoms ;-)

  @Karen - Jeg køber somme tider en hos Chick Inn på Immervad, men de er møgdyre. Elles må jeg med skam indrømme at de tit er fra delikatessen i Føtex på Viby Torv :-D

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...