lørdag den 15. maj 2010

Fødselsdagsgaver...

Min fødselsdag var rigtig dejlig. Først kræmmermarked med Sif, som dog var dyrt og lidt skuffende. Men vi havde det hyggeligt og fik grinet en del.

Og se lige hvad jeg fik af Sif: et krus med Edward på den ene side og mit navn på den anden. Wuhu, selv om han er kold som marmor skal det der olme blik nok holde teen varm.  

Max har virkelig revet sig i år, selv om vi ikke rigtig plejer at give hinanden fødselsdagsgaver. Jeg har fået en fin lille Asus computer med en 10 tommers skærm. Da jeg ikke har kræfter til at slæbe rundt på en bærbar er det helt perfekt. Den vejer næsten ingenting og jeg kan have den i min rygsæk. Jeg skal til blogtræf i København om 14 dage, så der skal jeg ha' den med til togturen. Så kan jeg både blogge, gå på Facebook, chatte på MSN og Twitte. *angsten for at gå glip af noget*  

Jeg havde skam også en lille ting til ham - se bare. I går brugte jeg det meste af dagen i køkkenet på at forberede dagens gæstebud. Der kommer jo 10 sultne Kagedåser, som skal proppes til de sprækker. Jeg har linet 2 øko-kyllinger, en oksefilet, 7 salater, hummus, fetacreme og alskens guf op. Men sikke da et køkken det efterlod, selv om jeg prøvede at rydde op hen af vejen. Heldigvis tog Max over og gjorde rent bord. Tak!

Jeg glæder mig simpelthen så meget til at holde fødselsdagsfest i aften. Tænk at jeg har fået sådan nogle dejlige venner igennem bloggen - de fortjener alle forkælelse. Så jeg håber at de møder sultne op. Nu må jeg hellere se at komme i omdrejninger - de kyllinger steger jo ikke sig selv. 

13 kommentarer:

 1. Wow, tillykke med de fine gaver, Malou! Og det lyder bare så dejlige med besøget af 10 sultne Kagedåser :-)
  Jeg glæder mig til, du kommer herover til Bentes blogtræf!

  Ha' en rigtig god weekend, varme regnvejrsklem ;)

  SvarSlet
 2. Tillykke med fødselsdagen :-)... dejlige gaver (den der Asus, er da for skøn :-) )
  Hav en rigtig dejlig fødselsdag med kagedåserne og den skønne mad :-)

  SvarSlet
 3. Sikke nogen gode gaver :-) Det bliver garanteret hyggeligt med kagedåsefødselsdags festen. Hav en rigtig god fødselsdag. Knus

  SvarSlet
 4. Tillykke med fødselsdagen. Sikken du blev begavet :0)

  Så må du have en rigtig god fødselsdagsfest i aften. Men med dine lækkerier, kan det j ikke gå galt.

  Glæder mig til at møde dig om 14 dage :)

  Knus Kari

  SvarSlet
 5. Kære Malou
  Håber I får en rigtig god og hyggelig dag, med masser af grin, og pragtfuld samvær.
  Skønne gaver du har fået.
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 6. It is very cute - sådan et lille vidunder drømmer jeg også om :-)

  Hav en rigtig god fest og husk at drikke igennem :-P

  SvarSlet
 7. Forsinket tillykke med fødselsdagen. Håber I får en dejlig aften i aften ;-)

  SvarSlet
 8. Stort teløk!!! Hyg Jer grundigt og hils endelig :o)

  N.B.: Går de sultne fra din menu, er de nogle kræsendåser!!! ;o)

  SvarSlet
 9. Lettere forsinket, må jeg sande. men hjertelig tillykke til dig - og skulderklap til Max for al den betænksomhed!

  SvarSlet
 10. Et stort tillykke, det lyder som den perfekte dag. Jeg er vildt nysgerrig på at se din fødselsdagsmenu beskrevet lidt nærmere på bloggen.

  SvarSlet
 11. Rigtig hjertlig tillykke med fødselsdagen. Det er godt nok en flot gave du har fået af gemalen - sådan en lille sag er guld værd, når man rejser.

  Knuser frar Anne.

  SvarSlet
 12. Kære Malou
  Dejlige gaver:)
  Fin gave Max også fik ;)
  Håber, at du havde en dejlig dag/aften.
  Knus Hanne

  SvarSlet
 13. Tusind tak for alle de søde ord og hilsner. Jeg blev helt rørt over det :-)

  Det blev en rigtig god fødselsdag, omend ikke den bedste so far.

  Jeg er SÅ glad for alt den støtte og opbakning jeg får fra Jer!

  Kram
  Malou

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...