fredag den 11. september 2009

Wee, sushi min ven - hvor har du været?...

Jeg fortjener et klap på skulderen! Efter jeg er kommet hjem fra 'anstalten' har jeg lagt mig i selen for at få klemt træning/motion/bevægelse ind i min hverdag. I mandags startede jeg i ambulant opfølgning med 2 x 2 timer om ugen. Om tirsdag står den på 30 minutter på løbebånd + træning i maskinerne, om fredagen er det først 'cirkeltræning' (forskellige øvelser på gulv om med redskaber) + 30 minutters benhård træning i varmtvandsbassin. Det er bare guld at få lov til det! Fra uge 43 skal jeg dog selv til af finde på træningsmuligheder, så jeg researcher lige lidt på de forskellige træningscentre og tilbud.  

I går var vejret fantastisk, så jeg cyklede en tur rundt om Brabrandsøen (ca 10 km) sammen med M fra mit hold fra CST. Jeg var i god tid, så jeg hold en pause på en lille bro og nød det gode vejr mens jeg ventede på M. Jeg har en super god cykel. Den er affjedret både i forgaflen og i saddelstangen + jeg har en gele-saddel der nærmest kysser rumpen. 

Der er så smukt nede ved søen. Desværre havde jeg ikke mit kamera med, så de 2 øverste billeder er taget med min mobiltelefon. Her står jeg på broen over Århus å der løber ud i Brabrandsøen.  Det var en rigtig god tur vi havde rundt. Der er ikke de vilde stigninger, men gode strækninger at spurte på. Formålet er jo også at få pulsen lidt op. Vi har aftalt at gøre det igen i næste uge, det er med at benytte sig af det gode vejr. 

Jeg tog direkte hjem og fik mig en lille morfar på sofaen (no pun intended!). Da jeg vågnede kunne jeg kun tænke på én ting: Sushi!

Heldigvis fik jeg fat på Max ligesom han forlod kontoret og vi aftalte at mødes inde på banegården. Det er super ærgerligt at Sashimi ikke har et sted hvor man kan sidde og spise, for det er (efter min mening) det bedste sushi Århus kan byde på. Men Sushi+ har lige åbnet en restaurant i M.P. Bruunsgade, så den ville vi gerne give en chance.

Uha, de havde travlt. Vi var heldige at få et bord uden at have reserveret. Vi fik alligevel vand, soya og wasabi-snacks på bordet ret hurtigt.

Vi skulle selvfølgelig ha' både edamame og tangsalat. Begge dele var lækre og friske.

Fra menuen valgte vi: en 12 stk, en makimenu og en nigirimenu.

De 12 stk var 6 af hver (maki og nigiri). Maki´erne var alle forskellige og vildt gode.   

Nigiri-menuen kunne man selv bestille indholdet af. Vi valgte tobiko (flyvefiskerogn), reje, blæksprutte, tun og laks. Tobiko er noget sjovt noget, det knaser på en rigtig spøjs måde i munden. Det skal bestemt opleves! 

Maki-menuen var også rigtig god. Uh, dem med varmrøget laks og svampe var sande himmerigsmundfulde. Der var (næsten) lige så godt som Sashimi. Det er var mest negativt var at vi måtte vente 45 minutter på at betale efter vi var færdige med at spise. Men de havde simpelthen så travlt med servicering af gæsterne og deres Take-away at vi blev glemt.    

Vi fik ENDELIG lov til at betale og slap derfra. Og på det helt rette tidspunkt. Der var lige kommet et selskab af ca 15 piger der larmede infamt. Paradis ligger lige ved siden af Sushi+, så vi blev NØDT til at gå ind og få et par kugler på vejen hjem. Men fordi jeg træner så meget, nød jeg det hele med god samvittighed........

14 kommentarer:

 1. Kære Malou!

  Du er så SEJ og tænk at cykle 10 km., jeg får ondt bare ved tanken, men min cykel er nu heller ikke specielt godt (og næsten heller ikke brugt *S*). Mine hænder begynder at sove lige så snart jeg har cyklet 2 minutter, så det er ikke så hyggeligt :-)

  Jeg ELSKER jo sushi, men får det alt, ALT for lidt! Det bliver jeg altså nødt til at råde bod på når kæresten skal på herre-skitur og jeg har bilen, for jeg skal jo køre et stykke vej efter det, men det er altså bare ærgeligt - og så må jeg altså snart prøve de edamame bønner :-)

  Knus
  Birthe

  SvarSlet
 2. Klap klap (på skulderen) :-)

  SvarSlet
 3. JAH flyvefiskerogn! I love it.

  Fedt, du har cyklet, det er sgu sejt gået, at du holder fast i det :)

  SvarSlet
 4. Lække cykel, lækkert vejr, lækker mad - og masser af motion! Superflot, Malou :o)

  SvarSlet
 5. Hvor er du bare dygtig, gid det var mig, der lige kunne få taget sig sammen.

  Flyvefiskerogn? Hvad mere end det knaser. Skarp i smagen? Blid? Salt?

  Nå, jeg må vel hellere prøve det;)

  God lørdag, du:)

  SvarSlet
 6. Du er da for sej!
  Og ja, du havde vist fortjent både sushi og ParadIS.
  Knus og god weeekend
  Signe

  SvarSlet
 7. Hej din skønne kikært

  Hvor er du go! Det er bare så fedt at det kursus har givet dig et blidt og virksomt spark bagi. Jeg er STOLT af dig.

  En saddel der kysser en bagi... Sådan en vil jeg sgu have. Og så får jeg virkelig mod på at prøve sushi når du reklamerer for det med de der flyvefiskearmbevægleser.

  Eddermame-bønner!!!

  Kram

  SvarSlet
 8. Hvor er det fedt at du er kommet ind i den gode rytme og sejt at du tog sådan en cykeltur.:-)

  Jeg er da vildt misundelig for jeg eelllskerr sushi.. og paradis is.

  Rigtig god weekend Malou og knus her fra øen.

  SvarSlet
 9. Hvor er det bare flot, at du cykler så meget! Det må gerne smitte lidt af på mig ;-) Nu vil jeg i stedet for tage mig en lang løbe/gåtur ...

  God weekend og varme klem!

  SvarSlet
 10. Kære Malou

  Sejt, at du holder ved træningen. Det er nu også skønt med en cykeltur, når vejret er som i denne uge. Lækker cykel du har.

  Hvor bliver jeg lidt grøn af misundelse over den sushi. Det ser virkeligt lækkert ud. Sådan et par stykker med flyvefiskerogn, kunne jeg godt lige nyde ... og så selvfølgelig noget af alt det andet;)

  Knus Hanne

  SvarSlet
 11. Dovne køtere at de ikke engang gad at stege jeres fisk!

  http://www.aarhus.dk/default.asp?Id=314&AjrDcmntId=1629

  ALDRIG spise paradis is

  SvarSlet
 12. De må sgu gerne bruge isen igen dagen før. Det er stadig frisk i min optik. I hvert fald i forhold til en pindis som man kan risikere er fra sidste sommer. Bvadr!

  SvarSlet
 13. Der er for lidt sushi i mit liv... tak for at minde mig om det :-D

  SvarSlet
 14. @Kære Birthe - Tak, jeg elsker den tur om søen. Mine hænder sover også, men der er næsten værre med tæerne. Når kæresten skal på skitur kunne du jo køre herop og få sushi *lokke lokke* :-D Knus

  @Skatter - Tak, I rock!

  @Ibs - Det knaser på den skønne måde :-) Tak, jeg syntes også selv at det er ret godt gået!

  @Nina - Tak, tak, tak :-D

  @Sifka - Tak, jeg kan slet ikke lade være. Bare se at komme i gang selv! :-) Det knaser og smager mildt og saltet. Tak, i lige måde :-)

  @Signe - Tak, søde. Du kan tro jeg kylede det indenbords med dog samvittighed :-) Tak, i lige måde. Knus

  @Vita - Hej selv skønne, det er sgu dejligt med den opbakning. Jeg gør det jo så godt som jeg kan. Det r en skøn saddel (gele). Hmm, rå fisk og dig - jeg er ikke sikker på at du kan lide det. Eddermame :-D Kram

  @Henriette - Du kan tro jeg er glad for at være kommet op i gear :-) Uh, det var også lækkert . Tak, i lige måde. Knus

  @Madame - Tak, jeg er kommet til at holde meget af at cykle. Men en gåtur er nu heller ikke så tosset. Tak, i lige måde. Varme Klem :0)

  @Kære Hanne - Jeg gør bestemt hvad jeg kan. Tak, du kan tro jeg er glad for den. Ha ha, jeg ved jo hvor glad du er for sushi. Vi må altså ha' opsporet noget flyvefiskerogn! Knus

  @Morfar - Rolig nu, vi bad skam om at få den serveret rå. Hmm, jeg må give Vita ret mht Paradis - det er altså ok at bruge det fra dagen før i den første portion.

  @Vita - Yep, det er også helt ok med mig :-)

  @Piskeris - Godt vi kan minde hinanden på den slags :-D

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...