tirsdag den 8. september 2009

Travl tirsdag...

Wuhu, jeg har lavet mad i dag. Det er ved at være længe siden efterhånden. Den har stået på fest, take-out og biograftur + spisning x 2 i denne uge. I dag har jeg været fantastisk aktiv. Først tog jeg bussen ud på CST og trænede i 2 timer (30 minutters rask trav på løbebånd + 2 omgange a' 15 gentagelser i alle maskinerne). Derefter hjem og få en lille lur inden jeg skulle mødes med min GAB gruppe. Jeg cyklede selvfølgelig frem og tilbage til gruppe. På hjemvejen kørte jeg i Føtex og handlede lidt ind. Selv om det er i mod min øko-vilje købte jeg en af deres nystegte kyllinger, for jeg skulle bare hjem og ha´ noget i skrutten i en fart. Jeg er jo alene hjemme til i morgen, Max er til rollespil på landet.

I Dogmekassen i denne uge var der dejlige danske grønne bønner. Dem dampede jeg ganske kort og blandede med en håndfuld hvide bønner (fra fryseren) og en håndfuld kidneybønner (fra dåse). Marinaden blev rørt sammen af lidt fuldkornssennep, olivenolie, hvid balsamico, presset hvidløg, salt og peber.

Jeg vaskede og skar et par kartofler i grove sveller. Et par gule og lilla gulerødder blev skrællet og smækket ved. der kom et par fed hvidløg, lidt olivenolie, havsalt, timian og mynte på inden det kom i ovnen på 175 °C (varmluft) i ca 25 minutter. 

Jeg ville gerne ha´tzatziki til, men gad ikke til at rive agurker. Så jeg hakkede dem bare lidt og rørte sammen med græsk yoghurt, citronsaft, hvidløg, mynte, olivenolie og salt.

Og så skulle der bare guffes. Jeg havde også købt et glas oliven og noget brød. Men jeg glemte brødet, det bruger jeg så til en kyllingesandwich i morgen. Og jeg havde bestemt også fortjent et glas rødvin oven på den dag. Så jeg har åbnet en flaske australsk shiraz. Mums ☺

Pernille Ingenblog (nu med blog) tog det her billede af mig til Middelalderfestivalen. Jeg ærgrer mig gul og blå over at jeg ikke købte den hat!

7 kommentarer:

 1. Sååå fin hat :-)
  Imponerende måltid bare til dig selv!
  Knus S

  SvarSlet
 2. Uh hvor er det dejligt med næsten-daglig dosis klidmoster igen!
  Men jeg må spørge - hvad er en GAB gruppe? Det lyder noget søvndyssende...

  SvarSlet
 3. Hvor ser din mad dejlig ud :)

  DU skulle da have købt den hat !!!
  Dejligt at du er helt tilbage her på bloggen igen :)

  Knus

  SvarSlet
 4. Kære Malou!

  Det ser lækkert ud det mad, MUMS! :-D
  Gid vi havde et sted, hvor vi kunne købe sådan en færdigstegt kylling, det ville være dejligt nemt engang imellem.....

  SKØN hat, den skulle du da have købt :-)

  Knus
  Birthe

  SvarSlet
 5. Kære Malou

  Skøn hat:)

  Og lækkert mad. Jeg er helt klart blevet tilhænger af den grove tzatziki fremfor den revne. Det giver lidt mere bid, som jeg synes er rigtigt dejligt.

  Knus Hanne

  SvarSlet
 6. Aij, den hat er super fin!! Kan godt forstå du ærgrer dig. Du må ud og støve den op. Og så er jeg glad for at jeg lige har spist... wwwrraauuugh, skønne madbilleder. ;-)

  SvarSlet
 7. @Signe - Ja, er den ikke bare fin. Jeg skulle ha' købt den. Tak, jeg trængte til noget 'rigtig' mad :-) Knus

  @Tine - Så sød du er :-) GAB betyder såmænd Gruppe Analytisk Behandling og er (surprise) en gruppe jeg går i. Det er en fed for for terapi. Jeg sover bestem ikke :-)

  @Pernille på 1. - tak, der er jeg glad for at du syntes :-) Åh, du kan tro jeg fortryder at jeg ikke købte den! Tak, det er meget dejligt at være tilbage. Knus

  @Kære Birthe - Tak, det var også bare lige hvad jeg trængte til. Har I slet ikke en Føtex i nærheden? Ja, men nu er jeg på jagt efter en hat magen til :-) Knus

  @Kære Hanne - Tak, den var rigtig sjov. Uh, det er altså også lækkert med den grove variant. Det er ingen skade til at tygge lidt :-) Knus

  @Bibo - uh ja, det er vildt ærgerligt at jeg ikke købte den. Men jeg er skam på sporet af en magen til :-) Tak, jeg er glad for at du kan lide mine madbilleder :-)

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...