onsdag den 9. september 2009

Cirkus cirkus...

I fredags var jeg til en KÆMPE fest. Max´s arbejdsplads (Dansk Landbrugsrådgivning, Landscentret) holdt personalefest i Cirkus Arenas telt på Tangkrogen. Der var 700 mennesker til spisning, cirkus forestilling, dans og gøgl.  ← Klik lige på linket og se billederne, for de billeder jeg tog inde i teltet blev ikke så gode. For bare et år siden havde jeg sagt blankt nej til at deltage. Tanken om så mange mennesker så tæt i et telt ville ha´ fyldt mig med gru. Men jeg har aldrig været til så stor en fest før, så det skulle prøves. Desuden var maden fra Formel B, så det hjalp også gevaldigt på motivationen. 

Forretten stod på bordet da vi kom ind i teltet. 

Den bestod af 4 ting. Brødet var sejt og godt, smørret fra Naturmælk. Det var bestemt en god start.

Hovedretten blev serveret fra 3 buffeter, der var meget kø til at begynde med. Alle 700 ville selvfølgelig have mad på en gang. Vores bord ventede heldigvis med at gå op, så vi stod kun i kø ca 10 minutter.  

Maden var rigelig, varm og ganske udemærket. Jeg havde nok forventet noget 'finere' fra Formel B, men når man tænker på at det var til så mange mennesker på en gang var det rigtig godt. Buffeten var godt sammensat og der var ikke en finger at sætte på tilberedningen.  Der var desuden fri bar med øl, sodavand og vin.

Og så var der cirkus. Det var umuligt at fotografere, men det her var en trup af kinesiske akrobater der lavede nogle imponerende spring. Den største oplevelse var dog slangepigen Merrylu Cassely som lavede de vildeste ting med sin krop. Hun sluttede af med at skyde med bue og pil - med fødderne! (Hun deltog i Talent 2008, hvor hun kom i finalen).

Men så gik det galt for mig. Da elefanterne kom i manegen, skete der noget inden i mig. Jeg måtte bide mig i kinden for ikke at tude. Det var bare ikke til at holde ud - store smukke dyr der blev pisket til at lave dumme tricks. Well, de er jo en del af den stolte cirkustradition og har sikkert imponeret pøblen i gamle dage. Men det er mig en gåde hvordan det kan tillades nu? Jeg sad hele tiden og ventede på at en af dem gik amok og trampede deres undertrykkere i smadder. Puha, det var ikke en rar oplevelse. Det har faktisk taget mig nogle dage at komme mig over. Faktisk har jeg været overrasket over hvor meget det har påvirket mig. Og det kan ikke kun være mig der har det sådan! 

Manegen blev ryddet og der blev lagt et dansegulv på. Så spillede The Hitmen op til dans. Desværre skulle musikken slutte kl 24 da der jo er strenge regler for den slags. Vi måtte dog blive i teltet til kl 01.

Efter en rum tid begyndte personalet at rydde op. Der åbnede en pølsevogn ude foran hvor vi kunne få dødt dyr i tarm med brød til. 

Da vi gik derfra var teltet allerede pakket halvt sammen. Det var kun slået op til festen og skulle slås op i Ålborg dagen efter. Det var en god oplevelse at være til sådan en stor fest. Jeg fik hilst på Max´s kollegaer og chef. Der var endda et par stykker jeg kendte fra Systematic, som jeg fik mig en sludder med. Nu skal jeg bare slippe oplevelsen med de stakkels elefanter. *suk*

7 kommentarer:

 1. Det lyder virkelig til at have mærket dig! Jeg kan på sin vis sagtens forstå det - men til gengæld er der så mange vilde dyr, der bliver slået ihjel af storvildtsjægere ude i det fri - det er svært at vide, hvad der er det bedste nogle gange.

  Men de ville sikkert selv være lykkeligere ude i naturen - hvis man bare kunne lade dem være i fred der!

  SvarSlet
 2. Kære Malou!

  Kender godt det med lige pludselig at blive overmandet af voldsomme følelser! Men jeg giver Pernille ret, som tiden er, er det svært at sige hvad der er bedst. Krybskytter eller fangeskab - men ja, et liv i det fri ville jo være det bedste, hvis de kunne være der i fred :-)

  Maden ser altså lækker ud og med så mange mennsker, ja der synes jeg at det ser bedre ud end så mange andre buffeter.....

  Fed sejr, at du kunne være sammen med så mange mennesker. You go, girl! :-)

  Knus
  Birthe

  SvarSlet
 3. Det er også oplevelsen med elefanterne, jeg sider tilbage med nu, Malou. Jeg kan slet ikke ha' sådan noget.

  Men hvis man ellers kunne se bort fra det, er det jo rigtig dejligt, at I havde en god fest, og at du fik hilst på Max' kolleger.

  Varme klem!

  SvarSlet
 4. Æv for cirkusdyr. Jeg ELSKER cirkus - altså den del uden dyr. Men hvor finder man lige sådan et?

  Bæv.

  SvarSlet
 5. Cirkus har aldrig været min kop te. Af en eller anden grund siger det mig ikke det fjerneste, så jeg håber ikke, at nevøen vil forsøge at slæbe mig med til det, når han bliver større.

  Super at du kom af sted til arrangementet - godt gået :-)

  SvarSlet
 6. Så også elefanter i Sirkus Dannebrog

  Kills me everytime hvor triste de ser ud...

  SvarSlet
 7. @Nille - Det har faktisk taget rigtig lang tid at slippe. Hvem ved hvor lykken findes for en elefant? Ikke i cirkus hvis man spørger mig!

  @Kære Birthe - Det kom meget voldsomt bag på mig. Jeg er ikke vandt til at blive SÅ overvældet af følelser på den måde. Tak, jeg syntes selv jeg klarede aftenen til UG :-D Knus

  @Madame - Jeg sidder også og genoplever det nu. Mærkeligt at det stadigt er så sørgeligt efter flere uger. Men resten af festen var bestemt en succes. Klem :0)

  @Sif - Hmm, jeg har det som dig. Jeg har det dog heller ikke godt med klovne og gøglere. Der er et eller skræmmende over dem. Jeg laver gerne dyrefrit cirkus for dig ;-)

  @Piskeris - Jeg har også svoret at der er sidste gang jeg sætterne benene i et cirkus. Tak, det var en god sejr at stå det igennem :-)

  @Morfar - Et tu! Det ser ud som om de græder indvendig.

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...