onsdag den 22. september 2010

Pausefisk...

I går var jeg inde i byen sammen med Sif for at drikke te og gå på 'køb-dig-glad' tur i Salling. Vi gik også på Det Grønne Hjørne og spiste frokost. Det passede mig helt fint, for så kunne jeg springe madlavningen over til aften. (Max har en feriedag på fredag, så der vanker der BØF i stedet for) Jeg tog direkte hjem på sofaen bagefter og der har jeg ligget siden. Min krop nægter at samarbejde om noget som helst. Influenzasymtomerne vælter frem og hovedet bliver tungere og tungere. Holder det da aldrig op?

Ved 23 tiden insisterede maven på at få et eller andet. Så jeg kravlede ud i køkkenet og lavede en mad af det der var i køleskabet.

Et stykke rugbrød med græskarkerner blev ristet på brødristeren og smurt med 10% hvidløgsflødeost fra Kirk.

I ugens kasse var der et salathoved som jeg nuppede et par blade fra og dækkede brødet med.

En pakke 'Pure Organ!c' laks (100g) blev lagt tilrette ovenpå.

Og ingen laksemad uden min elskede French's sennep.

De små ribstomater har Sif dyrket i egen have under åben himmel. De smager simpelthen fantastisk. Jeg lavede også lidt små kugler af agurk med mit mindste parisiennejern. Det blev en smuk mad som gjorde mig glad. Når jeg har det rigtig træls elsker jeg at spise noget der er pænt at se på.

I dag har jeg haft åbnet for den store rulle med tudekiks - det er ellers sjældent efterhånden. Men i dag blev det hele bare for meget. Livet med flere kroniske fysiske sygdomme, en sprød psyke, en førtidspension og mangel på fremtidsudsigter - det sendte mig i knæ. Og smerterne, de forbandede smerter. Tænk at få ondt i kæberne af at tygge sin morgenmad, som for filen var scramblede æg. Det er sgu ikke fair. Nu vil jeg putte mig under dynen og falde i søvn til et eller andet tv. Så ser alt nok meget bedre ud i morgen.

15 kommentarer:

 1. Lækker mad, men øv du har det sådan! Kender godt følelsen :o(
  Husk på der er mennesker i din nærhed, der elsker dig uanset og vil gøre alt for dig!
  Tag tid og tag imod - alt godt :o)

  SvarSlet
 2. Hvor ser den laksemad yummie ud! Kunne godt lige sætte tænderne i den nu, men må vist hellere trisse i seng... Håber du har fået det bedre; sender god karma i din retning.
  Bedste hilsner fra
  Eva

  SvarSlet
 3. Kære Moster K.
  Din lille stakkel. ALT er bedre i morgen og osten er mere lagret - nej du kan jo ikke lide ost - nå men vinener ogs bedre lagret. Du bliver snart god igen. Det er jeg sikker på.
  Og din laksemad ser fantastisk ud (som altid).
  Kæmpeknus

  SvarSlet
 4. Jeg er sikker på, at alt ser bedre ud i morgen! Solen skinner - og så er det lige til at klare. Trods alt.

  I øvrigt er det da en super glad og lækker mad at kigge på ;-)

  SvarSlet
 5. Sender helbredende tænker og håber at det hjælper.. Er samtidig ret misundelig på den laksemad :-) Se det er en aftensnack, som jeg kan forstå.. God bedring - Kærligst Lea

  SvarSlet
 6. Nå, du har en af de dage.. eller flere.. hvor livets barske realiteter når ind til dig.. Jeg ønsker dig ro, fred og bedring, så godt som det nu kan lade sig gøre, når man er indehaver af kroniske sygdomme ...

  Mange hilsner
  AC

  SvarSlet
 7. Køb-dig-glad er et godt koncept!

  Godbedringskram herfra :-)

  SvarSlet
 8. Gid jeg kunne finde de rigtige ord... God bedring!

  SvarSlet
 9. Jeg er altså også fan af -Køb dig glad- konceptet. Ville ønske det også kunne tage smerterne- Håber du snart er på benene igen. Kram

  SvarSlet
 10. Åhh kære. Rigtig god bedring. Det er da en helt fantastisk evne at have at gøre ANDRE glade, med smuk mad, når du selv er så sløj!!!

  Tænk på det som en vidunderlig ting som er helt speciel for dig !!

  Og tak for at du kan det, det var nemlig en helt fantastisk mad!

  :O) og kram.
  Stinne

  SvarSlet
 11. Åh kære du, sikke noget, at du skal have så mange smerter. Jeg kan huske da du skrev om, hvor godt du havde det, da du gik til træning og behandling - var det sidste år? Men men den mad ligner en hel fest! Og jeg giver dig helt ret i, at synet betyder så utrolig meget, når vi spiser.
  Jeg sender varme klem og håber, du snart er lidt ovenpå.

  SvarSlet
 12. Det er bare ikke nemt for dig - jeg sender dig mine bedste trøste- og varmetanker så du har det bedre i morgen. På alle måder.

  SvarSlet
 13. åh pus... sender medfølelse (det er det eneste jeg har i overskud) og de bedste ønsker om, at du snart må få lidt overskud på kontoen.

  SvarSlet
 14. Sikke en smuk mad, du har lavet. Jeg har lige købt "din" sennep - den smager fantastisk :-)
  Håber du har fået det bedre i dag.

  Kh Camilla

  SvarSlet
 15. Hej Bibbi, Eva, Signe, Bente, Lea, AC, Piskehaps, Britt, Vibeke, Stinne, Gitte, Sus, Ida og Camilla.

  Tusind tak for alle jeres søde kommentarer. De varmede på den meget trælse dag.

  Smuk mad og små luksus ting kan virkelig tage brodden af både smerter og dårligt humør.

  Alt godt
  Malou

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...